Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Farger til husfasaden inspirert av hav og svaberg

Fargeforslag til hus beliggende nær sjøen - kolleksjon havbris

Ja, velkommen hjem – det er følelsen man ønsker å oppnå når man velger husfarge. At man har truffet helt riktig. Og for å hjelpe deg å velge har vi utviklet tre kolleksjoner med dempede fargenyanser som basis, og kraftigere toner som komplement til disse. Fargene er valgt ut med omhu, og de fungerer like godt hver for seg som i kombinasjon med hverandre.

ONE Supertech 7
ONE Supertech 7

Denne fargekolleksjoner henter sin inspirasjon fra havet og svabergene rundt. De svale blågrå fargene vi kjenner igjen fra kystlinjen vår, og de skummende hvite bølgetoppene hvor skipperhusene langs kysten finner sin inspirasjon. Suppleres av de dype og mørke tonene for å gi det hele en ro. Den rustrøde fargen løfter paletten og gir det hele et spennende og friskt utseende.

Eventyrlig Oppussing Kragerø sommerhus malt med ONE
Eventyrlig Oppussing Kragerø sommerhus malt med ONE

En ren fornøyelse i 16 år

Det krever litt tankearbeid å skulle velge riktig farge til huset. Du skal jo tross alt like og være fornøyd med fargen i mange år.

Valg av maling er imidlertid enkelt. Med One Super Tech får du bra dekkevne og god fargestabilitet på husets trefasade i 16 år. Dette er en selvrensende akrylatdekkmaling som gir en husfasade som ser ny ut, år etter år

Rød fasadefarge
Rød husfarge

Vindu og ytterdør - ONE Supertech Door & Window

Husk å male vinduskarmer og dører mens du er i gang. One Door & Window Tech er en meget hurtigtørkende maling som gjør det mulig å male ferdig dører og vinduer på bare én dag. De hvite husfargene suppleres av de dype og mørke fargentonene for å gi det hele en ro. Den rustrøde og mørke blå fargen løfter paletten og gir det hele et spennende og friskt utseende.

 

Produktene

Til husfasaden Til ytterdøren Til vinduene
 
One Super Tech
 
One Door & Window Tech
 
One Door & Window Tech
 
Tinova Premium Exterior+
   

 

Henter dataene, vennligst vent...