Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Mer enn bare eggeskall! Velg mange nye nøytrale fargenyanser

Duse og dempede farger trenger ikke å være kjedelig. La deg begeistre av nye, nydelige og nøytrale farger.

«Veggene mine trenger en overhaling, men jeg er litt lei den eggeskallhvite fargen jeg vanligvis velger. Er det mulig å bruke en sofistikert, nøytral fargepalett uten at det blir kjedelig?»

Enten du er en fan av rene, hvite vegger, eller bare er litt nervøs for å bruke iøynefallende nyanser, er du ikke alene: 40 % av huseiere velger nøytrale farger på veggene, ifølge en nyere undersøkelse Nordsjö har gjennomført.

Men dempet og nøytral trenger ikke å være kjedelig. Her viser vi deg hvordan du kan bruke nøytrale farger, og la eggeskall-fargen ligge!

 

Kjølige og stilige nøytrale farger fungerer bra på travle kjøkken, og gir en kjølig eleganse selv når det går hett for seg.
Nøytralt kjøkken

 

1. Nøytrale farger til ... kjøkkenet

Kjølige og stilige nøytrale farger fungerer bra på travle kjøkken, og gir kjølig eleganse selv når det går hett for seg. Her har vi kombinert en ren og blek blåtone med turkise skap, noe som gir et moderne rom som virker kjølig og friskt. En brungrå fondvegg gir rommet varme og gjør at det virker større.

Hvilke farger?
Light Cognac og Dusky Melun

 

Et arbeidsområde bør virke både stimulerende og avspennende. Denne perfekte balansen kan du oppnå ved å bruke en kjølig, nøytral bakgrunn og varmere kontraster.
Gråmalt vinduskarm

 

2. Nøytrale farger til ... arbeidsområdet

Et arbeidsområde bør virke både stimulerende og avspennende. Denne perfekte balansen kan du oppnå ved å bruke en kjølig, nøytral bakgrunn og varmere kontraster. Velg en skinnende hvit eller grå farge til veggene, som porselenshvitt eller blek gråfarge - og velg én varm nøytral farge, som lys rosa eller brunt med undertoner av purpur, for å gi nytt liv til bortgjemte områder, som denne vinduskarmen.

Hvilke farger?
Sparkling Antibes og fargekoden H0.04.64

 

Gjør den kjedelige gangen om til et spennende rom ved å bruke en sofistikert palett med varme, nøytrale farger.
En innbydende gang

 

3. Nøytrale farger til ... gangen

Gjør en kjedelig gang om til et spennende rom ved å bruke en sofistikert palett med varme, nøytrale farger. Her har vi kombinert en jordfarge på veggene med et elfenbenshvitt tak og svarte lister, noe som gir et inntrykk som er både subtilt og innbydende.

Hvilke farger?
Shiny Roubaix og Light Calais

 

Hvis du er litt modig av deg, kan du jo prøve mørkere nøytrale farger på soverommet – de gir et dramatisk men samtidig et koselig preg.
Mørkeblått soverom

 

4. Nøytrale farger til ... soverommet

Nøytrale farger trenger ikke være bleke og uinteressante. Hvis du er litt modig, kan du prøve mørkere farger på soverommet – de setter et dramatisk og samtidig lunt preg på rommet. Hold det enkelt med mørkegrått eller dypblått, og skap balanse ved å fremheve gulvlister og andre detaljer i skinnende hvitt.

Hvilke farger?
Mystical Paris

 

Gjør en stue med åpen løsning varmere ved å hente inspirasjon fra naturen.
Nøytral stue med åpen løsning

 

5. Nøytrale farger til … en stue med åpen løsning

Tilfør en stue med åpen løsning varme ved å hente inspirasjon fra naturen. Tenk rike jordfarger, som sepia, sienna, oker og steingrått. For å gjøre et stort rom mer interessant, kan du vurdere å bryte opp ved bruk av farger til skarmer, eller velge en komplementærfarge til en fondvegg.

Hvilke farger?
Restful Paris, Mystical Sarcelles og Soft Le Havre

 

Her er det viktig å velge allsidige, nøytrale nyanser som enkelt kan piffes opp med interessant tilbehør.
Vegger malt i brungrått

 

6. Nøytrale farger til ... oppholdsrommet

Her er det viktig å velge allsidige, nøytrale nyanser som enkelt kan piffes opp med interessant tilbehør. Retro pastellfarger, som sennepsgult og olivengrønt, er gode valg og ser sofistikerte ut uten å dominere.

Hvilke farger?
Clear Roubaix, Misty Montpellier og Misty Fontaine

 

Tips Vil du se hvordan disse nøytrale fargepalettene ser ut i hjemmet ditt? Med Nordsjö Visualizer-appen kan du eksperimentere med ulike fargekombinasjoner og få et umiddelbart inntrykk av hvordan rommet kan se ut, før du kjøper selve malingen.

Henter dataene, vennligst vent...