Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Ideer for å skape din egen sone

Skap egne soner for å gi ny energi til fellesområdene i hjemmet.

Selv om åpne løsninger nå har blitt den nye standarden, betyr ikke dette at alle vil gjøre det samme hele tiden. For å få fellesområdene i hjemmet til å fungere effektivt er hemmeligheten å gjøre dem allsidige nok til å dekke alles behov, uansett når på dagen man benytter dem.

Små, separate soner er vakre

Åpne rom er romslige og sosiale, men innimellom har vi alle behov for å kose oss på egen hånd. Ved å skape et fellesrom med egne soner der man kan slappe av eller arbeide, får man utnyttet rommet fullt ut. Det eneste du trenger, er maling og enkle interiørelementer.

De skjulte hjørnene i hjemmet

Ved å male nisjeområder i komplementære kontrastfarger kan du utnytte plassen full ut.
Sovealkove i rosa

Alle hjem har et par hjørner som man ikke helt får utnyttet. Ikke overse dem, gjør dem til et fokuspunkt. Altfor ofte blir en alkove som er malt i samme farge som resten av rommet, glemt bort. Prøv å male nisjene i sterke, komplementære kontrastfarger. Jeg brukte lakserosa, rosenrødt og oker til tre små sovealkover.

Hvilke farger?
Restful Antibes, Misty Antibes og Intense Grasse

Skape soner

Skap en fredelig sone ved hjelp av en kontrastfarge som gradvis går over i en nøytral hovedfarge.
Kvistværelse i lyserosa

Selv om du ikke har så mange kriker og kroker i hjemmet, kan du skape egne soner på andre, enkle måter. «Den mest iøynefallende måten å dele inn et rom på er ved bruk av farger. Et stort rom kan fylle mange ulike funksjoner ved at fargen på veggene definere ulike aktivitetsområder.

Hvilke farger?
Restful Antibes, Misty Antibes og Soft Montrouge

Slå an tonen med farger

Design en kreativ og energisk sone ved å male sirkler i ulike nyanser på veggen
Vegg med prikkmønster

For å skape et fredelig lite område der du kan slappe av, kan du male en fokusvegg i en lys kontrastfarge.Her har vi malt med lakserosa og lot den gli over i den nøytrale hovedfargen for å øke følelsen av ro. Å dele rommet inn i soner fungerer like bra for områder med mye aktivitet eller arbeid – prøv å male sirkler i et rutemønster med gjentakende farger for å vise at dette er et energisk og kreativt område.

Hvilke farger?
Restful Antibes, Misty Antibes, Intense Grasse, G4.50.75, B6.40.50, Clear Le Havre og Restful Sarcelles

Lag en egen sone

Finn fargene som fremhever de bortgjemte områdene i hjemmet. Last ned Nordsjö Visualizer-appen for å få et umiddelbart inntrykk av hvordan sonene kan se ut når de er ferdige.

Henter dataene, vennligst vent...