Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Brunsort husfarge Mountain River på det moderne huset til @aimforhappiness

Brunsort husfarge Mountain River på det moderne huset til @aimforhappiness

Strandhuset stråler

Når du bor nært havet, har takterrasse, utedusj og drivhus på toppen av huset med utsikt som kan ta pusten fra deg, gir hjemmesommeren assosiasjoner til den franske rivieraen.Se filmen fra huset.

Nå denne sommeren 2020 har Janncke og familien bodd i huset, strandhuset som de liker å kalle det, i fire år.

- Vi angrer ikke et sekund på at vi bygget her, det er vårt drømmested, og nå på sommeren kommer det ekstra til sin rett. Jeg liker at det er så rolig her, men allikavel har nærhet til det meste og ligger bare en båttur fra Oslo. Det er ingen gjennomkjøring her, og de få gangene vi hører en bil så er det gjester til oss eller naboen som kommer hjem. Men siden vi bor så nærme sjøen, hører vi båtlivet, vinden i trærne og fuglekvitter. For å nyte livet har det vært viktig for oss at huset kommer til sin rett, og at vi kan nyte uteområdet til det fulle sier Jannicke.

Brunsort farge på funkishuset @aimforhappiness

Mannen i huset, Espen, har bygget på uteområdet vårt. Han bygde et nytt uteområde/platting i fjor ved utedusjen, og i år har de laget platting hele veien rundt inngangen.

Drømmehuset

Fasaden er malt med fargen Mountain River, i en dyp og varm sort farge. Vi malte med malingen One Super Tech, som er en selvrensende dekkende akrylmaling til trefasader. Den tykke konsistensen gir et malingssjikt som resulterer i en ekstremt god dekkevne og bevaring av fargen. Familien som har bygget ditt eget hus på Nesodden trengte en maling som tåler vær og vind, og som holder seg i mange år. Jannicke skriver: Hvis et hus kan skinne, så skinner vårt hus – vi syns i hvert fall at det ble strålende flott med noen malingstrøk. 

I vår siste kampanje har vi samlet tips, produkter og inspirasjon som du trenger for å male med omtanke. Med ”omtanke” mener vi både miljøvennlig for miljøet vårt, og for deg og huset ditt. La oss forklare dette litt nærmere......


Huset til @aimforhappiness er malt med ONE i farge Mountain River og terrassen beiset med UV Super i farge Tjøme

Huset til @aimforhappiness er malt med ONE i farge Mountain River og terrassen beiset med UV Super i farge Tjøme

Velkommen til Terrassestien


Hjemmet har mange terrasser, og familien ønsker at hjemmet skal være en forlengelse av naturen rundt. Intensjonen skal kunne tusle opp fra et morgenbad, skylle føttene i utedusjen på plattingen, takterrassen skal tåle store selskaper, dans i de sene nattestimer, lek og plattingen foran huset brukes som racerbane av jentene med sparkesykler og skateboard. De har valgt å beise alle terrassegulv med Nordsjö Tinova UV Super Terrace terrassebeis i fargen Tjøme. Beisen trenger godt inn i treverket og forhindrer fugtinntregning og oppsprekking. Produktet beskytter svært godt mot UV-stråler, hvilket betyr at treverket holder seg pent lengre. Dette var veldig viktig for oss da det for eksempel er sol på takterrassen fra solen står opp til åtte-tiden på kvelden.

- Jeg synes fargen Tjøme gir et svalt utrykk, og er lekker til fasadens fargen, og ikke minst de blå detaljene som inngangsdøren vår, og sjøen som vi ser fra alle rom i huset og uteområdet.

Takterrassen benyttes både til frokost og middag i drivhuset

Takterrassen benyttes både til frokost og middag i drivhuset

Utedusjen er flittig benyttet på varme sommerdager, og terrassen er godt behandlet med terrasseolje/beis for å hindre fuktangrep. De ulike terrassene rundt huset er inndelt i soner etter bruk og solforhold, Overalt finner du ulike grupperinger med blomster og grønne planter. Jannicke er en av norges beste interiørkonsulenter og er opptatt av fargevalg og paletter både inne og ute. Her finner du lite av hvite anonyme vegger.

Vil du se fargepaletten inne i huset? Les også: Inspirert av passion for farge og form hjemme hos @aimforhappiness

Utedusj på terrassen hos @aimforhappiness

De søte jentene nyter en stund på bambus-benken etter en dusj i utedusjen.


- På sommeren så føler vi ekstra at vi bor på et feriested. Det er ikke få ganger mannen sier når han kommer opp takterrassen om sommeren; vi bor jo på rivieraen. Så når vi avbestilte ferien i siste liten (vi skulle til Loen), så er det altså ikke så verst å tilbringe ferien her. Vi skal nok ta noen småturer med overnattinger her og der, men ja vi skal også nyte vårt uteområde som føles helt som nytt etter noen malingstrøk, sier Jannicke Valen.

Jannicke Valen med bloggen AimForHappiness er interiørkonsulent og har et brennende hjerte for farger og interiør. Hun er utdannet grafisk designer og stylist og en kreativ person som har lidenskap for boligstylinger, innredningsprosjekter, styling- og fotooppdrag, grafisk design og fargesettig. Du finner henne på Instagram @aimforhappiness

 

Les også: Husfarger 2020

 

 

Musikk og maling

For at resultatet skal bli så bra som mulig, er det også viktig at du føler deg motivert og energisk – hele veien! Du må tross alt gjøre jobben, og det å male huset skal ikke være en sommerplage!  Dette vil vi på Nordsjö gjerne hjelpe deg med!

Vi har derfor laget noen spillelister for Spotify, spesielt tilpasset de forskjellige maleprosjektene. Det har ikke noe å si om du er funk-fantast, pop-professor eller EDM-danser – dette er spillelister for alle! 

Kos deg med musikk til malearbeidet med Nordsjø på Spotify

Kos deg med musikk til malearbeidet med Nordsjø på Spotify

Produkter

Henter dataene, vennligst vent...