Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Stue bilde
Stue bilde

STUEN – SLIK INNREDER OG FARGESETTER DU STUEN DIN

Stuen er det stedet i hjemmet hvor vi ønsker å skape et inspirerende, men samtidig et rolig miljø. Vi har samlet masse herlig inspirasjon og nyttige tips – om hvordan du kan lykkes med både innredningen og fargevalget!

Stuen er stedet i hjemmet der vi slapper av etter en lang dag på jobb, er sammen med venner og familie, blir underholdt av en god film, eller bare koser oss med en god bok i favorittstolen.

Når det kommer til hvilken stil og type av innredning vi ønske i stuen, har vi alle ulike tanker og drømmer. Noen av oss ønsker kanskje en lys og luftig stue i rene farger og stilrene detaljer. Andre ønsker kanskje å skape følelsen av et kryp-inn med mørke, dype farger, en dempet belysning og myke tekstiler.

Mange vinduer
Mange vinduer

Uansett smak og stil, er stuen stedet i hjemmet der vi ønsker å skape et inspirerende miljø, en følelse av ro og et rom der vi kan finne ro og samle ny energi. Vi har samlet noen nyttige små tips på hva man skal tenke på når man skal innrede stuen. Selvsagt en masse herlig inspirasjon – som vi håper kan inspirere deg, og hjelpe deg til å finne farger til stuen.

Vi i Nordsjö elsker virkelig å inspirere deg og husk – det er helt i orden å la seg inspirere og kopiere andres stiler, for når du først har lagt til dine personlige detaljer, så vil det fortsatt være din helt egen variant.
 

Stue maling
Stue maling

Unngå at rommet føles som et utstillingslokale

En annen sak som man bør tenke på når man skal innrede stuen, er å blande ulike stiler, samt blande gammelt og nytt – for å unngå at rommet ser ut som et utstillingslokale. Innreder man med møbler og detaljer fra en og samme butikk eller kolleksjon, er det en viss risiko for at rommet skal se ut som et upersonlig kataloghjem.

Så tør å mikse! Ta frem mormors gamle skrivebord, den gamle gyngestolen som står på loftet og støver ned – kanskje de kun trenger et nytt strøk maling få å bli som nye igjen.

Jobb med kontraster – skap vakre stilleben ved å bruke ulike former og høyder – bland ulike materieller som vi har nevnt tidligere, og jobb med ulike farger og tidsepoker.

Stue front
Stue front

Hold oversikt over dimensjonene

Å holde oversikt på rommets dimensjoner når man skal innrede og male stuen er virkelig alfa og omega.  Å bestille en sofa som er for stor, sy opp gardiner for korte eller kjøpe for mye eller for lite maling – ønsker man å unngå når man skal pusse opp stuen. Mål nøye, og ha et klart bilde av rommets muligheter og begrensninger før du gjør dine farge- og innredningsvalg.

Klesdukke
Klesdukke

Hvor mye maling trenger jeg?

Du sparer både penger og gir miljøet en tjeneste ved å kjøpe kun den mengden maling du trenger. Lær deg hvordan du enkelt beregner riktig mengde malingsmengde med vårt smarte beregningsverktøy. KLIKK HER! 

Veggen nedenfor er malt i gråblå Denim Drift – Årets farge 2017. 

Drømmer du også om et blått og harmonisk soverom? Les vår blå soveromsinspirasjon her.

Soverommet malt med blå fargen Denim Drift
Blå vegger malt på soverommet for best søvn

Invester i en god sofa

Sofaen er nok stuens viktigste møbel. Den vil vi krype opp i etter en lang arbeidsdag, og etter en hard treningsøkt, samt på stille søndagsmorgener, med en kopp kaffe i hånden.

Når vi skal velge en sofa, er det viktig å huske på å utgå fra stuens begrensninger og muligheter. Tenk nøye gjennom hvor sofaen skal plasseres, og som vi nevnte tidligere – mål nøye slik at det ikke blir feil.

