Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Stueinspirasjon med farger i dempet blått og dempet rødt
dempede røde og blå farger malt på stueveggen

Fargesetting - Det inviterende hjem

Fargesetting av hjemmet som holder åpne dører for besøk og rekreasjon viser enkel bruk av farger. Kule nyanser av blått oppfordrer til en klar tilnærming til livet, mens lette nøytrale og sjøgrønne farger støtter et behov for tilkobling og sosiale aktivitet.

I vårt konsept med fargene vi gjerne maler med i år, består den inviterende fargepaletten av dempede grønnfarger og mørkere blå-grå og sorte farger som sammen med fargen Heart Wood, Colour of the year 2018, fungerer som den subtile kontrast som knytter alle fargene sammen til en enhet. Fargepaletten er velegnet til bruk i både hjem og helsetjenester, samt i arbeidsrelaterte rom og kontorer - steder hvor folk samles og hvor det sosiale liv leves.

Blå-grønn veggfarge og sorte karmer
Mal vinduskarmene sorte og veggen i en blå-grønn farge for et vakkert resultat

De dempede pastellene i fargepaletten er spesielt velegnet til rom med lite naturlig lys og færre vinduer. De innbydende fargene har rolige, nøytrale blå og grønne farger som er ideelle i gang og korridorer. Mal vinduskarmer og dørlister i en tilnærmet sort farge som passer godt til den blå-grønne fargen og du skaper en vakker helhetlig stil. Fargene passer like gjerne i oppholdsrom som på barnerom.

Mal en beroligende fblå-grønn farge på veggen i soverommet
Soveromsinspirasjon i dempet grønn farge

Områder av malte overflater kan brukes til å indikere et spesifikt formål med et rom, eller signalere overgang til et annet område. For eksempel kan mykere pastellnyanser ramme inn grafiske overganger malt i kullsorte og mørk blå farger for å skape et luftig effekt, men også for å forbedre oppfattelsen av rommets karakter. På samme måte gir sammenhengende rom malt i flere nyanser av grønt en følelse av logikk.

Mal barnerommet i trendfarger
Barneromsinspirasjon i duse blå og grønne farger

Den innbydende fargepaletten er det perfekte valg for ethvert interiør med mange naturlige materialer, og i et barnerom kan du lage en spennende fargepalett med flere farger, dele inn rommet etter brukeområde. Slik skaper du et personlig rom med vakre farger som du kan leve lenge med.

Fargeinspirasjon barnerom
Barneromsfarger vi maler med i 2018
Gutterom i grønne farger
Trendfarger til barnerommet
Henter dataene, vennligst vent...