Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Blå vegger på soverommet
Blå vegger på soverommet

Søvndyssende soverom med blå veggfarger

Soverommet er et viktig rom, der vi skal hvile og henter krefter. Hvilken farge du velger på soverommet kan også påvirke din søvn. Blått er kjent å være fargen mange maler soverommet i, og her finner du inspirasjon soveromsfarge.

Drømmer du om et avslappende og vakkert soverom? Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene. En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde.

Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger. Uansett hvilken blå farge du velger, er den vakkert mot trerene overflater i både lyst og mørkt tre eller til litt mer fargerike og mørke detaljer. Men det er også en takknemlig farge å jobbe med for å få et stille og rolig inntrykk til soverommet og du kan velge blant ulike blånyanser.

 

BLÅ HARMONI HJEMME HOS BLOGGEREN @KRICKELIN

Hjemme med blogger Kristin Lagerqvist - @krickelin, har soverommet vegger og tak malt med den harmoniske blå fargen Clear Paris. Slik skriver Kristin på bloggen sin om sluttresultatet:
-Jeg er så glad i det vakre og avslappende resultatet. Hele mitt hjem er i blå nyanser, og det sies at den blå fargen gir en følelse av ro, fred og ro. For meg, farger symboliserer havet og friheten.

Les mer om Krickelins soveromsmakeover.

Soveromsinspirasjon hos @krickelin
Soveromsinspirasjon hos @krickelin
Blå soveromsinspirasjon hos @krickelin

Blå soveromsinspirasjon hos @krickelin

Bilde @krickelin - Farge Clear Paris på soverommet

 

DENIM DRIFT - ÅRETS FARGE

Omtrent en tredjedel av våre liv brukes på soverommet vårt - så da forstår vi at søvn og hvile er en viktig del av vår eksistens og velvære. Her kan farger spille en viktig rolle i å takle balansen mellom utsiden og vår indre ro.

Den vakre, gråblå Denim Drift - som ble tatt frem som Colour of the Year 2017 - er en veldig allsidig farge som er lett å kombinere med andre blåtoner og farger fra naturen for å fremme roen som vi trenger på soverommet.

denimdrift_colour_of_the_year_pa_sovevaerelse

Soverommet er malt med den beroligende og komplekse blågrå fargen Denim Drift, med listverk malt i hvittfargen White Wispering. 

Veggfargen på bildet under er den populære Denim Drift - en vakker blå-grå farge. Med detaljer i hvitt og mørkeblått er det en lekker farge på soverommet som gir et sofistikert utseende. Sengetøy i lin, skinn og sorte interiørdetaljer passer godt til denne fargen. Se den mørkeblå stripen i fargen Dark Paris malt på skråveggen - lekkert!

sovev-relse-denim-drift

Veggfargen er den populære Denim Drift. Den mørkeblå fargen Dark Paris er malt i vinkel for å understreke de arkitektoniske detaljene, og den døråpningen virker visuelt større med den hvite kanten som er malt rundt.

 

DUS OG BEHAGELIG BLÅTT HOS @HVITELINJER

Hjemme hos bloggeren Katrine Lindgjerdet - @hvitelinjer er soverommet malt med den duse blågrønne fargen Aimforhappiness Blue.

Fargen inngår i en palett som stylist og blogger Jannicke Valen - @aimforhappiness har tatt frem sammen med oss ​​på Nordsjø - og som hun selv valgte å kalle "The Happy palette".

Les mer om Jannickes hjem og paletten her og les mer om Katrines vakre soverom på bloggen hennes her.

hvitelinjer_soverom_i_farge_aimforhappiness_blue

Bilde @hvitelinjer

 

BLÅTT PÅ VEGGEN OG SORTE DETALJER

Blått, hvitt og sort er farger som passer godt sammen, som samtidig gir ro og gir et moderne uttrykk. Se hvor lekkert mørke blå vegger er sammen med en sort dør på bildet under! Fargene som er benyttet her er Signatur Sort (dør), mørkeblå vegg i fargekode U3.15.11 med sirkler som er malt for frihånd på veggen som dekor. Den hvite fargen Base White, vår hviteste hvite farge, er en lekker kontrast til de mørke veggene.

tips-til-bl-malt-vegg-i-lesehj-rne

Mood: Energetic

 

BLÅTT OG TRERENE FLATER

Blått er lekkert til både eik, furu og andre lyse tresorter. Blåfargen Denim Drift er malt på veggen rundt sovealkoven. For å skape ekstra dybde i rommet så er veggen innerst i alkoven malt i en mørkere blå farge. Den mørk blåfargen Intense Dijon er benyttet inne i alkoven på bakveggen til den nederste plassbygde sengen med en litt lysere blåfarge Deep Dijon på bakveggen til den øverste sengen. Dette gir en himmelsk atmosfære. 

coy17-denim-drift-er-rets-farge-2017-2

Skal du male trepanel, så bør du benytte maling spesielt egnet for dette formålet. Malingen Ambiance SuperFinish er perfekt til dette formål og enkel å male med. 