Bildene nedenfor kommer fra @sanna.emelie og @interiorbyadrienne som har malt stuene sine med Lenas Dusty Green og Denim Drift.

Sofa
Sofa

En for liten sofa kan få rommet til å føles upersonlig, og er sofaen for stor, kan rommet føles for trangt. Glem ikke å plassere sofaen slik at den ønsker deg velkommen når du kommer inn i rommet. Ikke plasser den slik at ryggen er vendt mot inngangen.

En ny sofa er også en stor økonomisk investering for mange av oss. Legg gjerne ned litt ekstra tid og energi når du skal velge sofa, og velg, om mulig, en med god kvalitet, som er skånsom mot både miljøet og helsen. Noen ganger kan det være godt å minne oss selv på at det i noen tilfeller kan være dyrere å velge et billigere alternativ, som gjør at man som regel også bytter oftere.

Nedenfor ser vi blant annet de vakre fargene Clear Paris, Tranquil Dawn – årets farge 2020 og Denim Drift.

Sofa bilde
Sofa bilde
Sofaer
Sofaer

Vil sofaen passe til veggfargen?

Et spørsmål vi ofte får på Nordsjö er; Vil sofaen passe til fargen på veggen?

En enkel måte å finne ut av det, er å teste fargeleggingsappen vår, Nordsjö Visualizer. Med dette enkle verktøyet kan du fargelegge veggene direkte i rommet – uten å male en dråpe maling. Klikk her for å lese mer.

Visualizer
Visualizer

Maling og valg av farge

Hvilken type veggmaling og farge du velger, kan gjøre en stor forskjell på hvordan stuen oppleves. Dessverre finnes det ingen farger som er rett eller gal – men du må tenke på hvilken følelse og stil du ønsker å oppnå med innredningen, og ut ifra det se på en passende palett.

Det man skal tenke på er at fargen på veggen ofte utgjør basen i rommet, og kan ha stor innvirkning på totalfølelsen. Tenk nøye igjennom fargevalget ditt og prøvemal gjerne før du maler hele rommet.

Test gjerne vår nyhet – Colour tester. Les mer her.
 

Ved valg av veggmaling = produkt, så vil vi anbefale å velge en matt maling til veggene. En fløyelsaktig overflate gir stuen en fin og rolig følelse, og en fantastisk dybde til fargen. Les mer om Ambiance Xtramatt her.

Maling
Maling

Trendy blå

Å fargesette og å dekorere stuen med den vakre og trendy blå paletten, kan aldri bli feil.

Fra luksuriøs gråblå, til en kjedelig og rolig grønnblå – den blå paletten byr på mange fantastiske farger som du lett blir forelsket i.

Hjemme hos bloggeren og fotografen Kristin Lagerqvist @krickelin har den vakre bohemaktige stuen blitt malt med Kristins egne signaturfarge, Krickelin Dimblå. Det er en utrolig vakker, lys gråblå farge som er perfekt til en stue.

Som en herlig kontrast, har Kristin malt tredetaljene i den mørke Dark Dijon med malingen Ambiance Superfinish. Les mer og bli inspirert av Kristins hjem her.

Blå sofa
Blå sofa
Plante
Plante

Bilder @krickelin

Clear Paris er en annen stilfull og harmonisk blå farge, som passer utmerket i stuen. Ved å male vindusdetaljene i en mørkere – nesten svart – nyanse, skaper man en utrolig dybde i rommet. Lyse tekstiler og øvrige detaljer i naturmateriale – blir prikken over i’en for helhetsinntrykket.

2 vinduer
2 vinduer

Hjemme hos bloggeren @interiorbyadrienne finner vi den vakre, gråblå Denim Drift. Det er en allsidig farge som er lett å kombinere med andre blå toner og naturfarger for å fremme ro som trengs i en stue.

