Selvrensende husmaling, Nordsjö ONE SuperTech, gir deg renere hus!

Selvrensende maling gir renere hus og mindre vedlikeholdsarbeid, hvilket er bra for både lommeboka, deg og miljøet.

Nordsjö var først ute på det nordiske marked med selvrensende malingsteknologi. Den ble lansert allerede sommeren 2015.

Selvrensende maling - hvordan fungerer det?

Selve malingsfilmen funger slik at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Enkelt forklart er det regnet som samler seg i større dråper og skyller skitten vekk, siden skitten sitter løst. Det kan sammenlignes med et teflonbelegg der vi ser at væsken samler seg i dråper, preller av overflaten og renner lett vekk. 

Nordsjö One SuperTech er trebeskyttelse med ekstra lang holdbarhet – gjør du alt riktig fra starten holder den i opptil 16 år. I tillegg er den selvrensende, noe som betyr at det er langt enklere å holde husveggene rene.

Les også: Velg en maling som tåler å blir testet

 

Feriehuset er malt med eksteriørmalingen ONE Super tech som er selvrensende

Feriehuset i programmet Eventyrlig Oppussing er malt med den selvrensende husmalingen ONE Supertech

Husvask - trenger du det?

Regnet kommer ikke til overalt på et hus, f.eks. under takutspring. Regnet vil nok heller ikke greie å få med seg absolutt alt, så det kreves fortsatt periodisk vask for at malingen skal holde det den lover. Men huset vil holde seg pent lenger med Nordsjö One SuperTech, og det vil være mye lettere og raskere å vaske huset med denne selvrensende malingen.

 

Selvrensende maling og systemmaling

Nordsjö One SuperTech selvrensende akrylmaling har lang levetid på farge og glans, opptil 16 år om du følger systembehandlingen til Nordsjø trebeskyttelse. Gamle, tidligere malte hus, og nye ubehandlede hus behandles forskjellig, derfor kan det være viktig å snakke med fagfolk i butikken før du kjøper inn og setter i gang med malejobben. Èn ting kan du ta med deg allerede fra start –underlaget som skal males må være rent, fast (fjern all løs maling) og helt tørt før du starter med grunning og maling! Se video over for fremgangsmåte.

Bruk systemmaling og ta fordel av vår forskning gjennom over 100 år. Vi kan tilby systemmaling med svanemerket primer og maling. Les mer om Miljø og husmaling

Les også Slik maler du huset

Populære husfarger

One SuperTech selvrensende maling fås i alle mulige farger.

Start gjerne med å ta en titt på vår fargeoversikt for hus og hytter. Malingen leveres også i standardfargene Rød, Sort og Base White, som er den hviteste hvite malingen som leveres i Norden og Norge.