Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Stue med stråfargede vegger

Føl naturens magi i hjemmet ditt med Nordsjö Årets farge 2023

Nordsjö Årets farge 2023, Wild WonderTM, er en glødende og oppløftende fargetone som gir oss en sterkere tilknyttet til naturen og gir større velvære i hjemmene våre. Finn ut hvordan vi velger Årets farge, og hvordan du kombinerer den med trendledende nyanser for å forvandle ethvert rom...

For å være sikker på at vi velger en Årets farge som er relevant og tidsriktig, gjennomfører vi grundige globale undersøkelser. Hvert år arrangerer vi en trendprognose og ber et panel med internasjonale designeksperter om dele sin innsikt i hva som vil påvirke måten vi lever på, de neste årene. Ved å forstå hvor verden er på vei, kan vi svare med en farge som er i tråd med stemningen blant folk.

Nå som natur og klima står øverst på den globale dagsordenen, snakket vi i år om de forskjellige måtene naturen støtter og inspirerer oss på. Samtalene våre førte oss til et tema for Nordsjö Årets farge 2023: kime til undring – et uttrykk som fanger naturens forvandlende kraft – og til selve fargenyansen. Wild WonderTM er en glødende naturlig fargetone som knytter oss tettere til naturen, og som gir en følelse av naturens magi i hjemmene våre. Rundt denne fargen har vi utarbeidet fire brukervennlige fargepaletter: Lush, Buzz, Raw og Flow. Hver av dem forteller sin unike historie om hvordan naturen inspirerer oss.

Skap en behagelig atmosfære på kjøkkenet 

 

Å kjenne tilknytning til naturen får oss til å føle oss bedre, og de beroligende skogfargene i Lush-paletten vår kan skape en atmosfære av tilhørighet og støtte. Her er en kombinasjon av dus grønnfarge og Wild WonderTM, som tilfører varme og behagelig atmosføre til et kjøkken.

Klikk her for flere ideer og inspirasjon til hvordan du bruker Lush fargekolleksjon.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Khaki Green G3.12.56
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Kjøkken med tofarget vegg

Skap et koselig familierom 

 

De levende fargenyansene i Buzz-paletten vår er en hyllest til det yrende livet i en blomstereng. Her tilfører de friske farger på en vegg malt i Årets farge 2023, Wild WonderTM og skaper et koselig familierom som inspirerer til lek og moro.

Klikk her for flere ideer og inspirasjon til hvordan du bruker Buzz fargekolleksjon.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode:

Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Street View B1.18.51
Nordsjö Deepest Soil D6.38.51

Rom med stripete vegger og gyngehest

Skap et innbydende soverom 

 

Den varme og berikende Raw-paletten minner oss på den store mengden naturmaterialer som finnes rundt oss. Her kombineres en dus brunfarge med Nordsjö Årets farge 2023, Wild WonderTM, for å skape et soverom som føles komfortabelt og omsluttende.

Klikk her for flere ideer og inspirasjon til hvordan du bruker Raw fargekolleksjon.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Brave Ground  E7.10.53
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Soverom med duse brune og gyldne vegger

Skap balanse på barneværelset

 

Flow-paletten vår handler om å skape balanse i hjemmet. Denne tofargede effekten blander en dus blåfarge med Wild WonderTM for å skape et rom med en morsom design, men ikke er påtrengende – perfekt for barneværelset.

Klikk her for flere ideer og inspirasjon til hvordan du bruker Flow fargekolleksjon.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Barneværelse med sprinkelseng og stripete vegg
Henter dataene, vennligst vent...