Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Alt du trenger til terrassen - produkter og inspirasjon

Terrassen er sommerens hverdagsrom hvor vi ønsker å tilbringe mest mulig tid. Her vil vi slappe av og nyte varme og lyse dager og kvelder. Her finner du fargeinspirasjon, tips og råd på hvordan du best skal ta vare på tredekket etter en snørik vinter, og hjelp til å velge riktig produkt.

Derfor er det lurt å olje terrassen

 

En terrassebeis skal beskytte terrassen, akkurat som en solkrem for huden. Det sterke sollyset bryter ned de naturlige fibrene i treet og vann og smuss samler seg på overflaten av et ubehandlet terrassegulv. Dette kan føre til råte og soppdannelse, noe vi helst vil unngå.

Terrassefarger - Tenk helhet
 

Huset og terrassen henger sammen, noe du bør tenke på når du skal velge farge. Det kan være lurt å gå for en kontrastfarge på terrassen som harmonerer godt til den malte fasaden.

Hvor lenge må jeg vente før jeg kan beise den nye terrassen?

 

Har du nybygd terrasse og lurer på hvor lenge du må vente til du kan behandle den? Vi får ofte dette spørsmålet. Svaret er enkelt - så fort trevirket er tørt. Nytt impregnert materiale bør tørke i 2-4 uker, avhengig av været. Husk også at terrassen tørker langsommere vår og høst, når nettene er kalde. Følg med på værvarselet uansett hvilken tid på året det er, så har du full kontroll!

Middelhavsfølelse hos stylisten Daniella Witte

Bli inspirert av Daniella Wittes vakre hus med den velplanlagte terrassen, herlige loungen og en fantastisk atmosfære ved bassenget.

Farger laster....