Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Selvrensende husmaling, Nordsjö ONE SuperTech, gir deg renere hus!

Selvrensende maling gir renere hus og mindre vedlikeholdsarbeid, hvilket er bra for både lommeboka, deg og miljøet.

Velg en maling som tåler å bli testet

Nordsjö var først ute på det nordiske marked med selvrensende malingsteknologi sommeren 2015. I over 100 år har Nordsjö utviklet maling for tøffe nordiske forhold. Vi tester alle våre produkter på steder som er spesielt utvalgt for sitt tøffe klima.

Nordsjö One Suer tech husmaling

Nordsjö One Super Tech og de karakteristiske produktegenskapene

  • Nordens første selvrensende maling
  • Regnet vasker huset
  • Kan leveres i alle farger
  • Fantastisk glans- og fargebestandighet
  • Tørker fort 
  • Fyldig konsistens for smidig påføring
  • Lang levetid = du trenger ikke male så ofte
  • Opp til 16 års beskyttelse ved anbefalt systemmaling
  • Miljømerket med Svanen

Selvrensende maling - hvordan fungerer det?

Selve malingsfilmen funger slik at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Enkelt forklart er det regnet som samler seg i større dråper og skyller skitten vekk, siden skitten sitter løst. Det kan sammenlignes med et teflonbelegg der vi ser at væsken samler seg i dråper, preller av overflaten og renner lett vekk. Det betyr enklere arbeid for deg som må vaske huset.

Ekstra lang holdbarhet

Nordsjö One SuperTech er trebeskyttelse med ekstra lang holdbarhet – gjør du alt riktig fra starten holder den i opptil 16 år. Det betyr at du slipper å male så ofte, men like viktig er at trepanelet på huset holder sin beskyttelse i veldig mange år.

Hvilket underlag kan males?

Gamle, tidligere malte hus, og nye ubehandlede hus behandles forskjellig, derfor kan det være lurt å få råd fra noen som kan dette med maling og trebeskyttelse. Vi er her for å hjelpe deg, og våre forhandlere besitter nødvendig kunnskap for å hjelpe deg å sette i gang med malejobben. Èn ting kan du ta med deg allerede fra start – underlaget som skal males må være rent, fast (fjern all løs maling) og helt tørt før du starter med grunning og maling!

Systemmaling

Nordsjö One SuperTech selvrensende akrylmaling har lang levetid på farge og glans, opptil 16 år holdbarhet om du følger systembehandlingen til Nordsjø anbefalte trebeskyttelse.

Bruk systemmaling og ta fordel av vår forskning gjennom over 100 år. Vi kan tilby systemmaling med svanemerket primer og maling, og huset får den beste beskyttelse fra innerst til ytterst som kan stå imot værgudene når disse setter inn enten det er sol og sommer eller vått og vinter.

Populære husfarger

One SuperTech selvrensende maling fås i alle mulige farger.

Start gjerne med å ta en titt på vår fargeoversikt for hus og hytter. Malingen leveres også i standardfargene Rød, Sort og Base White, som er den hviteste hvite malingen som leveres i Norden og Norge.

Henter dataene, vennligst vent...