Lysbeis til huset

Selvrensende eksteriørbeis

Nordsjös produktfamilie One utvides fra to behandlinger til tre. Dekkende og selvrensende fasademaling og hurtigtørkene vindusmaling får selskap av en halvmatt beis med selvrensende egenskaper.

Nordsjö One Transparent bygger på delvis samme teknologi som den dekkende og selvrensende fasademalingen har, og er formulert på bindemidler som gjør flaten hardere, jevnere og smussavvisende. Regnet vil bidra til å holde fasaden ren, men vanlig vedlikehold, i form av periodisk vask, må fortsatt til da regnet ikke kommer til overalt.

Beisen er halvmatt og fremhever treets struktur samtidig som den gir god beskyttelse mot UV-stråler, regn og vind.

Husfargen på bildet over heter Scandinavian Peak

ONE transparent Exterior heter beisen som er vannavvisende og forebygger oppsprekking av treverket. Den unike teknologien gjør flaten både smussavvisende og selvrensende - vi vil ikke ha alger og svertesopp på fasadene. De lever av skitt og smuss som fester seg til kledningen. Med vår self-clean-teknologi tar regnet vekk det verste smusset, og det gir mindre eller ingen begroing.

Husfargen på bildet over heter Scandinavian Graphite Grey

Holder farge og glans lenge

One Transparent er en alkydforsterket akrylbeis som både er luktsvak og tørker raskt. Ved optimale forhold er flaten støvtørr etter to timer og overmalbar etter seks timer. Den leveres som standard i klar base (BC) som kan brekkes i både lyse og mørke farger. I tillegg kommer den ferdigblandet til butikk i de 3 mest solgte fargene; Black, Black & Brown og Walnut.

Bruk to strøk i system med Tinova Wood Base Oil. Da vil Nordsjö One Transparent holde på farge og glans i opptil åtte år.

Selvrensende teknologi - naturen vasker huset for deg

Når det regner på en selvrensende overflatebehandling, følger det meste av smusset med regnvannet. Fasaden vil fortsatt ha behov for litt vaskehjelp da naturens egen vask ikke slipper til overalt. Men vedlikeholdsrengjøringen av fasaden går dermed lett og raskt.