Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Framsidan NY

Slik innreder & maler du hjemmekontoret

Skap en stilig plass for hjemmekontoret ditt som gjør deg både kreativ og produktiv. Ta en titt på vår inspirasjon for hjemmekontoret!

Den flotte tekniske utviklingen har gjort det mulig for flere av oss til å jobbe hjemmefra i større grad enn tidligere. Når man arbeider hjemme, vil man selvsagt gjøre dette i et inspirerende og stilig miljø.
Enten du kun har et lite hjørne, eller et helt rom for hjemmekontoret – det er mange måter å gjøre denne plassen til et stilig og kreativt arbeidsmiljø.

Skap en vakker rød tråd med resten av rommet ved hjelp av maling og farger.

Å male en eller flere av veggene i hjemmekontoret er en enkel måte for å få en rask og enkel forandring – og også skape en følelse av privatliv som er nødvendig for et hjemmekontor.

La deg inspirere av de kreative miljøene nedenfor som vil gjøre at du vil jobbe hjemmefra hver dag.

Hemmakontorsmal

MØRK OG LUKSURIØS ARBEIDSRO

Mørkegrått gir hjemmekontoret et diskret og luksuriøst preg. Siden grått i de fleste tilfeller kan være en dominant farge, tiltrekker den ikke mye oppmerksomhet og er derfor et passende alternativ til hjemmekontoret.

Her har vi malt med den vakre fargen Grey Command.

Grey command

JAPONISME

Den nedstrippede og stilige Japonismestilen – som er inspirert av janpansk estetikk og levesett – gir hjemmekontoret en varm og hjemmekoselig følelse.
 
Mal gjerne veggene med en vakker grå, jordaktig nyanse, eller en varm brun nyanse
 
Les mer om våre Greige-farger her.
Japonism
Brunt2

RETRO MED EN GULLKANT

Et hjemmekontor i en moderne retro-ånd går aldri ut på dato. Her har vi møblert med en fin og praktisk oppbevaring, og lagt til fine klassiske retrodetaljer.
Vi har malt veggene i den vakre gråblå fargen Denim Drift.

Denim

KREATIV OPPBEVARING!

Noen ganger må man være litt ekstra kreativ når man skal ha oppbevaringsplass på hjemmekontoret. Å plassere hyller eller et innebygget skrivebord under et skråtak, eller en trapp, er en flott måte å dra nytte av ubrukte og kanskje noen glemte plasser i hjemmet.
Et tips kan være å male disse områdene med litt mørkere nyanser, for eksempel en myk pastellfarge eller en harmonisk blå som vi ser nedenfor.

Kreativt

Den gråblå Denim Drift er en utrolig allsidig farge som er enkel å kombinere med andre blåtoner og naturfarger, for å fremheve stillheten som man trenger på et hjemmekontor.

Hemmakontorundertrappen

IDÉRIKT HJØRNE I SOVEROMMET

Dersom det er mangel på plass – er et skrivebord i soverommet en fin løsning for et arbeidshjørne. I soverommet nedenfor valgte vi å male dekorative triangler som er tilpasset etter målene på skrivebordet. En god malerteknikk å bruke når du vil laget en bestemt ramme i rommet.

Vi har malt med de vakre fargene Glowing Calais, P7.08.76, ON.01.87, RN.01.61 og NN.00.76.

Bor du trangt, eller har du kanskje et rom som krever ulike funksjoner, er fondveggen en perfekt måte for å avgrense og skape en følelse av rom i rommet. Les mer om fondvegger her.

Mysigthemmakontor

TIPS!

Sørg for å innrede med litt enkle møbler slik at kontordelen smelter sammen med rommets øvrige innredning. Innbygde tavler er perfekt å investere i for å ikke ta opp unødvendig plass i rommet. Legg til personlige, og selvsagt de nødvendige detaljene, for å dekorere arbeidsplassen.

AREALEFFEKTIVT ARBEIDSHJØRNE

Her har vi laget et lite og pent arbeidshjørne med noen få enkle hyller på veggen. Stilig og svært arealeffektivt! Veggen er malt i fargen Nordsjö white wisper.
Hylle på veggen

Blått er selvfølgelig også flott på et hjemmekontor. Vi har malt veggen i den fantastiske blåfargen T4.43.26.

Blue blue
Blatt hjemmekontor

SITT PENT

En enkel kjøkkenstol eller en gammel pinnestol passer like bar som kontorstol på hjemmekontoret, men glem ikke å gi stolen litt omtanke og maling. Den enkleste og kjedeligste stolen kan bli som ny med litt maling.