Beate Hemsborg med IG-profilen @bhemsborg har malt panelveggene på soverommet sitt med malingen Ambiance SuperFinish helmatt i den støvblå fargen S1.09.41. Hun har malt furugulvet hvitt med vår gulvmaling Original Gulvmaling i en kalkhvit farge 0401-G42Y. Gulvet ble først malt med 2 strøk Original Kvist- og Sperregrunn før gulvmalingen, for best mulig vedheft og for å hindre harpiks å blø gjennom malingen. Med vakre sengetøy i lin, sengekappe i mørkeblå lin og en rustikk knaggrekke og trebenk er soverommet komplett. 

bhemsborg_soverom_maltgulv

Bilde @bhemsborg

 

MAKSIMAL KOS MED VELOPPREDD SENG

Ta muligheten til å skjemme deg bort litt ekstra ved å investere i luksuriøst sengetøy og tekstiler, for eksempel i mykt vasket sengetøy for å maksimere blekningsfaktoren.

Men hvordan lykkes det med det perfekte sengetøy? Se våre beste tips om hvordan du skal lykkes her.

 

blatt_soverom_malt_i_farge_denim_drift

Soverommeter malt i fargen Denim Drift

Den svenske bloggeren @emiliaohlsson har malt veggene på soverommet i en mørk dyp blå nyanse med fargekode NCS S7010-R90B og helhvite vinduskarmer. Se det vakre listverket som er malt i samme farge som veggen! Beige og brune farger passer godt til blå vegger.

blatt-soverom-emiliaolsson

Bilde @emiliaohlsson

 

MØRKT OG MYSTISK MED BLÅTT

For de aller fleste av oss er det viktig at soverommet utstråler en følelse av velvære. Det er tross alt her etter en lang dag har vi mulighet til å stenge ute støy og roe våre sinn. Vakre og karakteristiske farger som Intense Dijon og Intense Le Havre skaper en rolig atmosfære og gir en dyp karakter til rommet ditt.

Inspirert av blogger Ragnhild - @drommefunkis soverom til venstre som er malt med fargen Intense Le Havre og soverommet til høyre som er malt med vår vakre Intense Dijon.

blatt_soverom_hos_drommefunkis_i_farge_intense_le_havre_og_intense_dijon

Bilde @emiliaohlsson

Bilde t.v @drommefunkis og bilde t.h @nordsjosverige

 

TEST DIN FAVORITT BLÅFARGE

 Vil du se om fargen Clear Paris er riktig for deg? Eller hvorfor ikke prøve en av våre andre flotte blå farger som kan bestilles i vår Color Tester-palett.

Color Tester som er et glatt verktøy med en praktisk innebygd mini-rulle. Ved å teste fargen hjemme på egne vegger på denne enkle måten, får du en god ide om sluttresultatet, samt hvordan din andre innredning og belysning i rommet påvirker fargen - det har aldri vært enklere å velge riktig farge! Klikk på din fargetester direkte til døren her.

colourtester_blatt_soverom

Slik får du helmatte vakre vegger

Vi viser deg, steg for steg, hvordan du får matte vakre vegger på ditt soverom.

VELG EN MATT MALING TIL VEGGENE

Supermatte vegger er både elegante og tidløse. I soverommet gir fløyelmatte overflater en behagelig uttrykk uten refleksjoner og en vakker løft til fargen.

Det kan være fint å vite at selv om du velger en matt farge, er veggene er avtørkbare. Med Nordsjö Ambiance Xtramatt eller Silkematt blir stuen din et komfortabelt og naturlig sted å slappe av.

MER SOVEROMINSPIRASJON

Naturen og det grønne fortsetter å inspirere oss i vårt interiør og selv i soverommet vårt er det viktig å omgir oss med den vakre grønne. Inspirert av våre vakre grønne soveromfarger!

Les mer og bli inspirert her.

gront_soverom
Henter dataene, vennligst vent...