Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Hjelp barna velge sin egen farge med Nordsjö Visualiserings-app

Vis ungene hvor fantastisk deres nye soverom kan se ut med vår hendige app.

«Vi har nettopp flyttet til et nytt hus. Hvordan kan jeg få ungene mine involvert i innredningen av deres nye soverom på en morsom men praktisk måte?»

Nesten halvparten av foreldrene i vår globale undersøkelse lar barna velge sine egne farger på soverom. Barnepsykolog Lynette Fry mener dette er en god ide, spesielt hvis dere nettopp har flyttet til nytt hus.

«Å få ungene til å velge ut sine egne farger vil hjelpe dem til å føle at de har investert noe av seg selv i det nye hjemmet,» sier hun. «Det vil gi dem følelsen av at de virkelig hører til på dette stedet, og at stedet tilhører dem.»

«Hvis dere ønsker å få dem til å bli enda mer engasjerte for prosjektet, gi dem en følelse av hva som er mulig. Barn elsker teknologi, så Nordsjös Visualisering-app er en strålende måte å vise dem hvordan rommet deres kan se ut så snart det er gjort ferdig.»

Få ungene dine involvert i innredningen av deres nye soverom og hjelp dem finne seg bedre til rette når dere flytter.
Hjelp barna velge ut sin egen fargeplan

Hvordan bruker du Visualisering-appen fra Nordsjö

Visualizer gir deg et øyeblikkelig, realistisk inntrykk av hvordan rommet ditt vil se ut etter at det er blitt malt – og den er virkelig morsom og lettvint å bruke.

Dette er alt du trenger å gjøre etter du har lastet ned appen fra AppStore eller GooglePlay:

  1. Åpne Visualiserings-appen på din smarttelefon eller ditt nettbrett
  2. Hold skjermen opp for å se den veggen du ønsker å male
  3. Velg en farge
  4. Klikk på veggen for å angi hvor du ønsker fargene "malt"
Nordsjös Visualiserings-app er en morsom og praktisk måte å la dine barn velge ut sin egen plan for soveromsfarger når dere skal flytte.
Barna elsker a bruke var Visualiserings-app

Tips

Det er så enkelt at barna dine ikke vil ha noen problemer med å søke gjennom fargene på egen hånd. Faktisk er barna nå til dags slike racere med teknologi at de sannsynligvis kommer til å lære deg en ting eller to.

Hvis de ikke liker den fargen de har valgt, kan de bare velge ut en annen og prøve igjen, helt til de finner en som stemmer – med forbehold om foreldregodkjenning, selvsagt!

Farger laster....