Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Vinterkos

BIlder over fra @vintagehouse og @svenngaarden

Skap vinterhygge med rolige farger og vakre blikkfang

Vinterens mørke er nå kommet for fullt. Selvom det er kaldt og mørkt utendørs, så trenger likevel ikke den iskalde følelsen å komme inn i hjemmene våre. Et varmt ullpledd å krype under, et mykt teppe å hvile føttene på, harmoniske veggfarger i kombinasjon med vakker keramikk og levende lys, kan tine opp en frossen kropp, og få oss til å føle oss bra og kunne koble av.

Det er nå, midt i den mørkeste perioden av året, at vi vil krype inn i våre hjem og omgi oss med en stemning som gode dufter fra gløgg og kanel, dempede veggfarger, myke tekstiler og glitrende belysning. Høsten og vinteren gir oss en mulighet til å stenge støyen ute, roe våre sinn og tid til å lade batteriene.  Nyt denne fantastiske årstiden, der hjemmehygge og rekreasjon bør være i fokus.

NOEN GANGER ER DET ENKLESTE DET VAKRESTE… OG KOSELIGSTE

Med noen enkle knep kan du forandre ditt hjem til en koselig og kjærkommen plass, der det gis mulighet til hvile. Uansett hvilken stil og følelse du vil skape i ditt hjem, så finnes det mange måter å gjøre det hjemmekoselig og hyggelig på.

Vinterkos

Bilde #1-3: @pellahedeby Foto: Ragnar Ómarsson

Vinterkos

Bilde 1: @by.charlottes farge Intense le havre, Bilde #2: @thesofastore, farge S 8500-N


 

NATURNÆRE MATERIALER OG VAKRE TEKSTILER

Naturmaterialer som rotting, leire, tre og mykt skinn dominerer sterkt i høst og vinter. I kombinasjon med den varme, rustne høstpaletten skaper det en vakker harmoni i ditt hjem.

Vinterkos

Bilde #1: @malinlauterbach, bilde #2 lengst opp: @annacate. Øvrige bilder Nordsjö

RUSTIKK KERAMIKK OG EKTE HÅNDVERK


Følelsen av trivsel, velbehag og of det ekte berører oss mer enn noensinne, og vi går nå mer i fra det masseproduserte, og investerer heller i holdbare og naturlige materialer. Skap avslappende og vakre stilleben av materialer som brent terrakotta, rustikk keramikk og naturens egne materialer.

Hjemme hos bloggeren @bloggaibagis spiseplass (bildet i midten) så føler man pusten av det enkle, kreative og med en duft fra 50-tallet. Vi elsker hvordan den myke greige fargen Luftslott samspiller med den tunge keramikken, furukvisten i vasen og fremfor alt den flotte veggen med bilder.

Greige er fargen som beskrives som hverken er grå eller beige – men en perfekt blanding av begge to. 
 

Vinterkos

Bilde #1: @lenalidman85, farge  skapdører kjøkken F1.08.55, bilde#2: @bloggaibagis, farge Luftslott, bilde #3: @annakubel, farge Kubel Green Forest. 

På tide å male om skapdørene på kjøkkenet? Gi kjøkkenet ditt et nytt liv, og få samme look som hjemme hos Anna Kubel. Alt du trenger er litt maling, en pensel og Annas enkle gjør-det-selv-guide. Les hvordan du maler kjøkkeninnredning her!
 

VAKRE TEKSTILER


Sats på tunge, dempete gardiner og noen myker fløyels- eller linputer i en dempet fargeskala. Legg til noen koselige ullpledd, til å både krype under og til å style sofaen eller kjøkkenstolen med. En som elsker å innrede med fløyel og velour er bloggeren @_rosemille. La deg inspirere av hvordan Kristina fant rett farge til sin stue ved hjelp av vår nyhet, Colour Tester!  Les mer her 
 

Vinterkos

Bilde #1: @carlasofiemolge, farge CarlaSofieMolge Warm Grey. Bilde #2: @haimbeiuss, farge Deep Roubaix og bilde #3: @_rosemille, farge Restful Melun.

DEN DRØMMEAKTIGE HIMMELSENGEN

er ikke bare en vakker detalj i barnerommet, men den passer like godt i et soverom for voksne, der det draperte eller krøllet sengetøyet skaper en varm og enkel følelse. Hjemme hos bloggeren @lapptussan så har den rene, romantiske himmelsengen blitt dekorert med en vakker lysslynge. Veggene er malt i den fantastiske Greige fargen Lappetussans Dusk.
 

Vinterkos

Bildet over @lapptussan

MER HIMMELSENG INSPIRASJON 


Innredningsbloggerne @bloggaibagis og @annalandstedt har valgt å innrede sine barnerom med en himmelseng i et litt kraftigere stoff. Det koselige, gullgule stoffet samspiller vakkert med den myke rosa veggfargen Nordsjö tippy taupe (t.h) og den varmgrå HoP Greige, som Anna har malt veggene med (t.v.). Fargen, E5.37.44 som Anna har malt skapet med, er en utrolig vakker og koselige høstfarge.

Vinterkos

Bilde #1: @annalandstedt bilde #2: @bloggaibagis.


