Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Mal med omtanke med miljømerket husmaling

Mal bærekraftig – for miljøet, for deg og for huset ditt

I vår siste kampanje har vi samlet tips, produkter og inspirasjon som du trenger for å mal bærekraftig. Med ”omtanke” mener vi både miljøvennlig for miljøet vårt, og for deg og huset ditt. La oss forklare dette litt nærmere......

MAL BÆREKRAFTIG FOR MILJØET

Det er dette vi oftest snakker om når emnet handler om å mal bærekraftig; den miljøvennlige, men samtidig den ekstra lange holdbarheten. Og det er definitivt en svært viktig del. For å mal bærekraftig, er det vitkig å velge produktene dine nøye. 

Vi legger stor vekt på å kunne tilby våre kunder mljøvennlige løsninger for både innendørs og utendørs prosjekter, men samtidig skal de samme produktene være av ypperste kvalitet. Disse egenskapene må ikke gå på akord med hverandre. Med vårt svanemerkede system, kan du male hele huset med omtanke for miljøet, men også med omtanke for huset  - fra start til slutt. Les mer om miljøarbeidet vårt her.
 
Produktene som sammen skaper en Svanemerket helhet, er Nordsjö Tinova Primer Exterior sammen med noen av våre premiumprodukter som Nordsjö Tinova Premium Exterior+, Nordsjö One Super Tech og Nordsjö One Door & Window Tech. Ved å bruke disse produktene, kan du være sikker på at du maler med omtanke for både miljøet og huset.

MAL BÆREKRAFTIG FOR DEG

Det er også andre ting som betyr noe for at prosjektet skal være miljøvennlig: Ikke minst deg selv – du må tross alt gjøre jobben, og det å male huset skal ikke være en sommerplage!

For at resultatet skal bli så bra som mulig, er det også viktig at du føler deg motivert og energisk – hele veien! 

Dette vil vi på Nordsjö gjerne hjelpe deg med! Vi har derfor laget noen spillelister for Spotify, spesielt tilpasset de forskjellige maleprosjektene. Det har ikke noe å si om du er funk-fantast, pop-professor eller EDM-danser – dette er spillelister for alle!  Her finner du våre spillelister.
Nordsjö på Spotify

MAL BÆREKRAFTIG FOR HUSET DITT


Å male fasaden på et helt hus er et fantastisk og spennende prosjekt, og samtidig er det omfattende og tidkrevende. Derfor vil du selvfølgelig sørge for at malingen du bruker, vil vare så lenge som mulig.
 
I over hundre år har vi utviklet maling for tøffe nordiske forhold, og vårt inngående testarbeid har vært verdt det! Les mer om testarbeidet vårt her.

Vi har i dag et unikt utvalg av maling, som er et resultatet av dette lange forskning- og utviklingsarbeidet. Vi har rett og slett maling som kan slå det meste. For eksempel vårt premiumprodukt Nordsjö One Super Tech, som beskytter trefasaden din mot fuktighet og mugg. År etter år. 

Les mer om vårt Svanemerkete produkt, Nordsjö One Super Tech her.

Best testgrunnlag for maling
FANTASTISKE EGENSKAPER FOR HUSMALINGEN ONE SUPER TECH
  • Selvrensende
  • Ekstrem glans- og fargebestandig
  • Fantastisk dekkevne 
  • Holdbarhet opp til 16 år
Male husfasade

For at huset ditt skal holde seg vakkert og fint i mange år fremover, må det ivaretas ordentlig. For best mulig resultat og lang levetid, anbefaler vi å bruke Nordsjö One Super Tech i et system sammen med Nordsjö Tinova Wood Base Oil og Nordsjö Tinova Primer Exterior. Les mer om vårt miljøarbeid for ute prosjekter

Hvis du bruker disse produktene, gir du den nymalte fasaden din best mulig sjanse til å beholde kvalitet og glans over lengre tid.
Les mer om hvor enkelt det er å male fasaden.

Hvilke produkter skal jeg bruke?
For å kunne oppnå en holdbarhet på opp til 16 år, skal du bruke Tinova Wood Base Oil, Tinova Primer Exterior og One Super Tech. Bruker du disse produktene, gir du fasaden din en best mulig sjanse til å beholde sin kvalitet, og skinne i lang tid. Les om systemmaling av hus.

Henter dataene, vennligst vent...