Stuehjørne
Stuehjørne

Bilde @interiorbyadrienne

Prøv rosa

Den rosa paletten er mer trendy enn noensinne, og vi som daglig arbeider med maling og farger – kan helt enkelt ikke få nok av de nydelige rosa nyansene!

Det sies at den rosa paletten tilfører ro, derfor er det selvfølgelig at det er en utmerket farge til stuen.

Vil du balansere de rosa veggene en anelse kan du med fordel velge litt strammere og stilrene møbler- og innredningsdetaljer. Her er materialer som tre og lær perfekte materialer å bruke!

Les mer om hvordan du kan bruke den rosa paletten i hjemmet ditt her.

På bildet nederst har vi malt med den fantastiske fargen B9.15.55 og Nordsjö irish rose.

Rosa sofa
Rosa sofa
Rosa stue
Rosa stue

Her ser vi Årets farge 2020 – Tranquil Dawn sammen med den smakfulle rosa Nordsjö raspberry shake og den grafittgrå Nordsjö darkened storm.

Stue
Stue

Fargelegg radiatoren

Å male radiatoren er kanskje ikke det morsomste arbeidet når man skal male stuen. Oftest har de behov for en liten renovering – og her kan et nytt lag med maling gjøre underverk.

Tenk på at radiatorer ikke alltid behøver å være hvite. Det kan bli både effektfullt å male den i en helt annen farge for å få et herlig blikkfang, eller man velge å male den i samme farge som veggen, for å få den til å smelte inn og skape en harmonisk stemning i rommet. Nedenfor har vi malt vegger og radiator i den vakre grå fargen Illuminated Le Havre.

Veldig lyst vindu
Veldig lyst vindu

Mal hyller og vegger i samme farge

Å male møblene i samme farge som veggen – er virkelig mer trendy enn noensinne. Uansett om det handler om å male en stor bokhylle, en enkel frittstående hylle eller et stort skap –  det er ikke til å komme utenom at det er noe spesielt med malte møbler.

En enkel måte til å skape en avslappende og harmonisk følelse i et rom!

Hjemme hos bloggeren @tildabjarsmyr har veggene og Billy bokhyllene fra IKEA blitt malt med den myke, vakre fargen Restful Sarcelles.

Les mer her om hvordan du maler dine tremøbler på den mest holdbare måten. Klikk her.

Restful
Restful

Hjemme hos bloggeren @josefinegunhamre har også hyllene blitt malt i samme farge som veggen. Her har Josefin valgt å male med en mørkere, varm og fyldig muldvarpsbrun farge. Fargen heter E4.10.40.

Plante og hylle
Plante og hylle

Prøv mørke farger

Det snakkes noen ganger om at mørkt er det nye lyset, og at grått er det nye hvite. Fler og fler våger å forlate sin lyse trygge fargeverden, og dra seg mere mot en mørkere, og litt med vågal palett.

Når man velger å male med en mørk nyanse, skaper man ikke bare en varm og innbydende følelse – men også en herlig kontrast i rommet. Detaljer som bilder, kunst, planter og tepper blir mye mer tydelige i rommet.

Det kan føles litt nervøst når man åpner en boks maling og møtes av en svært mørk farge.

Frykten for at det skal bli altfor mørkt og kjedelig er jo tilstede, men du har så mye å vinne om du bare våger. Alt handler om å finne en balanse mellom de mørke veggene og møblene – og innredningsdetaljene.  Det gjelder kun å finne en fin balanse mellom det mørke og det lyse.

En dyp, mørk veggfarge kan få stuen til å føles varm og innbydende. Våg litt mer – våg å male!

Nedenfor er rommet malt i de mørke fargene M9.18.13 og S0.16.22.

Dobbeldør
Dobbeldør
10 farger
10 farger
Blå stue
Blå stue

Spiced Honey - Årets farge 2019 er en fantastisk allsidig farge som kan skape en lang rekke med ulike stemninger, avhengig av hvilken palett du kombinerer fargen med. Det er en farge som kan være beroligende og koselig, men også livfull, avhengig av lyset og fargene den kombineres med. Les mer om Spiced Honey her.

