@HouseOfPhilia Greige farge malt i stuen

House Of Philia - Colour Collection

Se fargene som en av nordens største interiør & livsstilsblogger House of Philia har malt med.

@HouseOfPhilia LightGrey

HoP Light Grey :: Stue og spisestue

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia disse rommene: HoP Light Grey er min favorittfarge som vi har i alle våre tre rom som ligger side om side. Dette er veldig lyse og solrike rom (som ligger mot syd-vest) og fargen er også Ganske lys, men allikevel tilstrekkelig mørk for å fremheve alle fine kritthvite tak- og gulvlister. En sofistikert og myk farge som passer til det meste.

@HouseOfPhilia Grey gråmalt soverom

HoP Grey :: Soverommet

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Soveromsfargen er en sval og litt mørkere grå nyanse uten å være for kald. Den passar finfint i et litt flott hotell- og drømmeaktig soverom.

@HouseOfPhilia Greige farge malt i stuen

HoP Greige :: Oppholdsrommet og trappen

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia disse rommene: Denne fargen har vi i oppholdsrommet i 2. etg og i trappen. En kjempefin myk og litt varmgrå farger som er super til for eksempel pasteller.

@HouseOfPhilia Greysand

HoP Grey Sand :: Tenåringsrommet 1

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Dette er fargen nede i Trulles rom. Et rom som vender mot nord og som behøvde en anelse varmere grå fargetone for ikke å bli for kald. Veldig elegant!

@HouseOfPhilia Skåp BrightParis

Bright Paris :: Tenåringsrommet 2

Veggene er malt helt hvite med matte vegger i Ambiance Xtramatt. Listverk malt i BaseWhite med Ambiance SuperFinish. Bright Paris er en svak blåtonet farge som er malt på skapet.

@HouseOfPhilia hvitmalt garderobeskap i basewhite 2

BaseWhite :: Barnerommet

Det store skapet er er blitt et blikkfang i rommet og er malt i en ren hvit farge. Tapeten fra Nordsjö Ide & Design tilfører rommet pastellfarger sammen med stolen.

hop basewhite

BaseWhite :: Kjøkkenet

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Veggerne ble hvite (Nordsjö Ambiance Xtramatt) og alle lister er kritthvite (Nordsjös Ambiance Superfinish i glans40). Nordsjös maling er litt hvitere enn for eksempel konkurrentenes hvitfarger. Et tips om man er ute etter akkurat det. Bordet er vårt gamle bord som jag har malt og som har fått ny marmorplate på. Det føles nå som en del av kjøkkenet og fungerer også som kjøkkenbenk. Har alltid likt vårt kjøkkenbord så det var synd å måtte bytte det ut, og bedre (og billigere) å pusse det opp tenkte jeg!

Det er også et tips, har du et fint og stabilt bord så kan man jo bare kjøpe litt maling og en ny plate så får man simsalabim et helt nytt bord.

hop vaskerom malt med kritthvite fargen nordic light

Vaskerommet

For å få vaskerommet så lyst som mulig ble veggen malt med den patenterte malingen Nordic Light. Den har en ny patentert teknologi som gjør at lyset reflerere 40% bedre enn ordinær hvit maling. Den gir et nøytralt kritthvitt utseende, og passer til rom med lite dagslys. Listverk og dør er malt med malingen Ambiance SuperFinish halvblank i en lysegrå farge NCS S-1000N.

house of philia

House of Philia

En av nordens største innrednings & livsstilsbloggere finner du på House of Philia.

Alle bildene benyttes med tillatelse fra House Of Philia. Photo: © @houseofphilia