Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Anna Kubel maler kjøkkenskap

Nymalt kjøkkeninnredning hos Anna Kubel

Anna Kubel har malt sine kjøkkenskap i hennes signaturfarge Kubels Green Forest. Se hvordan hun maler kjøkkeninnredning for å få et vakkert resultat.

Gi ditt kjøkken et nytt liv og få samme look som hjemme hos Anna Kubel. Alt du behøver er litt maling og et par pensler, samt Annas gjør-det-selv guide.

Slik maler du kjøkkenskapene:

 1. Dekk til gulv og møbler med dekkpapp, og fjern knotter og beslag. Ta ned dørene, og legg dem på en krakk eller lignende.
 2. Vask overflatene med Nordsjö Original Forvask for å fjerne smuss og fettflekker. Skyll med vann, og la de tørke.
 3. Matt ned overflaten med fint sandpapir. Det er spesielt viktig på treverk som er malt eller lakkert fra før.
 4. Grunn overflatene med Nordsjö Original Heftgrunn. Hvis du må sparkle hull og ujevnheter, gjør du det etter at grunningen har tørket. Bruk Nordsjö Professional Snickerisparkel. Når sparkelmassen har tørket, sliper du igjen. Husk å fjerne slipestøvet med en microfiberklut.
 5. Mal minst to strøk med Nordsjö Ambiance Superfinish i valgte farge. Malingen har ekstremt god utflyt og ripebestandighet, og den passer derfor perfekt når du skal male i og på skapdører, siden den gir en veldig hard overflate og en perfekt finish.
 6. For ekstra fin finish, mal over hvert røfte mens malingen er våt, med en fordriverpensel. Da fjerner du alle penselstriper og flaten blir helt slett og fin, nesten som en industrilakkert flate.
 7. La malingen tørke helt mellom hvert strøk, se informasjon om tørketiden på malingsspannet.
Anna Kubel maler kjøkkenskapene i sin egen signaturfarge
Anna Kubel maler kjøkkenskapene i sin egen signaturfarge

Beste maling til kjøkkenskapene:

Til kjøkkendører må det benyttes en egnet maling som er både slitesterk og som gir en overflate som tåler bruk i lang tid. 

Anna Kubel male kjøkkeninnredning
Anna Kubel male kjøkkeninnredning

Dette trenger du i tillegg:

 • Dekkpapp
 • Svamp/klut og bøtte
 • Slipepapir
 • Slipkloss
 • Pensel, liten rull og fordriverpensel
 • Vaskemiddel
 • Heftgrunning
 • Sparkel for treverk

Anna Kubel har i samarbeid med Nordsjö og kampanjen #nordiccolours2018 tatt frem sin egen signaturfarge som heter Kubel Green Forest.

Farger laster....