Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 forslag til hvordan du kan gi nytt liv til barnerommet med Colour of the year 2018

Vil barna friske opp barnerommet? Finn en stil som passer for dem med Colour of the year 2018

Se du etter fargeinspirasjon for å pusse opp barnerommet? Prøv Heart Wood, årets farge 2018 fra Nordsjö. Fargeekspertene våre ved Global Aesthetic Centre har identifisert dette som fargen i tiden, og for å gjøre den enklere å bruke har de også funnet frem andre farger som den kan kombineres med. Så enten du vil ha fargesterke eller beroligende vegger på barnerommet, er Heart Wood så allsidig at det er lett å finne en fargekombinasjon som passer for alle.

1. Det koselige og varme barnerommet

En ny idé er å kombinere en bred stripe i kraftig sennepsgult med duse, jordaktige pastellfarger. I dette soverommet skaper Heart Wood en tidløs bakgrunn som du kan tilpasse rommet rundt etter som barnet vokser.

Hvilke farger?
Heart Wood, B7.10.59 og E5.37.44

2. Det fantasifulle barnerommet

Skap et morsomt og lekent rom med rosa- og purpurtoner. Denne paletten fungerer best hvis du bruker en lys bakgrunnsfarge og deretter eksperimenterer med former i mørkere kontrastfarger. Disse ovalene er enkle å male, og gir et lekent preg. Tekstiler med utpreget struktur danner prikken over i-en.

Prøv selv: Se hvor enkelt det er å male en oval: Nordsjö Visualizer-appen

Hvilke farger?
Heart Wood , C2.06.68 og YN.02.45

3. Det lyse barnerommet

Sterke gulfarger fremhever den livlige siden av rosatonene i Heart Wood, årets farge 2018 fra Nordsjö. Bruk Heart Wood nederst på veggen for å skape en beroligende atmosfære nærmest sengen, slik at barnet sover godt, mens resten av rommet har en morsom og lett stemning. For å gi et helhetlig inntrykk kan du legge til tilbehør i lyst tre og sengetøy i pastellfarger. Vær heller ikke redd for å legge til et dristig innslag av grønt.

Hvilke farger?
Heart Wood, F6.35.68 og F1.34.58

4. Det naturpregede barnerommet

Hvis du er ute etter en beroligende fargepalett, kan du bruke brede striper i naturinspirerte blå- og grønntoner og nøytrale jordfarger. Planter og møbler i naturtre bidrar til å gi et helhetlig, rolig inntrykk. Smart tips: Bruk den mest nøytrale fargen bak skrivebordsområdet, slik at du kan bytte på tilbehøret der når du ønsker.

Hvilke farger?
Heart Wood, N1.06.61, Q5.04.72 og CN.00.76

Inspirert?
Se hvordan disse nye fargepalettene kan forvandle barnerommet med Nordsjö Visualizer-appen

Henter dataene, vennligst vent...