Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

House Of Philia - Colour Collection

En av Nordens største interiør og livsstilsbloggere, House of Philia (HoP), har malt sitt hjem i en klassisk og behagelig fargepalett. Fargene gjennom alle rom er nøye gjennomtenkt og passer perfekt sammen. Petra har en eksklusiv og klassisk stil når det gjelder interiør i hjemmet sitt. Fargesettingen av hele hjemmet har blitt til gjennom flere år, og Petra utvider stadig fargepalletten som du finner eksklusivt hos oss på Nordsjö. Hun har selv utviklet fargekolleksjonen sin – HoP digitale fargekart. Hjemmet hennes kan nytes under og består ett og slett av vakkert interiør, varige farger som man ikke går lei av og et veldig flott tilholdssted for hele familien.

Fargekolleksjonen til den populære svenske bloggeren Petra med Instagramprofilen @houseofphilia er oppdatert med 3 nye farger. Hun har malt ytterligere rom i sitt vakre hjem.

Samtlige farger er klassiske skandinaviske farger i luksuriøse fargenyanser i isblått, behagelig grått og varm greige. Dette er en fargekombinasjon som er både lett å like for mange, samtidig som fargene passer godt inn hos oss i Norden med både lyse sommerdager og mørke vinterkvelder.

Se under og bli inspirert av de herlige bildene fra Petra hjem malt i de nye klassiske og stilrene fargene HoP Feelgood, HoP No Filter og HoP Atlantic. Og finn hele fargekolleksjonen underst, hvis du kunne tenke deg å male med fargene. Fargene er blant våre aller mest populære farger, og malt på veggen i mange hjem i Norden. De passer like godt til oppholdsrom som til soverom eller barnerom – og kan males i helmatt på veggen eller matt og silkematt på lister. Vi blander fargene i alle innendørs malingsprodukter.

HoP Felgood

HoP Feelgood er en ren og behagelig gråfarge med en anelse grønt som passer fint i de fleste hjem, og kanskje ekstra godt sammen med hvite detaljer som her…

Hall målad i HoP Feelgood hopfeelgood

HoP Feelgood i gangen House of Philia

HoP Atlantic

HoP Atlantic er en crispy, typisk skandinavisk farge i toner av isblått som fungerer veldig fint (som man kan se på bilde) med lyse og nøytrale farger. Her er garderobeskapet malt i samme farge som veggen, og smalter fint sammen i rommet. Dette er en flott metode til å skape helhet i rommet da både vegg og skap oppleves som en enhetlig flate.

Les også: Her finner du en detaljert beskrivelse hvordan du går frem for å få dette resultatet på garderobeskapene.

Sovrum målat i HoP Atlantic hopatlantic

HoP Atlantic i barnerommet – House of Philia

HoP NoFilter

HoP No Filter er en varm luksuriøs greige farge som fungerer som en nøytral base. En sval beige som passer utmerket til varme mørke treslag som for eksempel valnøtt.

HoP No Filter i vardagsrum och sovrum House of Philia

HoP No Filter i stue og soverom – House of Philia

HoP Light Grey :: Stue og spisestue

HoP Light Grey :: Stue og spisestue

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia disse rommene: HoP Light Grey er min favorittfarge som vi har i alle våre tre rom som ligger side om side. Dette er veldig lyse og solrike rom (som ligger mot syd-vest) og fargen er også Ganske lys, men allikevel tilstrekkelig mørk for å fremheve alle fine kritthvite tak- og gulvlister. En sofistikert og myk farge som passer til det meste.

HoP Grey :: Soverommet

HoP Grey :: Soverommet 

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Soveromsfargen er en sval og litt mørkere grå nyanse uten å være for kald. Den passar finfint i et litt flott hotell- og drømmeaktig soverom.

@HouseOfPhilia Greige farge malt i stuen

HoP Greige :: Oppholdsrommet og trappen

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia disse rommene: Denne fargen har vi i oppholdsrommet i 2. etg og i trappen. En kjempefin myk og litt varmgrå farger som er super til for eksempel pasteller.

@HouseOfPhilia Greysand

HoP Grey Sand :: Tenåringsrommet 1

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Dette er fargen nede i Trulles rom. Et rom som vender mot nord og som behøvde en anelse varmere grå fargetone for ikke å bli for kald. Veldig elegant!

@HouseOfPhilia Skåp BrightParis

Bright Paris :: Tenåringsrommet 2

Veggene er malt helt hvite med matte vegger i Ambiance Xtramatt. Listverk malt i BaseWhite med Ambiance SuperFinish. Bright Paris er en svak blåtonet farge som er malt på skapet.

@HouseOfPhilia hvitmalt garderobeskap i basewhite 2

BaseWhite :: Barnerommet

Det store skapet er er blitt et blikkfang i rommet og er malt i en ren hvit farge. Tapeten fra Nordsjö Ide & Design tilfører rommet pastellfarger sammen med stolen.

hop basewhite

BaseWhite :: Kjøkkenet

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Veggerne ble hvite (Nordsjö Ambiance Xtramatt) og alle lister er kritthvite (Nordsjös Ambiance Superfinish i glans40). Nordsjös maling er litt hvitere enn for eksempel konkurrentenes hvitfarger. Et tips om man er ute etter akkurat det. Bordet er vårt gamle bord som jag har malt og som har fått ny marmorplate på. Det føles nå som en del av kjøkkenet og fungerer også som kjøkkenbenk. Har alltid likt vårt kjøkkenbord så det var synd å måtte bytte det ut, og bedre (og billigere) å pusse det opp tenkte jeg!

Det er også et tips, har du et fint og stabilt bord så kan man jo bare kjøpe litt maling og en ny plate så får man simsalabim et helt nytt bord.

hop vaskerom malt med kritthvite fargen nordic light

Vaskerommet

For å få vaskerommet så lyst som mulig ble veggen malt med den patenterte malingen Nordic Light. Den har en ny patentert teknologi som gjør at lyset reflerere 40% bedre enn ordinær hvit maling. Den gir et nøytralt kritthvitt utseende, og passer til rom med lite dagslys. Listverk og dør er malt med malingen Ambiance SuperFinish halvblank i en lysegrå farge NCS S-1000N.

house of philia

House of Philia

En av nordens største innrednings & livsstilsbloggere finner du på House of Philia.

Alle bildene benyttes med tillatelse fra House Of Philia. Photo: © @houseofphilia

Henter dataene, vennligst vent...