Rett farge kan forvandle hjemmet og humøret, derfor har vi gjort det enklere og morsommere, å velge den perfekte fargen med nye Nordsjö Visualizer.

Visualization

Se

Du kan bruke den helt nye appen vår til å leke med hundrevis av farger og forvandle veggene dine direkte på skjermen. Den gir deg muligheten til å eksperimentere slik at du finner perfekt fargepalett enten det er innendørs eller utendørs.

Når du har lastet ned gratisappen til iPhone eller Android, skanner du rommet du vil male, og bruker direktemodus for å se umiddelbare forvandlinger. Du kan også lagre det som bilde eller video. Trykk på skjermen der du vil male, og prøv ulike farger for å se hvordan rommet eller husveggen kan se ut.

Med den geniale fargevelgerteknologien kan du hente inspirasjon fra omgivelsene. Det kan være alt fra en fargesprakende pute til favorittmaleriet ditt. Når du har funnet en farge du liker, registrerer appen denne fargen og finner en samsvarende farge som du kan vise direkte på veggene dine. Dette gir uendelig med muligheter.

Home screen

Del

Hvis du synes det er vanskelig å begrense fargevalget, kan du prøve å lagre ideene dine og dele dem med venner og familie. Det er raskt og enkelt, og de kan til og med prøve selv og sende deg sine egne fargeforslag. Hvis du heller vil ha profesjonell tilbakemelding, kan du dele ideene dine med en ekspert for å få fargeråd. Ta med appen til en av våre forhandlere så vil de hjelpe deg.

Product

Mal

Nye Nordsjö Visualizer gjør at det er enkelt å komme i gang når du har funnet den perfekte fargen. Du kan kjøpe malingen eller finne en forhandler via appen. Dette sparer deg for tid slik at du kan jobbe videre med ideene med en gang.

Vi i Nordsjö mener at farger kan fremkalle sterke følelser, og det er viktig at du føler deg glad og sikker når du velger farge på veggene dine. Det er også en gyllen mulighet til å leke seg litt med farger.

Last ned nye Nordsjö Visualizer nå, og dra nytte av et helt nytt fargeverktøy. Appen er gratis og du finner den i App Store og Google Play som Nordsjö Visualizer.

NB! Har du den gamle versonen må du laste ned appen på nytt. Last ned fra Google Play
Last ned fra App Store