Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Grønne husfarger

Grønne husfarger

De grønne husfargene henter sin ro og stabilitet i nature rundt oss.

Den grønne fargeskalaen minner oss om naturens harmoni og de forlystelige og henførende nyanser. Naturens grønne associeras ofta med energi, välmående och balans men sägs även fungera som stresslindrande. Det gröna skänker stabilitet och är ljuvlig i kombination med naturens egna skatter som trä, jord, sten och vackra växter.  

Husfarge Irish Moss

Husfarge Irish Moss - en dempet mørk Kromoxidgrønn farge som henter sin inspirasjon fra skogen. Detaljene rundt vinduet er fargesatt i Restful Le Havre

Kjærlighet til klassisk veranda

Veranda eller tilbygg til entrèen - er både en praktisk og nyttig tilbygg til husets funksjon. Her kan man både ta av seg skitne sko og støvler, henge våte jakker eller sitte på trappen og nyte av morgenkaffen ett glass saft mellom slagene. 

Verandaen er fargesatt med den stilige og lys grågrønne fargen Misty Paris og detaljene i den litt dypere grågrønne fargen Intense Paris.

Husfarge Irish Moss

Fargen Misty Paris og Intense Paris

Fargesettingstips for vakre dør eller vindu

Har du en vakker dør eller vindu på din fasade som du vil fremheve – så mal disse i en avvikende farge mot fasaden. Jo mer kontrast det er mellom fargene på fasade og detaljene – desto skarpere og tydligere fremheves det. Vil du heller ha mindre kontraster maler du detaljene i en ton-i-ton farge.

Fasaden er beiset med eksterøiørbeisen Nordsjö Transparent i fargen Scandinavian Forest

Fasaden er beiset med eksterøiørbeisen Nordsjö Transparent i fargen Scandinavian Forest

Mur og betongfasader i grønt

Grønne hus harmonerer godt med naturens grønntoner, og de blå fanger opp himmelens kjølige toner.

Farge Awakening feel malt i murmaling

Farge Awakening feel malt i murmaling

Henter dataene, vennligst vent...