Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Gi rommet et naturlig preg

Bruk lyse farger, former og teksturer til å skape et rom med et naturlig preg.

Ved å ikke variere kun fargene på veggene, men også bruken av form, material og lys, kan du skape forfriskende og overraskende områder i hele hjemmet ditt.

Slipp inn naturen

Veksle mellom å male i dempede nyanser og la materialene beholde sine naturlige farger.
Interiør med naturmaterialer

«Når du tenker på sansene, så ikke glem at berøring er like viktig som lys», sier Willeke Jongejan, Senior Global Colour Manager ved Global Aesthetic Center. «En palett med lyse hvitfarger lar seg lett kombinere med naturlige og taktile materialer som treverk og naturlige tekstiler.»

La fargepaletten gjenspeiles i møblementet, som i bord og stoler, men la også noen områder beholde det naturlige, umalte preget. Hvis du vil ha litt ekstra spenning, kan du prøve deg frem ved å kombinere malte og umalte deler av vegger eller møbler, og bruke naturlige elementer til å gi det hele et mykere preg. Tilbehør i keramikk, planter eller greiner kan gi hele stilen et løft.

Hvilke farger? Shiny Calais, Restful Calais og Light Versailles

Legg til et overraskelsesmoment

Vurder ton-i-ton-fargekombinasjoner både i og mellom rommene.
Minimalistisk kjøkken

«Tenk gjennom de ulike aspektene ved rommet du pusser opp», sier Willeke. «Med andre ord: Hvor kommer du til å sitte? Hvilken vei ser du? Hva fanger blikket ditt?» Vurder fargepaletter og ton-i-ton fargekombinasjoner, ikke bare i de enkelte rommene, men også mellom rommene.

Tenk på hvilket inntrykk du får når døren står på gløtt, og tenk gjennom overgangen mellom rom som har ulike formål, som fra et hjemmekontor til stuen eller kjøkkenet.

Hvilke farger?
Shiny Calais og Light Dijon

Mal med lys

Mal med lyset ved å tenke gjennom hvordan fargepaletten fungerer i solskinn og skygge.
Solfylt bord

«Folk snakker om lys hele tiden, men ofte tenker de ikke over hvordan lyset faller på en vegg eller et møbel», sier Willeke. «Se hvor vinduene er plassert, og tilpass paletten og møblene slik at lyset skinner på dem.» Kombiner harde og myke overflater og kontrasterende fargenyanser – og vurder hva som kommer til å kaste skygger og skape gjenskinn.

Hvilke farger?
Shiny Calais og Light Toulouse

Finn ditt naturlige område

Nå kan du være trygg på at du har funnet den perfekte paletten før du plukker opp malerpenselen med Nordsjö Visualizer-appen.

Henter dataene, vennligst vent...