Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Moderne tenåringsrom

Moderne tenåringsrom

Se hvordan du skaper et rom tenåringen ikke vil vokse ut av så fort.Nøytral, med ikke kjedelig

På bildet over er sovealkoven malt i flere farger for å lage et spennende fargeinntrykk i det unike rommet med skråtak. Vinduene gir fint lysinnslepp og vi har kombinert varme nøytrale farger for å dele av rommet. Vi har valgt den lyse duse blå/grønne fargen Soft Paris på bakveggen, den grønn fargen Dusky Paris på sengebunn og den brungråe fargen Dusky Calais som deler av veggen inn til sovealkoven. Sengetøy og sengeoverkast gir en fin og behagelig kontrast til fargene.

Vær unik

Blått er ofte en favoritt når de litt større barna velger farge selv. Mange av de ulike blå fargene er med på å skape en ideell bakgrunn til tenåringer som selv kan sette sitt eget preg på rommet.

Fargene som er benyttet er Signatur Sort (dør), mørkeblå vegg i fargekode U3.15.11 med sirkler som er malt for frihånd med pensel dyppett lett i maling er malt på veggen som dekor i den hvite fargen Base White

Blått, hvitt og sort er farger som passer godt sammen, som samtidig gir ro og et moderne uttrykk. Se hvor lekkert mørke blå vegger er sammen med en sort dør! Fargene som er benyttet er Signatur Sort (dør), mørkeblå vegg i fargekode U3.15.11 med sirkler som er malt for frihånd med pensel dyppett lett i maling er malt på veggen som dekor i den hvite fargen Base White, vår hviteste hvite farge, er en lekker kontrast til de mørke veggene. Det gir en spennende og personlig effekt. De blå og hvite fargene gir en himmelsk atmosfære. Er du enig?

La ungdommen være med på å male? Hvorfor ikke! Ikke alle ungdommer roper hurra like høyt når vi spør om de vil male, men vår erfaring er at de synes det er gøy å sette sitt eget preg på rommet de til slutt kommer til å tilbringe mye tid i. For de som ikke vil male en hel vegg så kan en kreativ form kanskje gi nok utfordringer? Her finner du inspirasjon til det stilige interiørideer til tenåringsrom.

Varm grått til tenåringjente i nordvendt rom

Etter hvert som de vokser til, vil en nøytral fargepalett gjøre det mulig å tilpasse uttrykket og atmosfæren i soverommet ved kun å endre på det du henger på veggene, det du tilfører av tekstiler samt innredning - og da for å gjenspeile alder, interesse og lidenskap.

Varm grått til tenåringjente i nordvendt rom

På bildet over ser du hvordan @houseofphilia har malt tenåringsrommet til sin datter. Rommet ligger nordvendt og kan derfor gi et litt kaldt lys, og hun har derfor valgt en varm grå farge for å oppveie det kalde. Fargen er fra hennes egen kolleksjon hos oss og heter HoP Grey Sand. Fargen passer inn i resten av husets fargepalett. Se mer av huset og fargepalletten her: House of Philia Colour Collection.

Mørk og mystisk

I dette moderne soverommet til sin sønn har @camillaathena valgt å kombinere en ren og mørk brune farger med sort dør og listverk. Den brune fargen er fra hennes kolleksjon og heter CamillaAthena Brown og listverket er malt sort i fargen Signatur Sort. Gulvene er malt helhvite i fargen Base White for kontrastens skyld.

Mørke farger på ungdommens rom hos Camilla Athena

Den delikate paletten er perfekt som bakgrunn for fotografier, plakater og utklipp, samt mønster og tekstur i puter, ryer og sengetøy. Les mer: Mørke farger på ungdomrommet.

Aksentfarger

Du kan sette en spiss på nøytrale farger ved å kombinere med en aksentfarge som gir liv. Her har vi valgt å male veggene i ungdomsrommet i fargen Brave Ground og fargesatt med malte sirkelformer i en varm og delikat rød farge Nordsjö Tea dance

Veggfarger i tenåringsrommet er malt i nøytrale farger med røde detaljer

Detaljer: sengegavl og skap

Her er en idé som er enkel å oppnå og veldig effektiv. Mal veggen i en nøytral farge og mal deretter en overdimensjonert bue bak sengen i årets Nordsjo-farge 2021, Brave Ground. Da har du en lekker sengegavl malt opp på veggen. Veggen er malt i fargen Nordsjö Creamy Dream.

Soverom malt i nøytral beige farge og malt sengegavl direkte på veggen

Synes du at rommet virker rotete med mange inndelinger av rommet eller mange skap? Hvorfor ikke male skapene i samme farge som bakveggen? Det gir et harmonisk uttrykk og samtidig kan du friske opp skapene du allerede har med en nytt strøk maling så er de like gode som nye :-)

Barnerom malt med dekorative prikker på veggen og skap malt i samme farge som veggen

Vær bare oppmerksom på at 2 ulike overflater trenger ulik malingstype, og at f.eks klesskapene Pax fra Ikea kan male, men det er lurt å grunne slik at malingen ikke flasser av. Les hvordan du går frem her når du maler et skap fra Ikea, enten det er Pax, Bestå eller andre folierte skap her Skap en ny look med malte IKEA møbler

Henter dataene, vennligst vent...