Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Finn din fargekombinasjon med maling

Finn riktig fargekombinasjon til ditt hjem.

Alle har vi øyeblikk der vi tenker: «Åh! Hvor kommer alle disse tingene fra?» Tingene kjøper vi på hver for seg på ulike tidspunkt, og resultatet er et hjem som ikke ser helt ut slik du opprinnelig planla det. Ved å finne tilbake til den røde tråden i innredningen kan du gjenoppdage hva som fungerer for deg.

Finn din familie blant tingene

Akkurat som farger kan ulike interiørelementer i hjemmet deles inn i grupper av ting som bare hører naturlig sammen – en salgs familie for tingene. Når du skal finne din egen stil, kan du fokusere på design som appellerer til sansene dine. Det er lett nok når du skal velge bord, stoler, skap og tepper, men folk glemmer ofte veggene.

Gi rommet et helhetlig preg med maling

«En veldig enkel, men samtidig spennende måte å få full effekt av stilen i rommet på, er ved å utnytte veggene», sier Marieke van der Bruggen, Senior Colour Manager for Nordsjö. «Veggene utgjør jo tross alt en stor del av rommet. Hvis du bare maler dem hvite, går du glipp av mange muligheter.»

La veggene bli en del av samtalen

En kontrastfarge kan gi et helhetlig preg til veggene og interiøret.
Knall gule kontraster

«Den mest umiddelbare og slående måten å inkludere veggene i totalopplevelsen av rommet på, er ved bruk av farger», forklarer Marieke. «Jeg valgte en klar solskinnsgul farge som kontrast i interiøret, og brukte den i et teppe, en lampeskjerm og en pute. Du kan bruke den samme tankegangen på veggene dine.»

Hvilke farger?
B6.40.50, Intense Grasse og Restful Antibes

Slipp fargepaletten løs

Kombinasjoner av kontrastfarger kan gi flotte resultater.
Kontrastfarger

En fondvegg er den mest åpenbare måten å bruke kontraster på, men du kan også prøve å legge til en stripeeffekt i kontrastfarger. Eller hva med å ramme inn et vindu eller male en liten sirkel eller firkant for å definere et område? Ved å bruke ulike fargepaletter kan du skape helt ulike stemninger.

Hvilke farger?
G4.50.75 og Restful Antibes

Maling handler ikke bare om farger

Maling kan skape geometriske effekter i rommet.
Vegg med to farger

«Folk tenker ofte at maling bare handler om farger, men den har også andre kvaliteter», sier Marieke. «Maling kan også fremheve geometrien i rommet. Jeg hadde en rekke lave, rette trekrakker, og ved å male veggen i en subtil kombinasjon av kremhvitt og lyselilla, delt horisontalt, forvandlet jeg det som kunne ha vært et svært enkelt område, til en plass med tilhørighet og særpreg.»

Hvilke farger?
Restful Montrouge og Soft Montrouge / 26RR73/037

Finn din fargekombinasjon På tide å finne de riktige fargene til interiøret ditt? Last ned Nordsjö Visualizer-appen og bruk fargevelgeren til å gjøre veggene til en del av samtalen.

Henter dataene, vennligst vent...