Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Et stilfullt familievennlig kjøkken

Har du et hektisk familieliv, men samtidig liker å underholde gjester? Oppdag hvordan du kan innrede et kjøkken som fungerer for alle anledninger.

Velg farger som fungerer både om dagen og kvelden

Når du velger en fargesammensetning for ditt kjøkken er det viktig å velge fargetoner som fungerer like bra for familiemoro som for kveldsunderholdning. Myke, krittaktige farger som blek syrin, sjøgrønn og lys blågrønn er ikke bare tidløse, men også enkle å innrede med avhengig av anledningen.

Disse myke fargene har en tidløs kvalitet som fungerer som en nøytral bakgrunn slik at du kan la din og din families stil komme til rette.

Her har veggene blitt malt med matt Perform+ Easy2Clean maling i Soft Paris som gir et friskt utseende til rommet, der veggen lett kan tørkes av. 

 

Finn oppbevaringsløsninger - bli kvitt rot

I et travelt familiekjøkken er det viktig med rikelig oppbevaring – spesielt for å holde ting utenfor rekkevidde for små hender! Her får de hvite skapene rommet til å føles lyst og romslig, mens den mørkebrune bunnen gir en basis for hele sammensetningen. og en tyngde i rommet. 

Høye vinduer bringer mye lyst inn i rommet, og lyse lingardiner gir det hele et luftig uttrykk.

 

Legg til varme med farge og tekstur

I den åpne planløsningen gjør de honningsfargede tremøblene at rommet virker både koselig og innbydende. Fordelen med et furubord er at om det skulle komme riper eller merker, kan du pusse det ned og omlakkere det om nødvendig. Furubenker er også perfekt for familieliv, ettersom du kan innkvartere en ekstra gjest i siste øyeblikk. Perfekt for uhøytidelige middagsselskaper!

Tilfør personlighet

En liten stripe øverst mot taket gir kjekkenet det siste personlige uttrykk.

Henter dataene, vennligst vent...