Sesong 2 av Eventyrlig Oppussing

Halvor Bakke har i programmet Eventyrlig Oppussing på TV3 fått med seg møbelsnekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på strabasiøse turer med logistikk- og fraktutfordringer, soving i telt og begrensede sanitetsforhold. I åtte episoder har kvartetten levd tett, mens de har snekret, malt, beiset, ledd og kranglet - og skapt unike og kreative løsninger du neppe har sett på hytter tidligere. Denne gangen har de blant annet besøkt utilgjengelige, majestetiske og isbjørnutsatte Svalbard, et barneparadis i Nittedal, norsk tradisjon på Vinstra og en flik av Long Island med egen sandstrand i Kragerø.

Eventyrlig Oppussing Ål beise hyttetak

Eventyrlig Oppussing av hytta i Ål i Hallingdal

Interiørdesigner Halvor Bakke og teamet hans inntar Hallingdalsfjella og forvandler ei slitt Ål-hytte til Colorado-inspirert "mountain lodge". Fjellet viser seg fra sin beste side og teamet er vilt begeistret!

Panel behandling med panellakk og interiørbeis

Levende Panel Nytt fargekart

Å fremheve treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon og det vakre mønsteret i treverket fremheves.

Eventyrlig Oppussing hyttekjøkken på Lifjell med kjøkkenbenk

Eventyrlig oppussing - slik pusser Halvor Bakke opp hytter og sommerhus

Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning. Denne gangen har de blant annet besøkt utilgjengelige, majestetiske og isbjørnutsatte Svalbard, et barneparadis i Nittedal, norsk tradisjon på Vinstra og en flik av Long Island med egen sandstrand i Kragerø.