Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Fargekart Simply Colourful med mørkere farger
Fargekart Simply Colourful med mørkere farger

Fargekart Simply Colourful

Det er en økt interesse for mørkere og sterkere farger ved siden av det hvite, grå og dempede. Derfor lanserer Nordsjö et nytt fargekart, Simply Colourful, for de som våger å satse på å gi de malte flatene et sterkere uttrykk og la dem ta mer plass - ikke bare være en nøytral bakgrunn. Dette krever imidlertid et mer bevisst valg enn det enkle ubrutte hvite.

Simply Colourful er en palett med en blanding av 84 myke, sterke, mørke og lyse farger, som man kan buke når man vil velge en tydelig men overveid farge. I nedre del av fargekartet finner man farger med mindre metthet, som gir en mykere fremtoning, som den lyse og varme Nordsjö tippy taupe. Bloggeren @bloggaibagisvalgte denne fargen da hun skulle male om i barnerommet - se bilde over. I øvre del er fargene sterkere og har mindre svart i seg – identiteten til fargen blir tydeligere.

Nordsjö råder forbrukere, som vurderer å ta inn litt mer farge i hjemmet, til å ta utgangspunkt i hva man liker, og den atmosfæren man vil skape i rommet.

- Med styrke i fargene, og farger med mer svart i, øker fargens gjennomslagskraft i rommet og med det rommets karakter. Former blir også tydeligere med økt kontrast mot omgivelsene. Dette innebærer at man først må velge hva man vil vise frem og hva man vil skal smelte inn i omgivelsene, sier Ann-Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

Ønsker man å se alle de 84 fargene i dette fargekartet er man velkommen til nærmeste Nordsjö-forhandler, som man finner på www.nordsjo.no.

Farger laster....