STEMNINGSFULL FLØYEL


Den vakre fløyelspuffen er et perfekt minimøbel å sette frem gjennom høsten og vinteren når mange av oss har middagsselskaper og man savner en liten sitteplass. Ny sofa til jul? Hvorfor ikke investere i en myk og supertrendig fløyelssofa til stuen for å samle hele slekten i.
 

Vinterkos

Bilder @thesofastore, farger: S 8500-N og Copper Orange årets farge 2015 


ET MYKT TEPPE Å SETTE FØTTENE PÅ


Et kaldt høstgulv ønsker ingen av oss å sette føttene på. Teppet er basen i rommet som binder sammen møblementet ditt, og kan øke trivselen og varmen i hjemmet.

Tips! Når du skal innrede med et teppe, så kan det være lurt å tenke på den klassiske Fire-to-null-regelen. Enten har du fire ben på teppet, to eller ingen. Plasser aldri tre eller et ben på teppet, da ser det ut som møblene kommer til å falle av.


FARGEINSPIRASJON


På bildene nedenfor ser dere fargen som er inspirert av kanelens vakre nyanse. Det varme, rustne røde Nordiske brunorange, og den grønngrå Deep Paris. Les mer om Deep Paris og @alexandrawedin´s vakre barnerom her

Vinterkos

Bilde #1: @boho.wife, bilde #2: @pureinterior_, bilde #3: @alexandrawedin

BOKHYLLE-STILLEBEN

Under vinterhalvåret lengter mange av oss til å krype opp i sofaen med en god bok, eller et inspirerende blad. En dekorativ bokhylle å hvile øynene på, kan både vekke opp leselysten og også skape en varme i rommet. Samle sammen dine favorittpenal, vakre esker, fotos, en vakker blomsterbukett og la de samspille sammen med bøkene i hyllen.

La deg inspirere av bloggerne @lenalidman85 og @viktoriaholmgren´s vakre stuer. Veggene er malt med den fredfylte, varmgrå HoP Greige.

SKAP ET PERSONLIG BLIKKFANG

En enkel måte å skape et personlig blikkfang i rommet; Legg dine bøker og blader dekorativt på gulvet som vi ser hjemme hos bloggeren @saraalfredason. I stuen er veggene malt med den vakre Silver Cloud og i soverommet ser vi den dempede mellomgrønne Kubel Green Forest.
 

Vinterkos

INNRED MED LYSSLYNGER

Lysslynger er takknemlige å innrede med dersom du vil skape en koselig stemning i rommet. La de enten henge fra tak til gulv, ligge som et nøste i en glasskuppel eller viklet rundt et møbel eller en gammel stige – alt for å skape et vakkert og lysende blikkfang. Noen ganger er det enkleste oftest det kosligste, for ingenting kan ta bort den følelsen av velbehag som noen levende lys på bordet kan skape.

Vinterkos

Bilde #2 @hemlikheter, farge: PaledunebyPella, bilde#3 @jennyvennberg_

Vinterkos

Bilde #1: @lenalidman85, farge HoP Greige, bilde#2: @svenngaarden, fargeLindgren, bilde #3: @lapptussan, farge på kommoden Lapptussans Dawn og på veggen Lapptussans Dusk.


EN VARM OG SAMLET VINTERPALETT

Høst og vinterpaletten byr på varme, rustne gule toner og sennepsgult, kombinert med dempede grårosa farger. Men også beroligende grønt sammen med myk kanel og jordnyanser med jordiske pasteller. Også trendfargen Greige, som hverken er grå eller beige, men en perfekt blanding av begge to, gir en myk og sofistikert følelse på veggene.  

Vinterkos
Vinterkos
Vinterkos

Bilder, AkzoNobel Colour Futures 2019, @boho.wife, @pureinterior_, @lenalidman85, @annacate, @lykkestunder.dk, @csirinyi

HVORDAN SKULLE SPICED HONEY ELLER RESTFUL MELUN SE UT HJEMME HOS DEG?

PRØVEMAL MED VÅR NYHET - COLOUR TESTER!

For å velge rett nyanse til akkurat ditt rom, trenger du å oppleve fargen i den rette sammenheng: i ditt rom, sammen med dine møbler. Prøvemal og se hvordan de ulike nyansene samspiller med dagslys, kveldsbelysning, rommets innredning og tenk over hvilken atmosfære eller stemning du vil oppnå. Vi anbefaler enten å kjøpe en Colour Tester eller en prøveboks, for å se hvordan fargen passer akkurat i det rommet du planlegger å male.

Nordsjö Colour Tester er et enkelt verktøy med en praktisk innebygget mini-rulle og finnes i 49 vakre og moderne farger. Ved å prøvemale på denne enkle måten hjemme på veggene dine, får du en god oppfatning om hvordan det endelige resultatet vil bli, og hvordan din øvrige innredning og lyset i rommet påvirker fargen.

Her kan du lese mer om Colour Tester og også se hvilke farger som finnes. Det beste er at du kan klikke dine favorittfarger i Colour Tester rett hjem med posten her.

Henter dataene, vennligst vent...