Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Test veggfargen på enkleste måte

Nordsjö Colour Tester - en nyhet for deg som vil teste veggfarger. Finn riktig veggfarge med nye innovative Nordsjö Colour Tester med innebygget minirulle, som lar deg teste fargen direkte på veggen.Nordsjö Colour Tester finnes i 50 vakre og moderne veggfarger.

Det er ikke alltid like lett å velge farger og vite hvordan den kommer til å se ut på veggen i ditt eget hjem. Derfor har vi tatt frem den helt nye og innovative fargeprøven Nordsjö Colour Tester som har en innebygget mini-roller og som finnes i hele 50 vakre og moderne farger. Denne enkle måten gir deg mulighet til å prøve ulike farger på veggen og se hvordan fargen opptrer sammen med øvrig interiør og lysinnslipp. Det har aldri vært enklere å velge riktig farge!

 

Nordsjö Colour Tester er en vannbasert maling med innebygget minirulle.

Nordsjö Colour Tester gjør det enkelt og hurtig å gjøre en test på stedet du ønsker å male om. Den gjør det også enklere å velge farge ved ommaling eller nymaling av innvendige veggflater. Malingen kan brukes på vegger og tak, men er kun ment som en fargetest, og skal ikke brukes som sluttbehandling. Ved maling av innvendig treverk, bør fargen prøvemales på en papp- eller kartongplate som kan holdes inntil objektet, slik at man kan få en oppfatning av den valgte fargen.

Fargeinspirasjon
Fargeprøve for å finne rett fargeSlik gjør du:

1. Rist Colour Testeren godt før bruk

2. Ta av dekslet

3. Fjern forseglingen under rullen

4. Klem forsiktig på Colour Testeren

5. Påfør vertikalt

6. Sett på dekslet, la malingen tørke mellom strøkene

 

Fargeprøve
Colour tester


Behandling

Puss, betong samt ulike platemateriell sparkles ved behov. Grunn 1 gang med noen av Nordsjös grunnmalinger og ferdigmal 2-3 ganger med Nordsjö Colour Tester. Tidligere malte flater vaskes med Original Forvask. Blanke flater mattes ned. Påfør 2-3 ganger med Nordsjö Colour Tester.

Få tilsendt Colourtester rett i postkassen

Nå kan du kjøpe Colourtester og få den sendt direkte til deg i postkassen

Se de utvalgte fargene under

Farger laster....