Spiced honey
Spiced honey

Bland for å skape mer liv

Kontraster er en annen viktig og morsom sak å jobbe med, og som virkelig gjør innredningen i stuen interessant for øyet.

Bland og kombiner ulike materialer – matt mot blank, hardt mot mykt, mørkt mot lyst, kaldt mot varmt – et enkelt knep for å få ting å komme frem, og få liv.

TIPS! 
Når man maler med en mørk farge på veggene, kan man med fordel møblere med lysere møbler og tekstiler. Vil man derimot skap en større kontrast og dramatikk til rommet – legg da eksempelvis til et fargerikt pledd, mørke fløyelsputer, eller hvorfor ikke en pompøs krystallkrone.

Skinsofa
Skinsofa
Årets farge et hjem for kreativitet stue
Årets farge et hjem for kreativitet stue

Varmt & jordnært

Under 2019 kommer vi til å fortsette å se en voksende trend med de litt mer jordnære og dempede nyansene. Fargen Deep Le Havre er en vakker og varm farge som skaper en ekstra dybde og karakter når den males med vår matte Ambiance Xtramatt veggmaling

Hjemme hos bloggeren Josefin Svensson @josefineshem samspiller Deep le Havre vakkert sammen med den mørke keramikken, de friske hvite møblene og den enslige, men dog, vakre, grønne grenen.

PRODUKTTIPS! Når du maler stuen – velg gjerne en matt maling til veggene. En fløyelsaktig overflate gir en fin og rolig følelse i rommet og en dybde til fargen.

Hvit sopplampe
Hvit sopplampe

Bilde @josefineshem

Hjemme hos bloggeren @boho.wife ser vi en myk og fredelig stue der veggene er malt med vår vakre Nordsjö dapper tan – som er inspirert av kanelens vakre nyanse.

Boho
Boho

Bilde @boho.wife

Dusky Sarcelles er en varm farge som trekker litt mot det brune/gulrøde/grå og er helt nydelig å male stuen. Putt inn detaljer som puter i jordnære toner, diskrete og stilrene blomster og malerier med et nøytralt fargevalg for å styrke den varme følelsen i rommet.

Bloggeren og interiørentusiasten @marenbaxter har malt stuen med vår koselige helmatte Ambiance Xtramatt veggmaling i fargen Dusky Sarcelles. Les mer om Maren Baxters hjem her:

Vil du se om fargen Dusky Sarcelles passer hjemme hos deg? Klikk hjem din Colour Tester direkte til døren her!
 

Mange puter
Mange puter

Bilde @marenbaxter

Vakre grønne nyanser

Naturen og det grønne inspiserer oss mer enn noensinne, og nå vil vi omgi oss med den vakre grønne paletten, både på innredningsdetaljer og på veggene.

I den grønne paletten finner vi alt fra skogens varme nyanser, som blant annet fargen back to the roots byMalin, den litt mer skitne fargen Lenas Dusty Green – som gir en dempet og koselig følelse. Vi ser også den dempede grågrønne Misty le Havre, den harmoniske Dusky le Havre og den herlige mørke Dark Le Havre som er vakre, skjønne grønne farger å male rommet med.
 

Fargen Lenas Dusty Green, som er tatt frem sammen med bloggeren Lena Lidman @lenalidman85, er en mild, jordnær og grågrønn farge som kan oppleves ulikt avhengig av hvordan lyset faller inn.  Her ser vi den hjemme i stuen til bloggeren @sanna.emelie’s.

