Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Ambiance Silkematt er best i test

Det svenske TV-programmet Plus testet tolv interiørmalinger i ulike prisklasser der Nordsjö Ambiance Silkematt ble testens store vinner

Ambiance Best i test maling på soverom
Ambiance Best i test maling på soverom

Det svenske TV-programmet Plus testet tolv interiørmalinger i ulike prisklasser der Nordsjö Ambiance Silkematt ble testens store vinner.

SVT Plus har testet Nordsjö Ambiance Silkematt og 11 andre produkter fra ledende malingsleverandører på den nordiske markedet. De er bedømt ut fra hvordan malingen er å jobbe med, hvordan sluttresultatet blir på veggen og hvor lett det er å rengjøre den malte veggen når malingen er på plass.

Resultatet viser en klar fordel for vegger som males med Nordsjö Ambiance Silkematt. I sammenlikning med de andre malingene som ble testet har Nordsjö Ambiance Sikematt bedre dekkevne, er lettest å påføre samt har jevneste overflate og fin greng. Dessuten var Nordsjö Ambiance Silkematt det produkt som var lettest å tørke av flekker på, hvilket er en viktig egenskap for å slippe å male om hela veggen om det skjer et uhell.

Ambiance Best i test maling
Ambiance Best i test maling

Resultatet viser en klar fordel for vegger malt med Nordsjö Ambiance Silkematt. Til sammenlikning med testens øvrige malingsprodukter har Nordsjö Ambiance Silkematt bedre dekkevne, er enklest å påføre samt har jevnest overflate og fin greng. Dessuten var Nordsjö Ambiance Silkematt det produkt som var lettest å tørke bort flekker på, hvilket er en viktig egenskap for å slippe å male om hele veggen om uhell skulle skje.

Det ligger manga års forskning og utvikling rundt dette produktet, og vi er glade for å kunne tilby våra kunder et produkt som både er enkel å anvende, gir et flott sluttresultat og er lett å holde ren og tørke av. Produktet er dessuten miljømerket med Svanen oog EU Eco-label samt anbefales av Astma- och Allergiförbundet.

Fakta Nordsjö Ambiance Silkematt

  • Veldig god dekkevne
  • Lett å påføre
  • Avtørkbar
  • Miljømerket med Svanen og EU Eco-label
  • Anbefales av Astma- och Allerigiförbundet

Ambiance produktserie

Den blå trenden

Inspirasjon for ditt soverom

Inspirasjon for din stue

Visulaizer

Henter dataene, vennligst vent...