Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Nordsjö Evolve Recycled med 35% återvunnen färg

Nyhet! Inneholder 35% resirkulert maling


Nordsjö begynte å produsere maling allerede i 1903, og helt siden den gang har vi inspirert og tilbudt produkter du kan stole på, både når det kommer til kvalitet og miljø. Nå lanserer vi en stor nyhet - Nordsjö Evolve Recycled som inneholder 35 % resirkulert farge. Det gir en fantastisk fin og helmatt finish på vegger og tak, og er både grunning og toppstrøk i ett. Kort sagt, en svært god maling med lavere karbonavtrykk.

Vardagsrum med väggar målade i vitt med Nordsjö Evolve Recycled

Slik fungerer det

 

I samarbeid med en ekstern partner samler vi inn overskytende maling som ellers hadde blitt deponert eller gått til forbrenning.

Malingen sorteres, filtreres og renses og blandes deretter med ny  egenprodusert maling. I forbindelse med dette genomföres det omfattende tester som sikrer den høye kvaliteten.

Ved hjelp av innovativ teknologi produseres Nordsjö Evolve Recycled med 35 % resirkulert farge, og selvfølgelig med samme høye kvalitet som du alltid kan forvente av våre produkter.

Vardagsrum med väggar målade i vitt med Nordsjö Evolve Recycled

Inspirasjon

 

Ønsker du å friske opp hjemmet ditt? Da er Nordsjö Evolve Recycled et godt valg til vegger og tak. Med et utvalg av både hvite og lysegrå farger tar de seg godt ut i soverom og stuer, og den helmatte overflaten er fantastisk. Og så er den enkel å påføre, med grunning og toppstrøk i ett. 

Med andre ord - en flott farge å jobbe med også.

Se de vakre fargene

 

Nordsjö Evolve Recycled er en hvit helmatt interiørmaling med en fantastisk finish. Den kan brukes som den er, eller blandes i flere hvite nyanser og lyse gråtoner.

Nordsjö Evolve Recycled - Produktfakta

 
  • Fantastisk finish.
  • 21 % lavere CO2-fotavtrykk*.
  • For både vegg og tak.
  • Grunning og toppstrøk i ett.
  • Enkel å påføre.
  • Fungerer bra på betong, gips, lettbetong, gipsplater og glassfibervev.
  • Et utmerket valg til f.eks. soverom, kontor og stue.
  • Kan blandes i flere hvite og lysegrå fargenyanser.

*Sammenlignet med Nordsjö Original Tak- og veggmaling helmatt 3.

Farger laster....