Male kjøkkenskap

Male kjøkkeninnredning :: slik går du frem

• Dekk til gulv og møbler med dekkpapp, og fjern knotter og beslag. Ta ned dørene, og legg dem på en krakk eller lignende.

• Vask overflatene med Nordsjö Original Forvask for å fjerne smuss og fettflekker. Skyll med vann, og la de tørke.

• Matt ned overflaten med fint sandpapir. Det er spesielt viktig på treverk som er malt eller lakkert fra før.

• Grunn overflatene med Nordsjö Original Heftgrunn. Hvis du må sparkle hull og ujevnheter, gjør du det etter at grunningen har tørket. Bruk Nordsjö Professional Snickerisparkel. Når sparkelmassen har tørket, sliper du igjen. Husk å fjerne slipestøvet med en microfiberklut.

• Mal minst to strøk med Nordsjö Ambiance Superfinish i valgt farge. Malingen har ekstremt god utflyt og ripebestandighet, og den passer derfor perfekt når du skal male i og på skapdører, siden den gir en veldig hard overflate og et perfekt resultat.

• La malingen tørke helt mellom strøkene, se informasjon på malespannet.

Riktig maling på rett plass - Ambiance SuperFinish

Riktig maling på kjøkkenskap :: Ambiance SuperFinish

Vanntynnbar helmatt maling med ekstremt god utflyt og ripebestandighet.

Malingen gir en glatt og hard overflate, som gjør den perfekt til møbler, dører, karmer, lister, samt inn- og utside av kjøkken- og garderobeskap.

For å lykkes med kontrastfarger på barnerommet bør du skape en balanse mellom dempede fargenyanser og fargerike, klare sjatteringer.

Finn riktig farge

Det er mange ting å ta hensyn til for at du skal finne «din» farge. For eksempel lysforhold, rommets størrelse, materialene og arkitekturstilen i hjemmet. Lysforholdene har størst påvirkning på hvordan fargen oppleves. Det handler om både sollys, husets beliggenhet i forhold til himmelretningene og hvilken belysning du har innendørs.

Et uunnværlig tips for å bli helt fornøyd, er å kjøpe prøvebokser og male i rommet! Undersøk deretter hvordan du opplever fargene i dags- og kveldslys, og hva som skjer når du tenner lampene.

Visualizer fargepalett

Fargesett ditt hjem

• Last ned gratis-appen Nordsjö Visualizer fra Google Play eller App store for å teste forskjellige farger ”live” på veggen din. Les mer her...

• Besøk din Nordsjöbutikk for å hente inspirasjonsbrosjyrer og fargeprøver. Finn din forhandler her...

• Kjøp prøvebokser av favorittfargene dine for å finne ut hvordan de ser ut hjemme hos deg. Mal på veggen, en treplank, malerpapp eller papir.