Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Fargesetting - Det komfortable hjem

Fargepaletten til det komfortable hjem handler om å lukke ute støy og skape rom som hjelper oss å finne balanse.

Sammenlignet med Heart Wood-paletten, som er basert på fargen Heart Wood, vil fargepaletten i større grad stenge ute støy og skape rom som gir oss mulighet til å finne balanse. Paletten du ser nedenfor utstråler varme og inneholder farger fra materialer med rike teksturer, som varmt treverk, lær, silke og fløyel såvel som messing og gylne metaller.

Fargepaletten inneholder, sammen med Heart Wood, fargetoner som for eksempel terracotta og antikke gylne nyanser, og dermed skaper en elegant effekt som gir et inntrykk av eleganse og stil.

Mal veggen i nisjen i en rosa farge
Varm rødlig farge til fløyelsstolen

Velg gjerne noen av de lysere fargetonene, og du vil se at noe nytt kommer ut av denne paletten - et energisk, fellesskapende fargevalg som er ideelt for både hjemmet ditt og det offentlige rom . Hele fargepaletten gir mulighet for en rekke fargekombinasjoner. La dør og dørkarm få sin egen farge for et komplett fargeuttrykk.

Gule farger på vegg og tak i spisestuen
Spisestuen er malt i en dempet gul farge på vegg og tak

Mal både vegg og tak i samme farge, og la bokhyllen få en tredje farge fra fargepaletten. Flere og flere velger å male taket i samme farge som veggen, og det gir en flott effekt.

Les også: Slik maler du taket

Fareginspirasjon og trendmaling
Dempede gule farger interiørinspirasjon

I barnerommet kan fargene benyttes for å dele inn områder i rommet. En beige veggfarge i kombinasjon med varne nøytrale farger gir en vakker fargepalett. Skal du male et seng eller et skap av treverk må du påse at du benytte malingen Ambiance SuperFinish for å få et jevnt og varig resultat. Malingen tåler den tøffe bruken et møbel vil få i leken.

Gule farger malt på barnerommets vegger
Barnromsinspirasjon med gule farger
Henter dataene, vennligst vent...