Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Hvilke farger finner du i de inspirerende Ambiance-palettene fra Nordsjö?

I Nordsjös nye inspirerende Ambiance-fargepaletter finner du 40 farger, fordelt i fire ulike tema, fra moderne samtid til luksuriøst klassisk. Valgene er mange, så hvilken farge skal du da velge til ditt interiør? Her gir vi deg tips og idéer. 

Inspirasjon fra fire ulike stiler 


Hvor viktig er valget av farge på vegg, tak og listverk når du skal innrede ditt hjem? Faktum er at det har en enorm påvirkning på atmosfæren i rommene. Har du et utvalg av ulike nyanser og de kan kombineres med hverandre på en intressant og inspirerende måte, kan du på en raks og enkel måte få et gjennomtenkt og spennende  uttrykk. De nye palettene fra Nordsjö er spesielt valgt for å sette nettopp fargen i sentrum. Den eksklusive innendørskolleksjonen Ambiance med sin HD-teknologi gir en særdeles rik fargegjengivelse  på vegger samt panel, dør og listverk. 

Ambiance-palettene består av så mange som 40 ulike farger, fordelt i fire atmosfærer – fra moderne samtid til luksuriøst klassisk.

Den tydlige oppdelingen benytter seg av fire stiler som hjelper til å enkelt kombinere farger for å skape ditt drømmehjem. Her får du vite mer om Ambiance-palettene fra Nordsjö. 

Timeless Neutrals


Nøytrale tidløse farger som matcher alle interiører 


Timeless Neutrals-paletten består av tidløse og stilrene farger. Vegger malt i disse fargene, sammen med møbler som harmonerer med dem, holder over tid. I tillegg smelter nøytrale farger inn i mange interiør. Fargene fungerer godt både i et romslig hus og i en mindre leilighet. I den nøytrale fargepaletten er grunnfargen ren hvit, og er supplert med fargenyanser av hvitt, grått og brunt. Fargene Lys Montpellier, Sandstrand, Villdue, Restful Sarcelles, Bakery Brown, Deep Roubaix, Barley beige, Deep Sarcelles og Industrial grå er 10 farger som skaper en vakker og veldig klassisk palett. 

Hvor kan du bruke farger fra paletten Timeless Neutrals?   


Fargene som finnes i paletten Timeless Neutrals er perfekte for rom som brukes for avslapning og hvile, som soverommet. Tidløse farger passer også godt inn i stuen, ettersom de fremkaller en behagelig estetisk opplevelse og avslappende atmosfære. Faktumet er at fargene er et trygt valg uansett hvor du bruker dem.


 

Modern Heritage


Farger som gir interiøret en luksuriøs karakter


Den andre fargepaletten er Modern Heritage. Den inneholder farger inspirert av fortidens unike interiør. Velger du disse fargene, skaper du et rom med en virkelig luksuriøs karakter. Den nøytrale fargen Nordsjö Vanilla Cream er en kremaktig hvit fargenyanse – altså hvitt på sitt beste. Den kompletteres av fargene Cotta Love, Dandy Dust, First Violin, Misty Montrouge, Dazzling Narvik, Coastal beige, Camouflage green og Cinnamon Cake samt en spennende mørk farge - Cobalt Night.

I hvilke rom skal de klassiske fargene fra Modern Heritage brukes?


Fargene i paletten Modern Heritage passer godt sammen med både den klassiske stilen og Art deco. Dette er et veldig godt valg for stuen, spesielt hvis resten av møblene har grå eller marineblå  møbler. Klassiske farger ser også bra ut på både soverommet og kontoret. I sistnevnte rom hjelper de luksuriøse fargene på veggene deg med å fokusere på arbeidet og samtidig gjør det rommet mer prestasjonsfremmende.


