Inspirerende interiørideer til barnerom

Enten du har liten plass eller vil prøve ut en mer skandinavisk stil, har vi gode og økonomiske interiørideer til barnerommet

Er du på jakt etter fine farger til barnerommet? Se våre ideer som kan fungere i alle barnerom, både små og store. Se våre tips og triks til hvordan du kan innrede rommet til den lille.

Få mest mulig ut av små soverom

 

Du kan tenke stort selv om du skal male et lite rom, spesielt hvis det er et barnerom. Bruk fargesoner til å gjøre ubrukte kroker om til steder å sove, slappe av eller til og med gjøre lekser. Vær dristig og kreativ, og prøv ut fondvegger med sirkler og geometriske former i rene farger for å skape omgivelser som appellerer til barnas fantasi.

Se hvordan du kan male en perfekt sirkel på veggene 4 måter å bruke sirkler på barnerommet på.

Hvilke farger?
Illuminated Antibes
Mystical Rochefort
Misty Antibes

Til de øyeblikkene der mat, søle, maling eller fargestifter ender opp på veggene, kan du gjøre det enkelt å tilgi barna med vår vaskbare og slitesterke Easy2Clean-maling med nyskapende flekkbestandig teknologi.

 

Et lekent, nøytralt barnerom

 

Hvis du skal innrede et rom som skal falle i smak hos både gutter og jenter, kan du prøve duse fargetoner som blekgrønt, varmgrått og sitrusgult. Disse fargene fungerer godt både på egen hånd og sammen, og skaper et beroligende, men samtidig lyst rom til de små.

Se hvordan du kan lage perfekte striper i de fargene du ønsker 4 måter å bruke striper på barnerommet på.

Hvilke farger?
Soft Le Havre
Soft Lyon
Dusky Montpellier

 

Slik maler du striper

Beroligende nøytralt

 

Hvis du vil prøve noe litt annerledes og unngå de sterke og klare fargene man ofte ser på barnerom, kan du prøve mer nøytrale toner.

Jordnære gråfarger kombinert med tilbehør i frodig grønt og marineblått skaper en fredelig stemning og danner et perfekt bakteppe for barnas leker og kreativitet. Sett prikken over i-en ved å henge opp barnas tegninger på veggen og vise frem lekene på hyllene.

Prøv ut fargeideene med Nordsjö Visualizer-appen.

Hvilke farger?
Light Calais

Barnerom på stramt budsjett

Det trenger ikke koste skjorta å skulle tilføre litt farge på barnerommet. Smart bruk av mindre fargeelementer kan friske opp alle slags rom. Hvis du har et spann til overs fra et annet prosjekt eller tilgang på testspann, kan du male alt fra striper til inndelingseffekter på barneromsveggene – minimalt med maling kan gi maksimal effekt.

Hvilke farger?
Misty Antibes

Stilig og skandinavisk

Gi den livlige og oppmuntrende fargen akvamarin et mer urbant preg ved å kombinere den med varm, dempet grønn.
Barnerom i urbane farger

Vår hjemlige skandinaviske stil har tatt verden med storm med sin moderne minimalisme. Så hvorfor ikke innføre den på barnerommet også? Rene, hvite vegger med enkelte innslag av livlige farger fungerer kjempeflott for barnet. Og budskapet om at man kan komme langt med lite, kan være fint å ta med seg.

Hvilke farger?
Light Paris

Vil du ha mer inspirasjon? Ta en titt på vår guide til de mest populære fargene på barnerommet Favorittfarger til barnerommet.

Fetching the data, plz wait..