Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Selvrensende maling og beis til husfasaden

Selvrensende produkter til huset

Selvrensende maling og beis til huset er både er bra for deg og huset ditt, både visuelt fordi en sterkere og renere overflate ser bedre ut. I tillegg "vaskes" husveggen når regner skyller inn på huset, og dermed forhindres alger og sopp å feste seg. En vakker husfasade skinner og ser bedre ut lengre. Du finner produkter for trefasade og murvegg, samt for dekkende maling og eksteriørbeis.

Hva er selvrensende maling og beis?

Enkelt forklart kan det hele sammenliknes med et teflonbelegg på ei stekepanne der væsken samler seg i dråper, preller av overflaten og renner lett vekk sammen med regnet. Teknologien gjør flaten smussavvisende.

De eneste som ikke liker selvrensende maling, er svertesopp. For at svertesopp og algevekst skal trives, bør det være fuktig. Siden selvrensende maling gjør at veggen tørker raskere, så er den ekstra effektiv mot tilvekst av begroing. Færre skittpartikler betyr færre festepunkter for soppsporer i veggen.

Enklere vedlikehold med selvrensende produkt

Ved å bruke selvrensende maling, vil du også få et enklere vedlikehold. Det betyr mindre jobb når huset skal vaskes. Du må fortsatt vaske huset periodisk for å få den langtidsholdbare fasaden, men jobben blir mye lettere fordi det meste allerede er skylt vekk med regnet.

Hvilke selvrensende produkter finnes?

  1. Selvrensende maling til trehuset
  2. Selvrensende eksteriørbeis til trehuset
Hvitmaling til husveggen som er malt med ONE selvrensende husmaling

Det idylliske trehuset på Sørlandet er malt med ONE Super Tech i farge Base White - helhvitt og lekkert til de grønne rundt

1. Selvrensende maling til trehus - ONE Supreme og ONE Super Tech

Nordsjö var først ute på det nordiske marked med selvrensende malingsteknologi for trefasader. Den ble lansert allerede sommeren 2015. Nå er malingen eneste svanemerkede selvrensende maling i Norden.
Den selvrensende malingsfilmen funger slik at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Enkelt forklart er det regnet som samler seg i større dråper og skyller skitten vekk, siden skitten sitter løst. Det kan sammenlignes med et teflonbelegg der vi ser at væsken samler seg i dråper, preller av overflaten og renner bort med regnet. 

Nordsjö One SuperTech er trebeskyttelse med ekstra lang holdbarhet – gjør du alt riktig fra starten holder den i opptil 16 år og det er langt enklere å holde husveggene rene.

Nyeste selvrensende produkt på markedet heter ONE Supreme, og har eksepsjonell dekkevne for det perfekte sluttresultatet. Den fyldige og dryppfrie konsistensen gjør utstrykningen enkel og smidig. Produkten har en fantastisk halvmatt finish og en teknologi som gir en ekstrem glans- og fargestabilitet. Nordsjö One Supreme er spesielt tillpasset for det nordiske klimaet og den selvrengjørende malingsfilmen har en enestående beskyttelse mot skitt og påvekst.

Eksteriørbeis

Trefasaden er beiset med ONE Transparent i farge Scandinavian Rock

​2. Selvrensende eksteriørbeis til trefasaden gir en synlig trestruktur gjennom fargen - ONE Transparent

Et nytt medlem i ONE-familien gir deg mulighet til å beholde trestrukturen synlig gjennom fargen på trefasaden. ONE Transparent heter produktet, som er selvrensende og gir deg et enklere vedlikehold. 

Nordsjö One Transparent bygger på delvis samme teknologi som den dekkende og selvrensende fasademalingen har, og er formulert på bindemidler som gjør flaten hardere, jevnere og smussavvisende. Regnet vil bidra til å holde fasaden ren, men vanlig vedlikehold, i form av periodisk vask, må fortsatt til da regnet ikke kommer til overalt.

Beisen er halvmatt og fremhever treets struktur samtidig som den gir god beskyttelse mot UV-stråler, regn og vind.

Selvrensende produkter

Henter dataene, vennligst vent...