Mal murveggen med Murtex maling
Mal murfasaden med Murtex maling

Ta vare på murhuset ditt

Med riktig maling og rett behandling kan en fasade av mur/puss holde seg intakt over veldig lang tid. Nordsjö har et bredt sortiment av høy kvalitet for puss og betong.

Husfasaden over er malt med Murtex maling i farge Never. Vinduene er malt i farge Base White.

Velg murmaling som dekker best

Moderne malt murhus i hvitt og beige eksteriørfarge
Moderne murhus med brun farge på ytterdøren

Gi huset et vakkert uttrykk

Nordsjös mur og pussprodukter tilbys i alle farger, og her har vi funnet frem til en fargepalett velegnet spesielt for murhus, som gir et vakkert og klassisk uttrykk. Kombiner ulike farger med hverandre, for å skape kontraster og for å fremheve detaljer på huset. Se flere bilder av huset her: Moderne nymalt murhus

Gråbrunt nymalt murhus i grønne omgivelser passer fargemessig perfekt sammen
Gråbrunt murhus

Rene hvite farger og kontraster i sort passer utmerket sammen mot grønne planter og blått basseng. Hjemme hos @daniellawitte råder fred og harmoni i hennes loung på terrassen. Veggene er malt i en helhvit farge Base White.

@daniellawitte_terass
@daniellawitte_terass

Huset og området rundt basseng-loungen er malt med Murtex Stay Clean i fargen Base White. Det passer godt sammen med resten av fargene i bloggerens vakre hjem.

Fargevalg på moderne og tradisjonell eldre murvillaer

Moderne murhus tåler gjerne flere klare og utradisjonelle eksteriørfarger. På bildet under finner du et morderne hus som har tatt utgangpunkt i farger du finner i naturen og som derfor fungerer på store flater.

Mal ditt morderne murhus med beste murmalingen
Mal ditt morderne murhus med beste murmalingen

Huset er malt i farge Dioritt - en blågrå farge som passer perfekt mot himmelen - og som sammen med de sorte vinduskarmene ser elegant ut.

Farger på morderne murhus
Morderne farge på murhuset

Garasjedelen er malt utvendig i farge Hvit Vidde og innvendig i farge Multe.

Denne røde fargen tas også opp i inngangspartiet. Trefasaden er malt i farge Lav med eksteriørmalingen for tre; ONE Supertech.

Din Nordsjö forhandler hjelper deg med å finne riktig produkt til akkurat ditt unike prosjekt. Kjøp enkeltvis eller sats på systemmaling for å sikre deg et optimalt resultat som varer lenge.

Produkter til eksteriørmaling til murhus

 
Nordsjö Murtex Waterproof
 
Nordsjö Murtex Hydro Primer
 
Nordsjö Murtex Silicate Primer
 
Nordsjö Murtex Stay Clean
 
Nordsjö Murtex Acrylic