Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Bærekraft - For deg og din familie

Skap et hjem som føles godt

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted å bo. Velg farger som er vakre, gjør deg i bedre humør og øker familiens trivsel. Gjør hjemmet ditt til et bedre sted å bo. Velg farger som er vakre, gjør deg i bedre humør og øker familiens trivsel. 

Gang med røde vegger malt med Nordsjö-maling

Lev lykkelig med farger

Vi elsker følelsen av glede som et nytt strøk maling kan gi, ikke bare fordi det frisker opp et rom, men fordi det også kan endre hvordan du føler deg i rommet. Våre fargeeksperter lager paletter fulle av vakre farger som lyser opp atmosfæren, ønsker deg velkommen og gjør hjemmet ditt til et fristed. Tenk på hvordan et soverom som er malt i luftige, rolige fargetoner bidrar til en god natts søvn, eller hvordan du elsker å oppholde deg i en stue malt i glade farger.

Vi vet at det kan føles skremmende å sette i gang med et nytt interiørprosjekt, uansett hvor tilfredsstillende sluttresultatet blir. Derfor tilbyr Nordsjö forskjellige typer maling for alle behov. Velg mellom vannbaserte formuleringer som tørker raskere, sparer tid og belaster miljøet mindre, eller maling som holder lenger slik at du ikke trenger å male så ofte.

Stue malt med Nordsjö-maling i grågrønn farge.

Velg produkter som gjør en positiv forskjell

Når det gjelder interiørdesign, er det ikke bare meningsfulle farger og produkter som er enkle å bruke, som kan bidra til økt velvære. Det er også viktig å velge produkter som er mindre skadelige for miljøet i hjemmet og verden rundt oss.

Alle våre malinger er veganske, og Nordsjö har jobbet hardt for å gå bort fra løsemiddelbaserte malinger og introdusere flere vannbaserte produkter. Spor av løsemidler fra tidligere i leverandørkjeden kan ofte finnes i malingen, så vi vil aldri påstå at malingen vår er 100 % løsemiddelfri. Men alle Nordsjös emulsjonsmalinger til innendørs bruk er vannbaserte og inneholder mindre VOC (flyktige organiske forbindelser), noe som gir mindre utslipp og lukt. Det betyr renere luft mens du innreder, og en renere løsning for planeten også.

Farger laster....