Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Et strøk maling er en rask og enkel måte å skape en koselig og innbydende spiseplass på – en plass som du stolt kan vise frem til gjestene.
Skap en fargerik spisestue[EURO]

7 fantastiske fargeideer til spisestuen som garantert imponerer gjestene

Prøv våre stilige fargeideer og la spisestuen skinne!

«Vi liker å invitere folk på middag, men veggene i spisestuen er litt kjedelige. Har dere noen forslag til fargeideer som gjør inntrykk, og som kommer til å falle i smak hos gjestene?»

 

Ifølge undersøkelser utført av Nordsjö er rundt 25 % av huseiere så flaue over den kjedelige spisestuen sin at de nødig inviterer gjester hjem til seg. Ikke la falmede vegger legge en demper på det sosiale livet ditt. Et strøk maling er en rask og enkel måte å skape en koselig og innbydende spiseplass på – et område som du stolt kan vise frem til gjestene.

Så enten du har et spisebord i stuen eller en egen spisestue: Her får du noen fargerike ideer som virkelig får veggene til å skinne.

 

Mal spisestuen i gule og rosa farger

 

1. Gylne fargekombinasjoner

Varme og gylne farger, som Ochre Gold, er perfekte når du vil skape en innbydende stemning i spisestuen. Denne nyansen har en perfekt blanding av eleganse og kos, og utstråler glede og positiv energi. Bruk den på en fondvegg for å fylle rommet med varme, eller kombiner den med andre fargenyanser av gult og oransje, som ravgult, løvetanngult eller terrakotta, for å skape en sterk kontrast. Eller som på bildet over med den duse rosa fargen Heart Wood i en kreativ maleteknikk, kalt Ombre der fargene går over i hverandre.

Hvilke farger?
Ochre Gold og Heart Wood 

 

Tinngrå vegger og moderne møbler får ekstra energi med innslag av rosenrødt. De myke og delikate tonene gir et varmt og intimt inntrykk, mens de nøytrale fargene i resten av rommet har en beroligende effekt.
Spisestue i rosa og grått

 

2. Varmt og moderne

En av de enkleste måtene å skape en innbydende spisestue på, er ved å velge varme fargenyansen fra fargeviften. Varme fargenyanser gir mer atmosfære i rommet, samtidig som de har en beroligende effekt. Her har tinngrå vegger og moderne møbler fått ekstra energi med innslag av rosenrødt. De myke og delikate tonene gir et varmt og intimt inntrykk, mens de nøytrale fargene i resten av rommet har en beroligende effekt.

Hvilke farger? Glowing Antibes, Restful Roubaix og Clear Melun

 

Bland luksuriøse farger av purpur og mørkerød for å skape en spiseplass som oser av pomp og prakt. Du kan lage et perfekt fokus ved å bruke en fyldig purpurfarge på veggene og legge til kontraster i morbærfarge.
Spisestue i overdådig purpur

 

3. Høye forventninger

Mal i luksuriøse farger av purpur og mørkerød for å skape en spiseplass som oser av pomp og prakt. Du kan skape fokus ved å bruke en fyldig purpurnyanse på veggene og legge til en kontrastfarge i morbær-rødt. Hvis du vil øke det luksuriøse utseende, kan du bruke lysestaker i gylne metaller og myke fløyelsputer som tilbehør.

Hvilke farger?
Deep Marseille og Intense Versailles

 

Hvis du vil ha en tradisjonell og yndig spisestue, kan du la deg inspirere av romantikken i den landlige, franske stilen. Kombiner klare, klassiske gråfarger med dempede pastellfarger med litt grått i, som fiolett og lyselilla.
Yndig spisestue i lyselilla og grått

 

4. Yndig og søtt

Hvis du vil ha en tradisjonell og yndig spisestue, kan du la deg inspirere av romantikken i den landlige, franske stilen. Kombiner klare, klassiske gråfarger med dempede pastelltoner med litt grått i, som fiolett og lyselilla. Hvis du kombinerer disse svalende sjatteringene med klassiske møbler og rustikt tilbehør, som smijernsstoler eller linduker, får du et flott og helhetlig inntrykk.

Hvilke farger?
Light Versailles, Soft Montrouge og Restful Versailles

 

Fyldige brun- og okergule farger er her blandet med blekere farger for å skape en iøynefallende og gøy fargeeffekt. Dette er en smart måte å gjøre spisestuen mer interessant på, spesielt hvis det er begrenset med plass.
Fondvegg i brunt og gyllen

 

5. Finn flyten

Drømmer du om en spisestue som virkelig gjør inntrykk? En av de enkleste måtene å oppnå dette på, er å male en fargerik fondvegg. Fyldige brun- og okerfager er her blandet med bleke sjatteringer på veggen for å skape en iøynefallende og flytende fargeeffekt. Dette er en smart måte å gjøre spisestuen mer interessant på, spesielt hvis det er begrenset med plass, eller du bare vil male én vegg. Se våre tips til hvordan du maler en fargegradering på veggen

Hvilke farger? Intense Montpellier og Dusky Montpellier

 

Hvis spiseområdet er en del av stuen, kan du vurdere å markere dette området med en dristig og fargerik malingseffekt.
Spisestue med stripeeffekt

 

6. Definer området

Hvis spiseområdet er en del av stuen, kan du vurdere å markere dette området med dristig og fargerik maling. Velg én farge til hele rommet, og fremhev spisebordet med horisontale striper. Hvis du vil ha en moderne stil, kan du la kantene på stripene være litt utvisket og diffus, og velge kontrastfarger som gir et lekent preg.

Hvilke farger?
Mystical Roubaix, Deep Valence og Dazzling Antibes

 

Livlig korallrødt med hint av oransje er en oppmuntrende og selskapelige farger som gir energi til spisestuen, uten at det føles overveldende.
Vakker spisestue i korallrødt

 

7. Korall

Hvis du bruker spisestuen både til familiemiddager og middagsselskaper, må fargepaletten fungere like bra til både uformelle og mer høytidelige anledninger. Livlig korallrødt med hint av oransje er en oppmuntrende og selskapelig fargenyanse som gir energi til spisestuen, uten at det føles overveldende. Perfekt til travle spisestuer som er i bruk hele tiden!

Hvilke farger?
Illuminated Nice og Light Calais

 

Tips Fremdeles usikker på hvilke farger du skal bruke? Appen gir deg et umiddelbart, digitalt inntrykk av hvordan rommet blir seende ut når det er malt, slik at du kan oppleve den ferdige fargepaletten før du bestiller malingen. 

Den er enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre, er å holde telefonen eller nettbrettet opp mot veggen du vil male, velge fargene du vil prøve, og trykke på veggene du vil male. Da vil du se veggen med den nye fargen. Les mer på: Nordsjö Visualizer-appen.

Henter dataene, vennligst vent...