Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Nordsjo Ambiance

Skap ditt drømmehjem med Nordsjö Ambiance

Gi ditt interiør ett nytt liv med vår førsteklasses innendørs malingsserie Nordsjö Ambiance

Skap omgivelser med unik personlighet og stil

Sett ut i livet din innredningsdrøm med innendørsmaling av høyeste premiumkvalitet for vegger, tak samt trepanel og listverk. Med Nordsjö Ambiance kan du la din estetiske sans flyte fritt og utforske grenseløse muligheter for egne uttrykk. Sett ditt personlige preg med eget valg av farger eller utgå fra noen av de eksisterende Ambiance fargepalettene med spesielt utvalgte farger. 

Oppdag våre nye inspirerende Ambiance-paletter 


Bli inspirert av våre fire nye paletter spesiellt tatt frem for Nordsjös Ambiance produktserie. Hver og en av palettene består av utvalgte farger som passer inn overalt - fra moderne samtid til luksuriøs klassisk. Velg de farger som passer karakteren i hjemmet og til innredningen og som passer dine personlige preferenser. 

Kombiner fargene vertikalt

Velg farger som er arrangert vertikalt i en av palettene (kombinasjon fra lysere til mørkere nyanser)

Kombiner fargene horisontalt

Velg farger som er arrangert horisontalt i en av palettene (rikere kombinasjoner med mer ulike farger)

Velg farger uavhengig av hverandre

Alle fargene som inngår av de 10 i paletten er tatt frem for at de skal harmonere perfekt med hverandre. Greit å vite når du skal pusse opp flere rom, slik at du får en rød tråd gjennom hele hjemmet.

Nøytrale fargenyanser

Større overflater kan males med en nøytral fargenyanse som smelter perfekt inne  med øvrige farger i paletten.

For et veldig vakkert sluttresultat på veggene din

Det som utmerker seg for våre veggmalinger i Nordsjö Ambiance produktserien er den rike fargegjengivelsen, en veldig vakker overflate og en fantastisk dekkevne. Velg mellom Nordsjö Ambiance Smooth Silk som gir en matt og silkemyk finish eller Nordsjö Ambiance Deep matt som gir en dyp, helmatt og mer dempet overflate. 

For en jevn og lekker overflate i taket

Nordsjö Ambiance Endless Sky er en helmatt takmaling som gir en jevn og lekker overflate til tak i gips & mur. Den har fordelen med at den kan brytes i et flertall farger. En fantastisk takmaling som er lett å male med.   

For en fin, slett og sterk overflate på panel og treverk

Våre malinger til panel og treverk som listverk, møbler, dør og vindu i Ambiance-serien fremheves fargen på en vakker måte og den gir et plettfritt og jevnt utseende. Perfekt til kjøkkenskap! Vår maling for treverk har også en ekstrem bra holdbarhet og ripefasthet. Nordsjö Ambiance Superfinish Matt er en helmatt maling for treverk, mens Nordsjö Ambiance Superfinish Satin er halvblank. 

Nordsjö Ambiance med HD Colour Technology

Takket være High Definition Colour Technology, som kombinerer høykvalitative ingredienser og fargepigment har våre vegg- og panelmaling i Ambiance-serien en veldig rik fargegjengivning. Det gjør at fargen fremheves på en veldig vakker måte med en fantastisk gjengivelse som varer. 

Se Ambiance-fargene på dine vegger

Last ned den kostnadsfrie appen Nordsjö Visualizer og velg fargene fra Ambiance-palettene til dine vegger.

Les mer om den nye interiørmalingen Nordsjö Ambiance og de nye fargepalettene

Farger laster....