Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Mal murveggen med Murtex maling

Ta vare på murhuset ditt

Med riktig maling og rett behandling kan en fasade av mur/puss holde seg intakt over veldig lang tid. Nordsjö har et bredt sortiment av høy kvalitet for puss og betong.

Velg murmaling som dekker best

Moderne malt murhus i hvitt og beige eksteriørfarge

Gi huset et vakkert uttrykk

Nordsjös mur og pussprodukter tilbys i alle farger, og her har vi funnet frem til en fargepalett velegnet spesielt for murhus, som gir et vakkert og klassisk uttrykk. Kombiner ulike farger med hverandre, for å skape kontraster og for å fremheve detaljer på huset. Se flere bilder av huset her: Moderne nymalt murhus

Gråbrunt nymalt murhus i grønne omgivelser passer fargemessig perfekt sammen

Rene hvite farger og kontraster i sort passer utmerket sammen mot grønne planter og blått basseng. Hjemme hos @daniellawitte råder fred og harmoni i hennes loung på terrassen. Veggene er malt i en helhvit farge Base White.

@daniellawitte_terass

Fargevalg på moderne og tradisjonell eldre murvillaer

Moderne murhus tåler gjerne flere klare og utradisjonelle eksteriørfarger. På bildet under finner du et morderne hus som har tatt utgangpunkt i farger du finner i naturen og som derfor fungerer på store flater.

Mal ditt morderne murhus med beste murmalingen
Farger på morderne murhus

Din Nordsjö forhandler hjelper deg med å finne riktig produkt til akkurat ditt unike prosjekt. Kjøp enkeltvis eller sats på systemmaling for å sikre deg et optimalt resultat som varer lenge.

Produkter til eksteriørmaling til murhus

Farger laster....