Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Stilige interiørideer til tenåringsrom

Vi viser deg hvordan du kan gi tenåringen et rom som er like individuelt og fargerikt som dem selv.

I tenårene vil unge voksne ofte uttrykke personligheten sin og sette sitt eget preg på soverommet. Med et strøk maling og litt fantasi viser vi deg hvordan du kan gi dem et rom som er like individuelt og fargerikt som dem selv. Bare slapp av, foreldre – det finnes malinger og stiler for selv den sterkeste personlighet!

Enkle striper

Denne nedtonede stilen gir et voksent preg, uten at den føles eldre enn tenåringen selv. Svarte streker malt på en hvit vegg, med innsalg av fargeblokker, gir en iøynefallende look, mens trendy møbler, tekstiler og puter tilfører litt dramatikk.

Instruksjonsvideoen vår viser hvor enkelt det er å male en perfekte geometriske figurer.

Hvilke farger?
Mystical Calais og Bright Nice

Kreativitet og litt søl er en del av det å bli eldre, så gjør det enkelt å rydde opp med vår vaskbare og slitesterke Easy2Clean-maling med nyskapende flekkbestandig teknologi.

Selfie-rom

Gi tenåringen klare rammer med dette lyse og vakre "selfie-rommet". Velg en vegg og mal hvite rammer, fargerike midtfelt og dekorative detaljer for å gjenskape et blinkskudd i Instagram-stil. Her har de en bakgrunn der de kan ta bilder sammen med vennene sine, samtidig som du oppdaterer rommet på en enkel måte. Bare legg til rekvisitter, så er mulighetene foran mobiltelefonen uendelige.

Hvis du vil vite mer om hvordan du får til denne trendy stilen, kan du se instruksjonsvideoen vår

Hvilke farger?
Glowing Sarcelles, Sparkling Calais, Misty Cannes, Clear Paris og Clear Grasse

Et intensivt arbeidsområde

Skap et fargerikt arbeidsområde for tenåringen

Selv de mest skoleglade tenåringer kan trenge litt oppmuntring før de åpner bøkene og gjør lekser. Hvorfor ikke skape et eget område som inspirerer til kreativitet og arbeid? Her ligger alt til rette for intensivt skolearbeid ved at de enkle veggene brytes opp med dristige striper. Med matchende fargerike møbler blir det lettere å få toppkarakterer – foreldrene får i alle fall en klar sekser!

Se instruksjonsvideoen vår om hvordan du skaper en perfekt stripe

Hvilke farger?
Mystical Rochefort , Sparkling Marseille, Restful Sarcelles, Restful Montrouge, Clear Le Havre og Denim Drift

Bohemsk stil

Prøv ut kreative former på veggen på tenåringsrommet

La tenåringen får slippe løs sin indre bohem med kunstneriske former og kreative farger. Hvis du vil ha maksimal effekt, kan du ta helt av på en fondvegg, og deretter kombinere med tilbehør som passer til.

Enten du velger lekne sirkler eller geometriske firkanter, handler det om å være spontan og ubekymret, så ikke tenk for mye på hva som skal hvor. Følg penselen, eksperimenter og ha det moro! Trenger du inspirasjon for å komme i gang? Se instruksjonsvideoen vår for å se hvordan du lager sirkler på veggene.

Hvilke farger?
Restful Le Mans, Dark Lyon, Dark Toulouse, Restful Paris, Misty Le Havre, Dark Versailles, Intense Valence, Misty Fontaine, Misty Montrouge og Glowing Paris

For tenåringen kan maling være en flott måte å uttrykke seg kreativt på. Når rommet skal pusses opp, er dette en fin anledning til å gjøre noe sammen! Se på farger i fellesskap. Bestem dere for en stil som et team. Deretter kan dere sammen skape virkelig unike vegger.

Begynn prosjektet med å laste ned Nordsjö Visualizer-appen og se hvordan fargene kan ta seg ut på veggene dine. Les mer om Visualizer

Henter dataene, vennligst vent...