Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Mørke fargetrender

Ønsker du en ny stil er kanskje tiden inne å forsøke noe nytt? Her finner du inspirasjon til å bruke mer farger i ditt nye hjem.

«Jeg vil gjerne bevege meg ut av min komfortsone og prøve mer moderne farger nå som jeg endelig har flyttet inn i mitt nye hjem»

Ifølge vår nye globale rundspørring er 31 % av de som flytter inspirert av moter og stiltrender når det dreier seg om innredning i sine nye hjem. Og for folk på flyttefot som er ivrige etter å prøve noe som er litt annerledes på interiørfronten, har de mørke og subtile fargenyansene virkelig kommet tilbake..

Når det dreier seg om hjemmet ditt, er mørkere farger en enkel og overkommelig måte å skape en sofistikert stemming på. Selv noen få grep vil ha stor effekt, særlig hvis du maler en fondvegg. Sjekk vårt utvalg av fasjonable farger, og oppdag hvordan Nordsjö kan hjelpe deg med å oppnå denne stemningen.

 

En vegg malt i ametystfarge vil tilføre øyeblikkelig lidenskap til din fargepalett, og fungerer svært bra i større rom, som stuer og store oppholdsrom
Tilfor lidenskap med dyp purpur

 

1) Ametyst

Den fyldige fargenyansen i purpur er både livlig og forførerisk, og mer mangesidig enn du kanskje tror. En vegg malt i en ametyst-nyanse vil tilføre øyeblikkelig lidenskap I ditt interiør, og fungerer veldig bra i større rom som stuer. Kombiner med komplementære farger som mosegrønt, intense gulfarger, samt enkelte nyanser av rødt og blått for en slående effekt.

 

Mørkegrått er en rask måte for å få ethvert rom til straks å føles mer luksuriøst. Grått vil ikke tiltrekke seg oppmerksomhet, noe som gjør fargen til en perfekt nøytral bakgrunn som et alternativ til hvitt eller kremfarger.
Sats pa gratt for en sofistikert stemning

 

2) Stormfull grå

Mørke grå farger kan gi et rom et mer luksuriøst preg. Grått er ingen iøynefallende farge, noe som gjør fargen til en nøytral bakgrunn og et perfekt alternativ til hvitt eller kremfarger.

 

 En dyp, sjokoladefarget nyanse av rødt vil gi mengder av drama til ditt nye hjem
Farger hentet fra var kulturarv gir en klassisk stil

 

3) Dypeste rød

En dyp, sjokoladeinspirert rødfarge, gir litt drama til veggene I ditt nye hjem, så det kan være greit å bruke fargen med måte. Kombiner med kritthvite vegger malt med Nordic Light i stuen eller sammen med treverk for en romantisk, elegant stemning som er perfekt for soverommet.

 

 

4) Tidløs blå-grønn

Fargen blågrønn, eller Teal som den også kalles, er en fredfull farge, som kan anvendes raust i hele det nye hjemmet ditt. Balanser stilen med peppermynte-grønn for en mer beroligende effekt, eller sats dristig og kombiner med sennepsgult.

 

Smaragdgrønn er en blendende farge som tradisjonelt forbindes med rikdom og luksus. Gjør inntrykk ved å kombinere den med fløyelsblått og gull
Tilfor energi med smaragdgronne vegger

 

5) Smaragdgrønn

Smaragd er en blendende farge som tradisjonelt forbindes med rikdom og luksus. Fargen tiltrekker svært mye oppmerksomhet, så kombiner den med nøytrale farger i en elegant spisestue eller, hvis du er i det vågale hjørnet, du kan få den til å poppe ut mot fløyelsblått og farger i gull.

Tips Hvis du fortsatt er usikker på om interiør med mørkere farger er noe for deg, last ned vår app Nordsjö Visualizer til din mobil eller ditt nettbrett. Se veggen du ønsker å male direkte på mobilskjermen, velg en Nordsjöfarge og klikk på skjermen for å få øyeblikkelig inntrykk av hvordan rommet kan bli seende ut når det er ferdigmalt. 

Henter dataene, vennligst vent...