Vase med blomster
Vase med blomster

bilde @sanna.emelie


Fargen Back to the roots byMalin som bloggeren @themalinpersson har malt i stuen sin, gir en vakker grønn karakter til rommet. Fargen som Malin tok fram, sammen med oss, til Nordic Colours paletten beskriver den slik på boggen sin:

«For meg falt valget på en mørk og harmonisk grønn farge som er både beroligende og gir trygghet. Jeg har valgt den, da jeg kjenner behov for å komme nærmere naturen. All tiden vi bruker foran PC’er og med våre telefoner, så finns det en lengsel etter å finne tilbake til naturen og finne meningen med livet».

Grønt rom
Grønt rom

Bilde @theralinpersson

Er du ute etter en vakker grønn farge som er nøytral, men likevel har det lille ekstra? Tant Johannas Gröna er en utmerket grågrønn farge som ble tatt fram i samarbeid med bloggeren Johanna Bradford og passer de fleste stiler.

Tante Johanna
Tante Johanna

Hjemme hos bloggeren Emily Slotte @emilyslotte har de slette veggene blitt malt med den myke grågrønne fargen Misty Le Havre. Her skaper de matte veggene, sammen med grønne planter, jordnære teksttil og vakre stilleben, til en nøktern eleganse. Vil du se mer av @emilyslotte hjem? Se hvordan den glassaktige, pistasjgrønne fargen Misty Fontaine ble hjemme i Emilys barnerom. Klikk her for å lese!

Plante i vinduskarmen
Plante i vinduskarmen

Bilde @emsloos

Den vakre loftsleiligheten nedenfor er malt i den harmoniske grårønne Dusky Le Havre. Her har man bygget en bokhylle, der vakre bokrygger og aviser gir et vakkert blikkfang til rommet.

Hjemme hos bloggeren @annacate – på det andre bildet – har den mørke grågrønne Dark le Havre skapt et karakterfullt rom, med en snev av eleganse

Bøker
Bøker
Mørkt rom
Mørkt rom

Bestill hjem din grønne farvoritt og prøvemal

Nå kan du enkelt prøvemale med den grønne Misty Fontaine eller vår populære Deep Paris. Klikk her for å bestille hjem dine Colour Testere, som du kan prøvemale med. KLIKK HER!

For å velge riktig nyanse, må du oppleve fargen i riktig kontekst til rommet ditt og med møblene dine. Prøve å se hvordan de ulike nyansene samspiller med dagslys, kveldbelysning og rommets øvrige innredninger, for å kunne avgjøre hvilke farger som passer best for deg. Vi anbefaler deg enten å bestille en Colour Tester eller en prøveboks. Klikk hjem din favorittprøve allerede i dag, og direkte til døren her.
 

Colourtester
Colourtester

Lyst & enkelt med nordisk eleganse

En stil som alltid er populær, er den enkle, lyse looken med en touch av nordisk eleganse. Her er det en palett med enkle nøytrale toner, myke hvite, jordnære beige og varme grå nyanser som dominerer.

Vi vet alle at lyse farger kan få et rom til å føles større og romsligere. Men når man skal velge farger, er det også viktig å ta hensyn til hvor mye naturlig lys som finns i rommet. Ligger rommet syd-/vestvendt med mye lys, fungerer en farge som HoP Light Grey perfekt, en sofistikert og myk farge som passer sammen med en mykere varmgrå farge som f.eks. HoP Grey Sand eller den svakt rødere HoP Greige.

Her ser vi fargen HoP Light Grey hjemme hos bloggeren @myhomestockholm.

3 bilder
3 bilder

Bilde @myhomestockholmNår du velger å male med litt mer lyse farger på veggene, kan det skape en romslig og luftig følelse i rommet. Denne stilen kan være bra for deg som har en mindre stue med begrenset lysinnslipp.

Hjemme hos Fredrik og Amanda som driver instagramkontoen @_kulbo, er veggene malt med fargen HoP Greige.

Speil
Speil

Bilde @_kulbo

Hjemme hos bloggeren Kristinna Andreassen @kristinnaandreasen er veggene malt med den varmgrå Carla Sofie Molge Warm Grey.

