Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Eventyrlig Oppussing i Tydal

I Tydal finnes kanskje Norges yngste hytteeier, hun er 19 år! Oppdraget til Halvor Bakke og det flinke teamet blir å lage en feminin, ungdommelig hytte som passer en ung kvinne og hennes venninner. Det skal selvfølgelig males - mye!

Sanna har overtatt en del av en familiehytte med mye gulnet furupanel - slik mange fjellhytter ser ut. Hun ønsker et mer ungdommelig preg på hytta, og Halvor Bakke og hans flotte team har en plan! Hva er deiligere enn en daybed i stua? Spør ungdommen!

Veggene er belagt med plater og tapet, og taket er hvitkalket med Original Panellack i farge Snøheim. Dette er den beste løsningen for deg som ønsker å kvitte deg med gulnet panel, men allikevel ønsker et lyst og ikke minst naturlig utseende på treverket. Se fargen i fargekartet Levende Panel

Panelet på soverommet er grunnet med Kvist og Sperregrunn og deretter malt med SuperFinish 5 - en helmatt maling til panel. Fargen er Nøytral Grå.

Malingen er enkel å påføre, og dekker utrolig godt. Det gjør at malingsarbeidet går raskere. Samme maling benyttes på listverk, dør og vinduskarmer i hvit farge. Les mer hvordan du maler panel...

Har du smale listverk mellom vegg og tak, kan det være lurt å male listene i samme farge som veggen. Da "forlenger" du takhøyden rent visuelt. 

Bruk en egnet pensel når du skal male lister og panel, så får du et penere resultat og så går arbeidet enklere og raskere. Din forhandler kan tipse deg om hvilken pensel som passer best. 

Vi simpelthen elsker denne gjengen med alle deres ideer, påfunn og oppussingsprosjekter. Vi gleder oss til å se flere prosjekter!

Ble du inspirert? Her kan du se flere episoder av Eventyrlig Oppussing

Farger laster....