image1
Eventyrlig Oppussing

Når naturen tas med inn i hytta

Håkonsbu ligger spektakulært til på 920 moh ved foten av Hardangervidda i Telemark. Her har Gutta i Eventyrlig Oppussing virkelig gjennomført en giga forandring både ute og inne!

image2
Eventyrlig Oppussing

Hytterenovering av 2 hytter

Naturens farger på dør, vindu og vegger gjør begge hyttene til et hyggelig tilholdssted ved Nøklevann

image3

Eventyrlig Oppussing på Sjusjøen

Hytta til Birgit pusses opp i dempede farger og lekre løsninger.

image4

Eventyrlig Oppussing i Kristiansand

Hytta i skjærgåden fikk en nye farger både utvendig og innvendig.

image5
Gulholmen på Sotra

Eventyrlig Oppussing

På deres egen lille øy finner vi ferieparadiset helt i vannkanten, der Halvor Bakke og teamet pusser opp og maler et sommerhus.

Halvor Bakke tester Colour Tester

Å finne riktig farge er nå blitt enkelt.

image6

Eventyrlig Oppussing i Hellesylt

Høyt opp i fjellsiden finner vi en hytte med en fantastisk utsikt. Halvor Bakke og teamet pusser opp hytta, og her finner du produkter og farger som er benyttet.

image7

Eventyrlig Oppussing i Smia

Det er bare helt eventyrlig å se hvordan Halvor og teamet i Eventyrlig Oppussing får en sliten gammel smie til å bli et fantastisk kult samlingspunkt for familie og venner.

image8

Eventyrlig Oppussing i Myken

Halvor Bakke og teamet pusser opp en gammel fyrmesterbolig i Myken.

Ny sesong er i gang

Eventyrlig Oppussing sesong 2018

#eventyrligoppussing #nordsjømaling #nordsjö

image9

Eventyrlig Oppussing i Tydal

I Tydal finnes kanskje Norges yngste hytteeier, hun er 19 år! Oppdraget til Halvor Bakke og det flinke teamet blir å lage en feminin, ungdommelig hytte som passer en ung kvinne og hennes venninner. Det skal selvfølgelig males - mye!

image10

Eventyrlig Oppussing i Hemsedal

SORT HYTTE! Et sporty og ungt par skal få forvandlet hytta si til en dødskul fritidsbolig hvor ALT er sortt! Halvor Bakke går utradisjonelle veier for å få den triste hytta på Hemsedal til å bli ungdommelig, kul og fresh. Fargevalget er veldig dritstig og designet minner om en leilighet i byen.

image11

Eventyrlig Oppussing i Kinn

En fyrmesterbolig i Sogn og Fjordane får en real oppussing, og får et lysthus i sjøkanten med hjemmelaget bord som skjuler en kjøleboks.

image12

Eventyrlig Oppussing på Geilo

Nye løsninger og farger i en litt sliten hytte på Geilo med et 80-talls preg. De mørke vinduene setter et moderne preg på hytten, møblene males og taket beises mørkere.

image13

Eventyrlig Oppussing

En sliten hytte i Lofoten blir pusset opp av Halvor Bakke og hans team, og mens været viser seg fra sin beste side så bygger teamet ut hytten og forbedrer romutnyttelsen.

image14

Eventyrlig Oppussing på Horgeseter

Eventyrlig Oppussing tar oss denne gangen med til Horgeseter, der hvite vegger byttes ut med beige vegger, lune tekstiler og et lekkert kjøkken.

image15

Eventyrlig Oppussing ved Jostedalsbreen

En umoderne og lite praktisk hytte blir forvandlet, av Halvor og gutta i Eventyrlig Oppussing, til et smykke i majestetiske og spektakulære omgivelser ved foten av Jostedalsbreen.

image16

Eventyrlig oppussing på Osterøy

Et sjøhus totalforandres med hvit helmatt maling, hevet takhøyde og hvitmalte hengebenker og bord.

image17

Eventyrlig Oppussing på Hvaler

Halvor Bakke og hans snekkerteam er igjen klare til å gi deg hakeslepp med vakker norsk natur og lekker og smart oppussing. På Hvaler pusser de opp, og klargjør for bryllup!

image17

Eventyrlig oppussing - slik pusser Halvor Bakke opp hytter og sommerhus

Sesong 2 og interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning.