Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Besök oss


Du är kan följe os på Facebook på Instagram og YouTube.

Eller kontakta oss här

Om oss

 

Vi i Nordsjö har siden starten i 1903 samlet mye kunnskap og erfaring. Ikke bare fra utvikling og produksjon av maling, men også fra å tilby skreddersydde løsninger og systemer for våre kunders skiftende behov. Bærekraft er en sentral del av vår kontinuerlige utvikling av vårt brede produktspekter og i alt vi gjør, og resultatet av dette arbeidet er den banebrytende Nordsjö Evolve Recycled, en vegg- og takmaling som inneholder hele 35 % resirkulert maling.

I løpet av disse mer enn 100 årene har også generasjoner av dyktige profesjonelle malere valgt å jobbe med våre malinger og produkter. For hvert år, hvert malt hus, hvert penselstrøk, har vi lært mer og mer om farger og maling.

I Norge har vi de beste forhandlerne, som kan dette med maling og farger, og som står klare til å hjelpe deg med ditt neste maleprosjekt fra start til slutt.

I dag er Nordsjö en del av AkzoNobel-gruppen, som er et av verdens største malingsselskaper med virksomhet i mer enn 150 land. Selskapet gir kunder over hele verden maling til alt fra vegger og møbler til mobiltelefoner, biler, fly og skip.

Historikk

På Nordsjö er vi stolte over vår lange og innovative historie…

1903 Bedriften startes av Axel Nordström och Albin Sjögren

1903 Første butikken åpner i Valhalla Palatset ved Gustav Adolfs Torg i Malmö

1905 Produksjon av linoljepasta starter

1933 Flytting av produksjon til Husarkasernerna – der Kronprinsen ligger idag

1937 Produksjon av Bindol starter

1948 Flytting av produksjon til dagens anlegg i Sege utenfor Malmö

1950 Bindolat – den første latexmalingen fra Nordsjö

1955 Nordsjö er først ute med ferdigblandet sandsparkel

1960 Bindoplast – Nordsjös første “moderne” latexmaling

1960 Malingssenter-kjeden starter

1963 Tintorama introduseres. Første moderne brekkesystemet i Europa

1970 Färgtema AB grunnlegges. Etterfølgeren til Färgcenter

1971 Alkydproduksjon startes ved anlegget i Sege

1973 Automatisk brekkemaskin lanseres

1985 Tinova-programmet introduseres

1993 Nordsjö sertifiseres i henhold til ISO 9001

1994 Nordsjö blir en del av AkzoNobel som er verdens største malingsprodusent

1996 Nordsjö får som første malingsprodusent i Europa rett til å anvende EU:s miljømerking EU-blomsten

1996 Nordsjö sertifiseres i henhold til ISO 14001

1997 Nordsjö får som første svenske malingsleverandør godkjent bruk av Astma- och Allergiforbundets symbol på hele Bindoplast-sortimentet.

1997 Et helt nytt løsemiddelsfritt brekkesystem introduseres og hele Bindoplast-sortimentet kan merkes med EU-blomsten

2003 Tinova VX lanseres – et unikt produkt og med teknologi som ikke trenger grunning

2005 Nordsjö Butiker AB lanserer butikk-konseptet Nordsjö Idé & Design

2006 Nordsjö lanserer Sveriges første vannbaserte vindusmaling

2008 Nordsjö lanserer Murtex V Nanotec – en ny unik fasademaling utviklet gjennom nanoteknologi

2010 Nordsjö lanserer Nordens første miljømerkede sparkel – Eco Sparkel

2011 - Nordsjö lanserer Light & Space (nå kalt Nordic Light) som med helt ny teknologi reflekterer opp til 40 prosent mer lys en vanlig veggmaling.

2014 - Nordsjö lanserer den banebrytende appen Visualizer som for første gangen gjør det mulig for brukeren å se fargene på sine vegger i realtid, innen det er malt en eneste dråpe maling.

2014 – Nordsjö samarbeider med Artscape som skaper et fargeglad Malmö med imponerende kunstverk malt på husvegger på et flertalls husfasader. Dette samarbeide er pågående fremdeles den dag i dag og frem til 2024 har man tilsammen malt nærmere 200 offentlige kunstverk rundt om i Sverige.

2015 – Nordsjö går med i projektet Sätt färg på Göteborg som bidrar til å skape sysselsetting for unge som står langt fra arbeidsmarkedet og fremmer integrering samtidig som de fargesetter Göteborg til byens 400-årsjubileum.

2015 - Nordsjö x Eventyrlig Eventyr = et samarbeid med Halvor Bakke og de fantastiske norske hyttene som pusses opp i det populære TV-programmet.fra sesong 1-4.

2018 – Nordsjö lanserer Colour Tester, en ny innovativ løsning for prøvemaling med maling og minirulle i ett.

2023 – Nordsjö feirer 20 års jubileum med konseptet Colour of the year - Årets farge - sammen med vår konsern Akzonobel. Et konspet mange har forsøkt å kopiere, men som vi stolt kan si at vi var først ute med - for over 20 år siden!

2023 – Nordsjö lanserar Nordsjö Evolve Recycled, den nordiska marknadens första färg med delvis återvunnen - 35 % av färgen kommer från återvunnen färg.

Om AkzoNobel

AkzoNobel har en lidenskap for farge og maling. Vi er globale og stolte eksperter i å utvikle og produsere maling, og vi har satt standarder for farge og maling i markedet siden 1792. Våre førsteklasses varemerker - inklusive Nordsjö, International, Sikkens og Hammerite - er betrodd av kunder rundt om i hele verden. Vi har hovedkontor i Nederland og har virksomheter i over 150 land. Våre 34 000 talentfulle medarbeidere brenner for å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet, slik våre kunder forventer.v For mer informasjon, vennligst besøk AkzoNobel.

 

 

Farger laster....