Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
1182 Svaneke

Nytt fargekart for terrassebeis

Sommer og sol - hva føles vel bedre en å nyte late sommerdager på terrassen, enten du er alene, med gode venner eller familie. Rengjør og beskytt terrassen din, så har du den i mange år.

1182 Svaneke

Fargeinspirasjon fra vår nordiske natur
 

Vi har funnet frem disse vakre fargene etter inspirasjon fra den nordiske naturen. Vi er ute etter en uteplass som føles naturlig. Gi terrassen en naturnær nyanse og la heller utemøblene og tekstilene, som puter og pledd stikke seg ut med farger.

412 Siljan

Mal plantekassene dine med terrassebeis

Terrassebeis kan også brukes til inredningsdetaljer som plantekasser og utemøbler i furu, gran, ceder, lærk og trykkimpregnerte materialer. Bruk enten Tinova Traditional Allround Oil eller Tinova UV Super Terrace for et vakkert og varig resultat.

410 Gotland

Et nytt rom med varme fargetoner
 

Varme klassiske farger gir en koselig og naturnær følelse. Tenk på terrassen som en del av huset. Fasaden og terrassens farger bør harmonere på en naturlig måte. Velg derfor en terrassebeis som bryter med fargen på ytterveggen og som løfter frem fargen på tredekket.

410 Gotland

Tidløse farger på terrassegulvet
 

Nøytralt og tidløst. En terrasse i svart eller grått passer til det meste.

Mørke farger

Her er terrassegulvet malt i den mørke fargen 1195 Vaxholm. Husk at mørke farger gjør at tredekket varmes opp mer av sollyset en lyse farger.

Henter dataene, vennligst vent...