Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

7 fargepaletter som gir soverommet et ekstra piff

Et lekent og flørtende soverom trenger ikke å innebære blomstermønstre og masse pynt. Prøv våre romantiske fargeideer for å piffe opp veggene.

«Soveromsveggene våre trenger en oppfriskning. Kan du foreslå noen fargeideer som kan gi litt krydder i hverdagen?»

Begynner det å bli kjedelig på soverommet? Et vanlig problem. Ifølge undersøkelser utført av Nordsjö synes over 60 % av de spurte at den nåværende fargepaletten på soverommet var lite inspirerende. Men slik behøver det ikke å være!

Fargedesignerne hos Nordsjö har satt sammen noen romantiske fargepaletter som virkelig gir nytt liv til soveromsveggene.

Lyserødt eller rosa, som inneholder hint av jordbrune eller bærfargede sjatteringer, er mer mye mer behagelig for øyet, og ser ofte mer sofistikert ut.
Soverom i lyserosa og nøytrale farger

1. Lyserødt med nøytrale farger

Iøynefallende rødfarger hinter om lidenskap og varme følelser, men for mye av dem på soverommet kan virke overstimulerende. Lyserødt eller rosa, som inneholder hint av jordbrune eller bærfargede nyanser, derimot, er mer behagelig for øyet, og ser ofte mer sofistikert ut. Uansett hvilken nyanse du velger, vil selv det minste innslag av rødt skille seg ut, så bruk den sparsommelig som aksentfarge og kombiner den med kremhvitt for å dempe intensiteten.

Hvilke farger?
Restful Cannes og Light Marseille

Hvis du vil ha et romantisk soverom med en moderne vri, kan du vurdere å male veggene i en fyldig kobbertone eller en mørk gyllen farge.
Soverom i gylne farger

2. Metallfarger

Hvis du vil ha et romantisk soverom med en moderne vri, kan du vurdere å male veggene i en fyldig kobbertone, eller en mørk gyllen farge. Kobbernyanser som inneholder munter oransje eller jordtoner, er en flott måte å gi mørke rom litt varme på, mens skimrende gylne farger er lett å leve med og lar seg kombinere med andre farger. Hvis du vil ha en sofistikert stil, kan du velge glødetrådlamper, som gir et mykt og dempet lys.

Hvilke farger?
Dark Grasse og Deep Miramas

Ved å kombinere rosenrødt med stålgrått kan du gi soverommet et yndig preg, uten at det blir for sukkersøtt.
Soverom i grått og rosa

3. Grått og rosenrødt

Ved å kombinere rosenrødt med stålgrått kan du gi soverommet et yndig preg, uten at det blir for sukkersøtt. Kombiner mørk tinngrått med grårosa for et voksent preg, eller bruk blekere gråtoner sammen med en lysere og klarere rosa hvis du vil ha et mer lekent og urbant uttrykk.

Hvilke farger?
Misty Cannes, Shiny Le Havre og Sparkling Cannes

Lyse og drømmende blåfarger er et populært valg til soverommet, og det er gode grunner til det: Disse beroligende og optimistiske nyansene har vist seg å gi bedre søvn, virke avslappende og senke blodtrykket.
Soverom i blått og gult

4. Blått og okergult

Lyse og drømmende blåfarger er et populært valg til soverommet, og det er gode grunner til det: Disse beroligende og optimistiske fargene har vist seg å gi bedre søvn, virke avslappende og senke blodtrykket. Hvis du vil ha en original og mer elegant vri på denne klassiske paletten, kan du justere den ned et hakk og kombinere en mørkere blåsjattering med okergult. Mange er redd for å eksperimentere med mørkere farger, men det kan hende du blir overrasket hvor godt dette fungerer. Og siden soverommet er privat, er det et perfekt sted å prøve ut noe nytt.

Hvilke farger?
Dark Montpellier og Dark Cognac

En av de enkleste måtene å skape et romantisk soverom på er å bruke en palett med lyse, delikate farger, som gir et inntrykk som både er svært subtilt og godt balansert.
Soverom i lyselilla og grått

5. Lyselilla og grått

En av de enkleste måtene å skape et romantisk soverom på er å bruke en palett med lyse, delikate farger, som gir et inntrykk som både er svært subtilt og godt balansert. Duse gråfarger er et godt utgangspunkt som bakgrunn, og kontraster i lyselilla eller lavendel gir et friskt og moderne soverom som både er tidløst og tiltalende. Du kan fremheve den trolske stemningen ved å bruke speil som reflekterer lyset.

Hvilke farger?
Intense Montrouge, Light Montrouge og Clear Le Havre

Nøytrale farger kan også brukes til å sette sammen en lys og drømmende fargepalett til soverommet. En kombinasjon av bleke nyanser som inneholder varme jordfarger, er en sofistikert måte å skape et romantisk inntrykk på.
Soverom i nøytrale farger

6. Blek og mystisk

Nøytrale farger kan også brukes til å sette sammen en dus og drømmende fargepalett til soverommet. En kombinasjon av bleke fargenyanser som inneholder varme jordfarger, er en sofistikert måte å skape et romantisk inntrykk på. Bruk ulike nyanser for å holde stilen moderne, og med et skinnende hvitt tak får du full effekt av denne paletten.

Hvilke farger?
Restful Sarcelles, Soft Calais og Sparkling Calais

Med en palett av fyldige purpurtoner kan du få luksuspreget fra et boutique-hotell på ditt eget soverom. Purpur er en overdådig og litt melankolsk farge som kan være vanskelig å håndtere, men med riktig kombinasjon av komplementærfarger kan den være utrolig koselig.
Soverom i purpur

7. En palett av purpur

Med en palett av fyldige purpurtoner kan du få luksuspreget fra et boutique-hotell på ditt eget soverom. Purpur er en overdådig og litt melankolsk farge som kan være vanskelig å håndtere, men med riktig kombinasjon av komplementærfarger kan den være utrolig koselig. Bruk plomme- og morbærfarger sammen med lysere farger, som lys fiolett, og hold tilbehøret i nøytrale farger for å unngå at stilen blir overveldende.

Hvilke farger?
Deep Marseille og Intense Versailles

Tips For å fremheve det intime preget på soverommet er det viktig å varme farger fra fargeviften. Varme nyanser trekker veggene nærmere hverandre, og bidrar til å skape en koselig og innbydende følelse – perfekt for nærhet med din bedre halvdel.

Fremdeles usikker på hvilke farger du skal velge? Last ned Nordsjö Visualizer-appen for å få et umiddelbart inntrykk av det ferdige rommet.

Henter dataene, vennligst vent...