Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Rent og delikat med hvite farge

Finn de hvite nøytrale fargene som gir deg ro og velbehag, som passer til de fleste andre farger og som er enkle å kombinerer i hjemmet ditt.

Inntil 1900-tallet var det bare et fåtall kvinner som hadde råd til bryllupskjole laget av det kostbare hvite tøystoffet, så når dronning Victoria bar hvit silke, sateng og kniplinger ved sitt bryllup i 1840, startet hun en motetrend. I våre dager er hvitt tradisjonelt det første valget for en brud i Vesten.

Nordic Light den hviteste veggmalingen i norden
Nordic Light den hviteste veggmalingen i norden

I mange kulturer er hvitt (enten det er for bryllupsbruk eller ikke) fargen for renhet, enkelhet og åndelighet, noe som gjør den til det perfekte valget i et rom hvor du ønsker å tenke, lese, slappe av eller rett og slett frigjøre sinnet ditt fra livets bekymringer.

Holder du din fargepalett til et minimum skaper du et virkelig fredelig fristed. For en frisk, moderne stemning, bland klare hvitfarger med kjølige nøytrale farger i samme fargenyanse, som duegrått og fløyelsaktig kalkstein.

For et mer tradisjonelt interiør, kombiner gjerne hvitt med røykaktige varme nøytrale nyanser, som sandstein og fyldig brungrått.

Henter dataene, vennligst vent...