Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Maren Baxters digitale fargekart

Fra sort-hvitt til vakre detaljer og dype fargepalletter.

Nordsjö samarbeider med inspirerende instagrammer og blogger Maren Baxter. Maren er utdannet grafisk designer og står bak den populære Instagram-kontoen @marenbaxter. Hjemmet er tidligere kåret til årets vakreste, og stilen har endret seg fra kontrastfylt sort-hvit med personlige og organiske detaljer, til dype farger og detaljer i sofistikerte farger og en vakker fargepalett. I tillegg dekker hun de lekreste bord, som hare resultert i nominasjon for for Årets borddekker, og Vixen Award. Og sist nominert som Sørlandets mest inspirerende instagrammer 2018.

Maren Baxter Velvet Plum:

Fargen i stuen er dyp og behagelig, en lekker burgunder-farge som skifter karakter etter lyset. Fargen er en stor favoritt på fargekartet og etter å ha hatt den veggene i over 2 måneder må innrømme at jeg bare har blitt mer og mer glad i den.

Selv om fargen er fargerik, en den på samme måte nøytral med sin dempede tone som gjør at den passer supert sammen med andre farger uten å kræsje. Jeg liker spesielt å tilføre varme og gylne toner da det blir skapt en nydelig kontrast. Å tilføre mørke toner som sort skaper et mer maskulint og lekkert uttrykk. Jeg har valgt å male med Ambiance Xtramatt for å få følelsen av den nydelige overflaten velour.

Navet på fargen er «MarenBaxter Velvet Plum»

Yttergangen

Fargen jeg har brukt på veggen er en lekker lys rosafarge som kommer på fargekartet jeg har laget i i samarbeid med Nordsjø! 

Hjemmekontor

marenbaxter-lakris-ny-farge-malt-pa-hjemmekontoret
marenbaxter-lakris-ny-farge-malt-pa-hjemmekontoret

Hjemmekontoret er malt i en mørk grå farger, med detaljer i organiske materialer og farger.

Bad

marenbaxter-beiset-spilevegg-pa-badet
marenbaxter-beiset-spilevegg-pa-badet

Spileveggen på badet har Maren skapt selv, og beiset med Tinova Tixett for å få den gylne fargen som passer så godt til de grå veggene. Det er en eksteriørbeis som tåler vann. Beisingen ble utført ute i garasjen.

Henter dataene, vennligst vent...