Stolen på bildet under er malt med fargen B1.33.50. Se vår guide om hvordan du på best mulig måte maler stolen din her.

Stol malt i koralllrod farge

MAL OPPSLAGSTAVLEN I SAMME FARGE SOM VEGGEN

Å male møbler i samme farge som veggen er ikke bare trendy – det er også et utrolig enkelt og dekorativt malingstriks. Så mal gjerne den kjedelige oppslagstavlen din i samme farge som veggen, og se den morsomme forvandlingen.

Vi har malt veggene og oppslagstavlen i den grårosa fargen Heart Wood.

Heart wood

Nedenfor har bloggeren Carla Sofie Molge malt rammen på oppslagstavlen i sin egen farge, CarlaSofie Molge Warm Grey. Les mer om Carla Sofie og hennes vakre farge her.

GJØR GARDEROBEN OM TIL ET SKRIVEBORD

Hvorfor ikke innrede en ubrukt garderobe til ditt eget lille arbeidshjørne? Her har vi malt garderobedørene i den lekre ombre-effekten. Så enkelt lager du ombre-effekten, klikk her.
 
Lengst nederst og innerst i garderoben ser vi den varme fargen Copper Orange. Les mer om hvordan du maler garderober her.
Gul Ombre

PERSONLIG OG KREATIVT

Å tilby litt kreativ skrivebordsinspirasjon for arbeidsfred er aldri feil. Hva sies om en sennepsgul kvadrat eller noen lekne pastellsirkler på veggen?
 
Se bare hvordan en enkel og litt kjedelig lampe og ledning kan forvandles til en kreativ og fin detalj på hjemmekontoret.
Kreativt 2
Gront

Kanskje et uanvendt og bortgjemt hjørne i trappen kan innredes til et koselig hjemmekontor?
Disse fantastiske sennepsgule tonene av alle slag, som kan ses på alt fra designmesser til arkitektur, interiørdesign og mote – er en vakker nyanse å male hjemmekontoret med.

Seneps Gul

GLEM IKKE Å LEGGE TIL EN ”TOUCH” AV LEVENDE GRØNT

Grønne planter og vakre blomster er en nødvendighet å pynte skrivebordet med. Grønne planter øker ikke bare triveselen i hjemmet, men de kan også bidra til bedre arbeidsro og er samtidig luftrensere.

Her kan potteplanter som Rosengeranium (også kalt Doktor Westerlund), den ikoniske svigemors tunge, den lettestelte monsteran eller den dekorative eføyen passer perfekt.

Grønne vekster

Naturens grønne farger forbindes ofte med energi, trivsel, balanse, og sies også å jobbe for å lindre stress. Den grønne paletten kan dermed skape en fin grønn harmoni og et rolig inntrykk av hjemmekontoret.

Ønsker du å skape en pen tofarget vegg som gir effekt i rommet? Se vår enkle 6-trinns guide her.

Grønt hjemmekontor

Her har vi malt en fondvegg i den grønnblå fargen Teal. Fargen har både blå og grønne elementer, noe som gjør den til en utrolig fredfull farge som kan brukes sjenerøst på hjemmekontoret.
Balansér med et lyst skrivebord, en moderne klassiker til å slå seg ned i, og friske detaljer i mintgrønn og sennepsgult.

Arbeidsrom

MIX AV GAMMELT OG MODERNE

Lag en personlig og leken blanding av gammelt og nytt på hjemmekontoret. Plukk fram det ubrukte røverkjøpet fra loppemarkedet eller kanskje bordet du har arvet, og bruk det til hjemmekontoret. Kombiner med en moderne stol, tre- og messingdetaljer og en liten vakker grønn plante.

Arbeidsrom 2

SKAP ENERGI MED RØDT

Det sies at den røde paletten kan få oss mer kreative og energiske. Styrke, livlighet, mot og ambisjoner er noen trekk som rødt sies å symbolisere.
Derfor forstår du at den røde paletten er perfekt i et arbeidsområde, der energi og kreativitet skal flyte.

Vi har malt kontoret nedenfor med fargen B8.40.45.

rødt kontor

Mal kalenderen direkte på veggen for å holde ordren på viktige tidsfrister og møter.
Les også: Slik maler du sirkel.

Nr. hjemmekontor
Henter dataene, vennligst vent...