Hylle
Hylle

Bilde @kristinnaandreasen

Sammen med oss på Nordsjö, tok Emma Sundström @lapptussan frem den vakre Greige fargen Lapptussans Dusk. Slik beskriver Emma selv den vakre fargen:

«Lapptussans Dusk er den lyse beigegrå tonen som jeg har på nesten alle veggene hjemme hos meg. Det føles nesten som et varmt lapplandsk teppe, selv om den er grå og passer både til syd- og nordvendte rom. En helt fantastisk Greige farge!»

Her ser vi fargen er brukt hjemme hos bloggerne @mz.interior (bilde 1) och @cb_vendelbo (bilde 2).

Stort vindu
Stort vindu
Blomster
Blomster

Veggene hjemme hos bloggeren @saraalfredason er malt med fargen Silver Cloud og gir sammen med sofabordets lyse tre, et elegant skandinavisk preg.

Stort bilde
Stort bilde

Bilde @sraalfredason

Belysning og lysinnslipp

Når vi snakker om belysning, er det alltid «more is better» som gjelder. Belysning er ikke bare en vakker innredningsdetalj, men også en viktig del for å skape en trivelig stemning.  Her er det ulke og flere lyspunkter som gir et mykt og enkelt inntrykk, og ettersom stuen er et rom der man gjør forskjellige ting – er det enda viktigere å tenke over lyssettingen.

sofa stue
sofa stue

Her behøver vi nemlig både en almenbelysning når støvsugeren skal frem å jobbe, en arbeidsbelysning til lesestundene eller når du skal betale regninger i sofaen.  Til slutt det aller viktigste  - en stemningsbelysning som myker opp den øvrige belysningen i rommet. I et normalt stort rom, anbefales det ca 7-10 lyspunkter, men tenk på at jo større rom – desto flere lyspunkter er det behov for.

Tenk over behovet, hva stuen brukes til, og hvordan rommets forutsetninger ser ut. Hvor stort er rommet, hvor mye lysinnslipp finns det – og bestem ut i fra det hva slags belysning som det kan være behov for.

Bilde og dør
Bilde og dør

En sak som man lett kan glemme, er at både det naturlige dagslyset og hjemmets egne lyskilder påvirker inntrykket av veggfargen.

Refleksjoner som speiles gjennom vinduet, samt fra materiell og møbler i rommet, påvirker også opplevelsen av fargen. F.eks kan et knallrødt teppe eller en grønn sofa, «smitte» på lys og dempet veggfarge.


Kombinasjon av ulike farger er også viktig for å tenke på – nyansen du velger til veggene dine kan oppfattes lysere eller mørkere, sterkere eller svakere, avhengig av hvilke andre nyanser den samspiller med.

Hvitt rom
Hvitt rom

Finn din farge ved hjelp av en moodboard

Når du begynner å planlegge et innredningsprosjekt, kan det være vanskelig å visualisere idéene og få en følelse av hvordan resultatet vil bli, men det finnes hjelp å få!

En moodboard er et inspirasjonskart, der man samler alt man liker av farger, tapetprøver, gulvprøver, bilder på ulike innredningsstiler, detaljer, møbler med mm. Når man har laget sitt eget moodboard (eller flere ulike, om man ønsker det), som man er fornøyd med, får man et bedre overblikk over hva man egentlig er ute etter, og hvilken stil man ønsker å oppnå.

Bloggeren Carla Sofie Molge bruker moodboard når hun skal velge farge til stuen sin. Les mer om det her.


Platen på vår høstinspirerte moodboard nedenfor er malt med fargen Heart Wood.

liggende skulptur
liggende skulptur

Bildevegg

Noe så enkelt som et vakkert bilde eller en personlig veggmaling er en enkel detalj som likevel gjør så mye for helhetsinntrykket i stuen. Kunst er en av de tingene som virkelig forteller noe om hvem du er – så glem ikke bort å dekorere dine nymalte vegger.

