Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Velkommen inn i gangen

Det sies at du bare får én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Om det er sant eller ikke, skal være usagt, men en innbydende entré i myke farger kan få hvem som helst til å trives.

Entreen etter stemningen for hjemmet ditt, så det er like greit å slå an tonen der. Du oppholder deg ikke så lenge av gangen her, så liker du farger er dette rommet et godt utgangspunkt til å leke seg med farger. Her kan du velge en farge med litt med pønsj enn resten av huset.

Fargene til gangen

Test gjerne en ny farge ved å leke med ulike fargenyanser for å skape interessante brytninger og et personlig miljø. Entreen blir da til en spennende vei ut og et riktig kjært "på gjensyn".

Tenk deretter på det praktiske. De kan være lurt å ha et speil slik at du kan kaste et blikk dit før du forvinner ut døren. Speilet trenger ikke å være stort og i helfigur, men kan være mindre og henge over en kommode eller lignende. Har du plass er det praktisk å ha noe å sitte på når du skal ta av og på deg skoene. En dørmatte er lurt å investere i. Disse blir slitt i løpet av sesongen så det kan være en god ide og skifte disse regelmessig for et ryddig uttrykk. Lys i gangen er viktig men du trenger ikke flombelysning. Ha flere lyskilder og gjerne en demper på takbelysningen så du kan stille inn styrken på lyset.  

Anbefalt maling til gangen: Perform+ Easy2Clean
Easy2clean produkt Nordsjö

Henter dataene, vennligst vent...