Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Monokromt och kreativt hos @bohemdeluxe

Det førsta man ser når man kommer inn i rommet er det store herlige skrivebordet

Monokrom och modig

Det førsta man ser når man kommer inn i rommet er det store herlige skrivebordet, en upcyklet gammel som gir et unik preg på rommet. Det brune blir en vakker variasjon mot gråskalaen og det skaper en varmere atmosfære. Prikken over i:en er tavleveggen, som blir både et praktisk og stilsikkert blikkfang på veggen.

Veggene er malt med den eksklusive matte malingen Ambiance Xtramatt i fargen Shiny Calais.

Tips for bildevegg

@bohemdeluxe4
@bohemdeluxe4

Hvor enn du vender deg utstråler innredningen kreativitet – veggen nærmest døren er dedikert til en mengde vakre bilder. Et tips om du vil skape din egen bildevegg er å se hvordan Jenny har gjort og blande store og små bilder for et resultat som er levende og ikke for strikt.

Fortryllende oppbevaring

@bohemdeluxe1
@bohemdeluxe1

Såklart er det ikke bare innredningen som er kreativ, her finnes mengder av smart og flott forvaring så til og med rommet beboere kan slippes løs med å skape!

@bohemdeluxe6
@bohemdeluxe6

En hylle for alt det viktige.

Matte vegger og kjepphester

@bohemdeluxe7
@bohemdeluxe7

En plante i vinduet blir et vakkert blikkfang, og får en vill kjepphest å føle seg mer som hjemme. Vi elsker de fine papirbagene som benyttes som en oppbevaring for leketøy som skal fort skal inn og ut!

Jennys personlige innredningsdetaljer i svart, brunt, grønt og hvit kompletteres så utrolig fint av lysegrå Shiny Calais, og Ambiance Xtramatt gir veggene en utsøkt, matt overflate. Vi tipser varmt om å følge @bohemdeluxe på Instagram for mer inspirasjon!

Henter dataene, vennligst vent...