 

Contemporary Pop


Hvis du vil fremheve interiørets individuelle karakter


Paletten Contemporary Pop kombinerer moderne og samtidsrelevante farger. Takket være dem kan du leke med forskjellige nyanser og skape et originalt interiør. Hvis du vil at veggene skal samsvare med din individualitet, er farger fra denne paletten et godt valg. Den nøytrale fargen i denne paletten er en behagelig gråtone, nemlig Bright Calais. De andre 9 fargene har fargenavn Luksuriøs silke, Sunny meadow, Sunny day, Sweet Embrace, Blossom powder, Dusky Antibes, Lively bratsj, Clear Narvik og Magic Midnight. Selv om dette settet ser ut som en broket blanding ved første øyekast, så har fargevalget blitt nøye vurdert av Nordsjös fargeeksperter og fargene kan enkelt kombineres og matches med hverandre.

Til hvilket interiør bør jeg velge farger fra Contemporary Pop?


Contemporary Pop inneholder farger som står frem og er modige, men de passer allikevel i mange rom. Uavsett om det er en eklektisk, minimalistisk, moderne eller boho-stil, så hjelper disse fargene å uttrykke deg. Fargene fra paletten Contemporary Pop kommer til å finne sin ro når du maler vegger i kjøkken eller kanskje en plass for din hobbyaktivitet. Det gjør seg også bra i rom som anvendes som hjemmekontor.


 

Sustainable Future


Fremtidens farger med naturen i tankene


Den siste fargepaletten av Nordsjös Ambiance-paletter er Sustainable Future. Den inneholder farger som kalles fremtidens palett ettersom hver farge er inspirert av naturen. Inkludering av disse fargene i interiøret vil kunne forbedre trivselen de som bor der, spesielt hvis de kombineres med naturlig grønt. Den nøytrale fargen i Sustainable Future-paletten heter  Simply bread – en energisk nyanse av hvitt. Hovedfargene er hovedsaklig fargenyanser av hvitt, grått, grønt og marineblått. Det inkluderer fargene Light Le Havre, Green tea, Deep Rochefort, Tranquil dawn, Glowing Abisko, Forest retreat, Glowing Paris, Mountain Ridge og Dark Valence.

I hvilke rom kommer fargene fra paletten Sustainable Future å fungere i?


Naturinspirerte farger hjelper deg med å skape en koselig atmosfære i rom som er skapt for hvile og avslapning. Interiør med grønne nyanser gir forankring i opplevelser tilknyttet skog, en hyggelig tur i parken eller en frodig hage - noe som bidrar til avslapning. Sustainable Future-paletten fungerer imidlertid ikke bare i stuen eller soverommet, men også i andre rom. Grønt, grått og hvitt skaper energiske kombinasjoner som ser bra ut på hjemmekontoret og lar deg fokusere enda bedre på å fullføre oppgaver og prosjekter.


 

Hvilken av Nordsjös Ambiance-fargepalettene velger du?


Var och en av de fyra paletterna är fulla med vackra kulörer. Välj de som matchar interiörens karaktär och dina egna önskemål. Med Nordsjös inomhuskollektion Ambiance bestående av högkvalitativa färger för väggar, tak och snickerier blir målningsarbetet ett rent nöje och du kan se fram emot ett fantastiskt slutresultat.

Hver av de fire palettene inneholder vakre farger. Velg de som matcher interiørets karakter og dine egne ønsker. Med Nordsjös innendørs malingskolleksjon Ambiance, som består av høykvalitets maling for vegg, tak samt panel, listverk og dør/vindu, blir oppussingen en ren nytelse - og du kan se frem til et fantastisk sluttresultat.

Skap rom med unik personlighet och stil

Skap din innredningsdrøm med innedørs maling av høyeste premiumkvalitet for vegg, tak samt panel, listverk og dør/vindu. Med Nordsjö Ambiance kan du la din estetiske sans flyte og utforske grenseløse muligheter til uttrykk. Sett din personlige preg med eget valg av farger eller utgå fra noen av palettene vi allerede har satt sammen.

Henter dataene, vennligst vent...