En stilfull bildevegg er en innredningsfavoritt blant mange, og her er variantene og mulighetene mange.

Se vår enkle guide og inspirerende bilder på hvordan du får til den vellykkede og pene bildeveggen her.

Mange bilder
Mange bilder

Bilde @mz.inerior

Bilder og planter
Bilder og planter

Bilde @anna.grundberg

TIPS! Hvis man har en mørkere nyanse på veggene sine, forsterkes og fremheves bildene på en helt annen måte enn om veggene er lyse. Prøv gjerne å skape en spenning i stuen med mørkere veggfarge.

Tavlevegg
Tavlevegg

Andre blikkfang

Når man stiger inn i stuen er det alltid hyggelig å ha noe å feste blikket på. Her kan en gammel kakkelovn, en dekorativ bokhylle eller et fortryllende veggmaleri eller bilde kan være en vakker detalj i rommet.

TV’n har lenge hatt en sentral rolle i våre hjem og stuer, men alt ettersom våre vaner og behov er forandret – kan vi nå kanskje tenke om igjen og ikke la TV’n styre vår innredning og være rommets blikkfang lengre. Kanskje vi istedenfor skal tenke på å ta tid til å sosialisere oss med familie og venner eller lese en bok og fortrolle oss inn i en fantasiverden.


En dekorativ bokhylle kan både vekke leselyst og skape en varme i rommet.  Saml sammen dine favorittsaker som pene esker, fotoer, en vakker blomsterbukett og la de samspille med dine favorittbøker i hyllen.
 

Bli inspirert av bloggerne @lenalidman85 og @viktoriaholmgrens vakre stue nedenfor. Veggene er malt med den rolige og varmgrå HoP Greige. Les mer om våre populære Greige farger her.
 

Bokhylle og blomster
Bokhylle og blomster

Vakre tekstiler

Et kaldt gulv er det ingen av oss som vil sette føttene på – uansett årstid.

Glem ikke å investere i et koselig og varmt teppe som kan legges under sofabordet. Det kommer også til å hjelpe til å binde sammen møblement ditt, og øke trivselen og varmen i stuen din.


TIPS! En god grunnregel å tenke på når man skal innrede med et teppe, er at det skal være så pass stort slik at frambeina på sofaen, stolene og sofabordet får plass på det.

Rommet nedenfor er malt med fargene: vegg til venstre W9.10.13, stolpene på venstre side U6.05.62 og veggen til høyre VN.01.81.


Kontor
Kontor

Når det kommer til øvrige tekstiler i rommet, ønsker vi å anbefale å satse på et par tunge dempede gardiner under høsten og vinteren. Under vår- og sommertiden kan et par lyse og rene gardiner være mer passende for å slippe inn det deilige dagslyset.

Deretter er det bare å legge til noen myker puter i fløyel eller lin i valgfri fargeskala. Legg gjerne til noen pledd til å både krype under, og å style sofaen med.

En som virkelig elsker å innrede med akkurat fløyel, er bloggeren Carla Sofie som driver instagramkontoen @carlasofiemolge. Her er rommet malt med Carlas egne farger, Carla Sofie Molge Warm Grey.
 

Carlasofie
Carlasofie
Hvitmaling
Hvitmaling

Velg en matt farge til veggen

Supermatte vegger er både elegant og tidløst. Dessuten veldig trendy akkurat nå. I stuen gir fløyelsmatte flater en behagelig følelse uten reflekser, og et vakker løft til fargen. I de fleste hjem er ikke stuen utsatt for spesielt mye slitasje, hvilket gjør deg fri til å velge hvilken som helst farge til veggene – så pass på!

Det kan være deilig å vite at til tross for at du velger en matt farge, så er det mulig å tørke av veggene. Med Nordsjö Ambiance Xtramatt eller Silkematt, blir stuen din en vakker og naturlig plass der man kan omgås. Les mer om Ambiance produktene her.

Ambiance
Ambiance
Henter dataene, vennligst vent...