Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Lister og dører er malt i Lavish Yellow og veggene i Nobel Yellow.

Urban og overdådig

Hjemme hos Sofie Izard Höyer

Sofie Izard Höyer @izardhoyer og Sara Guldbrandsson @sginred jobber med styling og innredning. Duoen jobber med innredning hos privatpersoner, bedrifter og offentlige miljøer. De tok kontakt med en av våre Nordsjö Idé & Design butikker sist vår med et ønske om å lansere tre nye farger fra AkzoNobels eget fargesystem ACC.

Klassiske og tidløse farger

De hadde en tanke om klassiske, tidløse farger, en sennepsgul, en fin brun og noe som passet til disse. Dette skriver de om valgene av navn:

"Vi ønsket å heve statusen på gulfargen som i lang tid har blitt assosiert med "Retro" eller "Sennepsgul". Vi har valgt navn som hverken fobindes med sennep eller stil."

Lavish Yellow – rik, påkostet og generøs

Nobel Yellow – edel, staselig og fremtredende

Urbane Light – morsom, belevet og verdensvant, sammensatt blir ordene ”belysning i byen”. Fargene er fine å kombinere sammen, vi tipser gjerne om hvordan du kan kombinere disse ved å fargesette vegger, tak og treverk.

Nobel yellow, Lavish yellow hos Sofie Izard Höyer

Miljøbilder i alle tre farger: Nobel yellow, Lavish yellow og Urbane light

Leilighet fra århundreskiftet med wow faktor

Fargesettingen - og hvordan vi tenkte: 

Sofies leilighet er fra århundreskiftet, høyt under taket og stukaturer.

Gangens vegger og tak er malt i fargen Urban Light. Når man kommer inn i et hjem vil man føle varme, og siden gangen er lang og smal passet det godt med denne lyse fargen. Dører og gulvlister ble malt i fargen Lavish Yellow. Fargen gir en wow følelse og fremhever de vakre detaljene. I stuen valgte de fargen Nobel Yellow på vegger og tak, list og dør i Lavish Yellow. I et rom hvor mange treffes er det alltid hyggelig med ekstra mye karakter og energi. Fargen får ekstra kraft når solen titter inn av vinduet, nesten litt magisk.

Fargen Urbane light i gangen

Forsiktige farger hos tenåringene

Tenåringene Siri og Mira valgte fargen Urban Light på vegger og tak, gulvlister og dør er som i øvrige rom Lavish Yellow. En farge som er veldig lett å like for den som er litt følsom mot sterke farger.

Fargen Urbane light i tenåringsrommet

Farger laster....